Linkin Park

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Mirush76
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Re: Linkin Park

Príspevok od používateľa Mirush76 »

Ten klip je fakt dobry a ten napad s tymi fotkami paradny :) trošku nechapem pointe klipu, no kulisy stoja zato :D som zvedava na YT verziu
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Mirush76 napísal:Ten klip je fakt dobry a ten napad s tymi fotkami paradny :) trošku nechapem pointe klipu, no kulisy stoja zato :D som zvedava na YT verziu
Tiež som trošku nepochopil pointu klipu,už je aj oficiálny klip na YT.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Tu je tá YouTube verzia. Je to to isté ako to "interaktívne" video, akurát sú tam fotky, ktoré dávajú zmysel. Pochopenie klipu je jednoduché, keď si preložíte text pesničky. Ak ste leniví prekladať, prečítajte si Q&A s Mikeom. :)

Ku klipu, imho zaujímavý, avšak uvítal by som zopár prestrihov, ako kapela hrá v tých priestoroch kde sa klip odohráva. Takto, keď kapela nie je ani v jednej scéne to trochu stráca na atmosfére. Môj názor.

Ďalší klip a zrejme aj singel bude Castle of Glass - soundtrack pre MOH: Warfighter, klip bude obsahovať zábery z hry a výjsť má spolu s hrou. SOm zvedavý. :)

//Edit: Vyšla inštrumentálna a acapella verzia albumu.

//autoeditácia príspevku (10 Okt 2012, 18:54)
Takže. Milé dámy, páni, deti, dementi a administrátor. Ešte nikdy som do tejto témy nepísal s takýmto nadšením. :)

Dnes, konečne, vyšiel videoklip pre tretí singel albumu Living Things - Castle of Glass. K pesničke ako takej: nie je to žiadny agresívny teenagersky rock či numetal, plný screamingu a rapu (kvôli tomuto sme si obľubili LP), je to skôr jemná a rýchla balada, no už po prvom vypočutí sa mi refrén vryl do hlavy a Castle of Glass sa stala jednou z mojich najobľúbenejších skladieb od Linkin Park. Toľko k songu.

Klip: Keď som videl pár týždňov dozadu rôzne ukážky, vedel som, že to bude atmosferická bomba. Dnes som sa o tom presvedčil, a to niekoľko násobne. Klip je imho geniálny po všetkých stránkach, od námetu, cez zápletku/príbeh/myšlienku, až po perfektný strih či CGI. K pesničke sedí neskutočne super. Páči sa mi prepojenie so zábermi z MOH, bál som sa toho, ale vyzerá to prekvapivo dobre. Je to skrátka eňo ňuňo klip, a nie len ja, ale aj drvivá väčšina fanúšikov, po rôznych weboch (LPA, LPRussia, a pod.) tvrdia, že ide jednoznačne o najlepší, najkrajší a najúžasnejší klip, ktorý LP spravili - ja súhlasím.

PS: pod 720p určite nechoďte.
PS2: scéna, kde Chester chytí ten úlomok skla, a zrazu sa všetko otočí a atmosféra sa zmení - neskutočné zimomriavky.

CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

pripajam sa, krasna pesnicka a krasny klip... :)
tie zabery z hry, parada ako to zakomponovali, mal som problem rozlisit realitu od hry...ten posledny zoskok s padakom uz nebola hra nie? :)
Hensym
VIP
VIP

Myslím že bola, ale bola to nejaká profi vyrenderovaná cutscéna, takže žiadny in-game záber, ale vopred vyrenderované video. :)

//hej, teraz sa na to pozerám,a fakt to sú asi reálne zábery.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

no mal by sa na to pozriet niekto "z fachu" mne sa to fakt nezda ako z hry :D
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Bolo to real imo
7robo5
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 7robo5 »

najlepšie bodla mňa :)
Hensym
VIP
VIP

In The End dodnes považujem za hymnu Linkin Park. O čom svedčia aj koncertovky, In The End si odspieva snáď úplne každý. :)
Mirush76
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mirush76 »

Nááádherny klip, konečne niečo poriadne čo ma grády. Efekty krásne a ten citát na konci je perfektna myšlienka :)
No u mňa je najkrajši klip From The Inside a tento je hneď druhy :)

http://www.youtube.com/watch?v=YLHpvjrFpe0
CheZteR
Redeemer
Redeemer

from the inside aj s klipom je moja najoblubenejsia pesnicka od nich :) vidno ze to je europsky klip
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

LP som pocuval pred 7 rokmi pravidelnejsie najmä albumy Meteora a Hybrid Theory(podla mna ich najlepsí),Vyslovene najoblubenejsí song nemám,ale taký Forgotten,Papercut som mal rád.Novu tvorbu nepocuvam.Ale obcas si zaspomínam na nich :)
Hensym
VIP
VIP

Ja verím/dúfam, že sa nedostanem do štádia, keď si na nich budem len spomínať. A dúfam, že sa už konečne dostanem na ich koncert. :) Ak budú budúci rok v Česku, v Rakúsku, alebo proste blízko hraníc, tak neni o čom. :)

_______ // EDIT // _________

12.11.2012 - výhra v MTV EMA v kategórii Best Rock.

