Problém so Steamom
Problém so Steamom
ahojte potrebujem poradiť ako nováčik na steame som si chcel kúpiť hru mam maestro kartu z poštovej banky a keď pri vypĺňaní som zadal všetky údaje mi vypísalo "Toto číslo kreditní karty nelze u zvoleného způsobu platby použít." a neviem čo mám robiť btw. nemám internet banking a neviem presne kde hľadať tie údaje napr. čislo karty čo je konkrétne alebo bezpečnostný kód....ďakujem 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Probel so Steamom
Pridaj si ju na paypal ak ti to nefunguje a plat tym.
tak pre mňa je to jednorazová záležitosť bolo yb to zbytočné kôli jednej hre...Soviet napísal:Pridaj si ju na paypal ak ti to nefunguje a plat tym.
-
hrban
Addict
otoč kartu z druhej strany a pozri či je na nej zozadu trojmiestne číslo, ak nie, tak karta nie je určená na takéto transakcie, maestro sa na platby po internete nepoužíva, takže asi si ju nepridáš ani na paypal, bude treba asi do banky a požiadať o mastercard alebo visu
takto vyzerá ten kód, ak ho tam nemáš tak nemôžeš platiť po internete
- Prílohy
-
- cvv-code.png (35.18 KiB) 389 zobrazení
nie nemám tam také číslo... bohužiaľhrban napísal:otoč kartu z druhej strany a pozri či je na nej zozadu trojmiestne číslo, ak nie, tak karta nie je určená na takéto transakcie, maestro sa na platby po internete nepoužíva, takže asi si ju nepridáš ani na paypal, bude treba asi do banky a požiadať o mastercard alebo visu
-
hrban
Addict
oplatí sa zbehnúť do banky a vybaviť si inú, stačí im povedať, že chceš kartu kvôli platbám cez internet, tuším, že mne to robili za pár eur, a oplatí sa to. Nie je potom problém kúpiť čokoľvek po nete
hej budem musieťhrban napísal:oplatí sa zbehnúť do banky a vybaviť si inú, stačí im povedať, že chceš kartu kvôli platbám cez internet, tuším, že mne to robili za pár eur, a oplatí sa to. Nie je potom problém kúpiť čokoľvek po nete