Top Class restauracie,bary v BA
Top Class restauracie,bary v BA
Cauko, neviete nejake dobre podniky top class v Blave? Chodim do Sky baru na Hviezdoslavovom, do Lindner hotel baru na top floor, do LeMonde Kempinski hotela a Ufa, poradte este nejake ine top class restauracie bary a podniky v BA? vdaka
Re: Top Class restauracie,bary v BA
Tie na Hviezdoslavovom namesti, mas tam hned 3 ci 4 vedla seba. Celkom fajn aj Harley Davidson alebo Primi.
ktore to su? Lebo ten harley nepoznam vobec,resp jeden ale ten je pri Cintorine Vrakuna ak ma pamät neklame
Ano, Harley vo Vrakuni.
s luxusnymi restikami velke skusenosti nemam, ale tu mi chutilo a uroven bola vhodna aj pre narocnejsieho zakaznika: http://www.elgaucho.sk/#/sk/home/
.heker napísal:Ano, Harley vo Vrakuni.
to snad nemyslis vazne. tento pajzel smrdiaci potom zufalych samic za zenitom a nadrzanych tridsiatnikov, ktori este byvaju s rodicmi?
co ches v tych podnikoch robit? jest (konkretna kuchyna?), pit, alebo sa len ukazat?
tak ten harley to je asi pajzel 
a co chcem robit v takej restauracii dobre sa najest mam rad svoje brucho
a zobrat tam jednu kamaratku 
a co chcem robit v takej restauracii dobre sa najest mam rad svoje brucho
v Harley som sice nikdy nebol, ale nie som si isty ci tamojsia kuchyna je vhodna pre narocnejsieho konzumenta. Este ma napadla http://www.cafestefanka.sk/
Je pravda, ze v BA Harleyi som bol davno, ale chutilo mi. Ked si vezmem Harley v Martine, ten ma stale rovnaku vysoku uroven.
Inak sa mi zda, ze tema o dobrych restauraciach v BA tu uz bola niekedy pred pol rokom ci rokom.
Inak sa mi zda, ze tema o dobrych restauraciach v BA tu uz bola niekedy pred pol rokom ci rokom.
za seba mozem odporucit naseldovne:
maso + miesane drinky = el gaucho (hviezdoslavove nam.: tradicny podnik v BA, no viac krat sme neboli spokojni s obsluhou)
maso + bezne pitie = carnevalle (hviezdoslavove nam.: vzdy som bol spokojny, no je to cisto pre masozravcov)
talianska kuchyna + bene pitie, vhodne skor cez den = antica toscana (rusovce, vyhladavany podnik, najskor si over termin telefonicky)
thajska kuhcyna + miesane drinky = lemon tree (hviezdoslavove nam.: pod sky barom). podnik s najlepsou atmosferou a najkrajsim barom:)
azijska kuchyna + miesane drinky = green budha (vedla hlavneho namestia, jedlo a pitie dobre, no interier sa mi nepaci)
.
maso + miesane drinky = el gaucho (hviezdoslavove nam.: tradicny podnik v BA, no viac krat sme neboli spokojni s obsluhou)
maso + bezne pitie = carnevalle (hviezdoslavove nam.: vzdy som bol spokojny, no je to cisto pre masozravcov)
talianska kuchyna + bene pitie, vhodne skor cez den = antica toscana (rusovce, vyhladavany podnik, najskor si over termin telefonicky)
thajska kuhcyna + miesane drinky = lemon tree (hviezdoslavove nam.: pod sky barom). podnik s najlepsou atmosferou a najkrajsim barom:)
azijska kuchyna + miesane drinky = green budha (vedla hlavneho namestia, jedlo a pitie dobre, no interier sa mi nepaci)
.
ked fakt nobl, tak Vieden, uplne iny level
Restauracia Vieden sa v BA kde nachadza?
)
Inak ak talianska kuchyna, tak mozem odporucit aj TOSCANA v Double Tree vedla zimaku.
Inak ak talianska kuchyna, tak mozem odporucit aj TOSCANA v Double Tree vedla zimaku.
pripadne Chagall na Zamockej
Vieden je ta dedina 30 minut autom od Bratislavy na zapadKoCi napísal:Restauracia Vieden sa v BA kde nachadza?)
Az na to, ze 30min sa motas len po BA a dalsiu minimalne tristvrte hodinu ides do Viedne, navyse sa este motas lo Viedni a je tam aj urcita jazykova bariera.
http://www.spicy.sk/
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2014, 6:40)
az teraz citam lumirove commenty...suhlas na 1000% pozri si jeho zoznam
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2014, 6:40)
az teraz citam lumirove commenty...suhlas na 1000% pozri si jeho zoznam