//autoeditácia príspevku (17 Nov 2012, 12:05)
LP Underground 12 je vonku. :)
S novým LPU som spokojný, najmä MTM demo "Debris" je geniálne. Je to ale taký Fort Minor štýl.
Ešte by som dodal, napríklad song "So Far Away", kde Shinoda spieva, no pritom song je z roku 1998 (!). Kecy, že kapela zmekla aj Shinodovym spevom v časoch MtM týmto teda strácajú váhu. :)

//8.12.2012 - Castle of Glass po prvý krát naživo na VGA. Až na chybičku na začiatku nádhera. :)

DonAndres
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DonAndres »

Nemáte náhodou nejaké info o turné LP v Európe? :)
Hensym
VIP
VIP

Zatiaľ je ticho. Tuším je na tento rok potvrdená Ázia, ale o európe nič. Celkovo, prakticky k Living Things nebolo žiadne tourné, doteraz, a to o rok už by sa mal črtať dátum vydania nového albumu. Z LT hrali naživo iba 4-5 songov, pričom z ATS snáď všetky, okrem Robot Boy. Ak sa niečo bude konať v Európe, tak to bude jeseň, alebo až budúci rok, bohužiaľ. :)
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Hensym napísal: Inak, taký paradox pre všetkých "hejterov", ktorý silou mocou rozdelujú LP na "starý" a "nový", keďže po Meteore vymekli, a podobne. QWERTY a Victimized sú považované za jedny z najvtrdších a najnumetalovejších songov aké nahrali, je teda vtipné, že Victimized bol nahraný v roku 2012, a QWERTY je z čias Minutes to Midnight - teda z čias vymeknutia LP. Resp. je z roku 2006, keď mal MtM výjsť, nakoniec tam však bolo spozdenie a QWERTY sa na album nedostal.
Text qwerty a text victimized...
http://www.azlyrics.com/lyrics/linkinpark/qwerty.html dĺžka 3:21
http://www.azlyrics.com/lyrics/linkinpa ... mized.html dĺžka 1:52
Just sayin' , ja som nové veci od LP prestal počúvať až po MTM (ktoré nebolo vôbec také zlé) s príchodom ATS
DonAndres
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DonAndres »

Pre mňa je najlepší album Minutes to Midnight. Pesničky ako In Pieces, Leave out all the rest, Little things give you away... Proste paráda. Thousand sounds je taký zvláštny album a Living Things znova paráda.
Hensym
VIP
VIP

Steju: Pozri si stopáž pesničky. Kvalita textu inak nie je o nič horšia. Chaz má jednoduché repliky, ale Mike-ove spievanie a rap je parádička. :)

//autoeditácia príspevku (20 Máj 2013, 20:33)
Chester Bennington (lead singer LP) sa pred pár dňami oficiálne pripojil ako hlavný spevák ku kapele Stone Temple Pilots. Chystajú tour, chystajú album, a prvá skladba "Out of Time" je už vonku. Chester potvrdil, že LP je stále jeho priorita, a že LP NIKDY neopustí.

//autoeditácia príspevku (10 Feb 2014, 12:25)

Linkin Park @Wroclaw (Poľsko) - 5.6.2014 - 20:00 - Stadion Miejsky

Lístky na koncert vo Wroclow-e (PL) sú v predaji.

Pre Slovákov a Čechov po dlhom čase príležitosť, vidieť LP naživo.

Lístky sú v predaji na Poľskom Eventim-e. Ceny sú ~67€ za Golden Circle pod pódiom, a ~45€ za normálne státie. Celý zoznam cien nájdete na tomto odkaze.

Ide niekto? :)

//autoeditácia príspevku (06 Mar 2014, 12:20)
Tak, v poslednom týždni sa toho deje trošku viac.

Prvá novinka: USA Carnivores Tour, kde vystúpia Linkin Park, 30 Seconds to Mars a AFI - to sa nás ale netýka.

Druhá novinka súvisí celkovo s vydaním nového albumu (podľa všetkého Jún), a teda už singlami, a podobne. Btw., opäť bude špeciálny singel pre Transformers 4, ako už býva zvykom.

Dnes vyšiel nový singel LP - Guilty all the Same. Po skúsenostiach z minulých rokov, a minulých troch albumov, kedy boli prvé single doslova rádiové hitovky (What I've Done, The Catalyst, Burn it Down), je tento prípad trošku prekvapenie, pretože sa naozaj nejedná o hit.

Kapela tvrdila, že si chcú trochu oddýchnuť od počítačov, a album by mal byť rýdzejší. Myslím, že z prvého singla je to cítiť viac než dosť - na druhú stranu, nu-metal to nie je, a teda kapela dodržala to, čo vždy chcela, aby každý album znel inak.

Album by sa mohol volať The Hunting Party, ale to je zatiaľ nepotvrdené a špekuláciami to tu nejdem zahlcovať.

Dám sem link na Ulož.to, pretože na YouTube to vydrží pár hodín, potom sa to vymaže.

Čo myslíte?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nova songa je skvela a tie "radiove hitovky" boli oproti tomuto uplny grc... vyborne nieco!
Hensym
VIP
VIP

Tiež sa mi páči, ale páčili sa mi aj single z predošlých albumov. Akurát by som bol radšej, keby tam miesto Rakima rapoval Mike - ale čo som sa dočítal, tak Rakim je dlhoročný Mike-ov vzor, a pri tomto featuringu si Mike prakticky splnil sen.
Napísať odpoveď