Odpojenie Externeho disku
Odpojenie Externeho disku
Prosim Vás, chcel by som sa spytat. Mam novy notas http://www.notebooky-dell.sk/latitude-e ... 4ynbd.html a ked tam pripojim externy disk (USB 3.0) tak mi ho vzdy z nicoho nic pocas prace odpoji) skusal som tam napojit USB kluce tie tam idu v pohode aj ten externy na inom PC ide v pohode. neviete mi poradit co tam moze byt chyba? (pozeral som aj nastavenie setrenia energie, ale mam tam take iste nastavenie ako aj v tom druhom pocitaci kde som ho skusal a kde isiel bez problemov) Neviete mi poradit ? Ďakujem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Odpojenie Externeho disku
nenainštaloval si (alebo si nenainštaloval disk sám) nejakú aplikáciu na šetrenie disku a automatické odpájania? Väčšina externých diskov takéto aplikácie má priamo na disku keď si ho kúpil
Re: Odpojenie Externeho disku
neviem o nicom, nic tam nie je, a robilo by mi to aj na tom druhom PC keby tam take nieco je nainstalovane, ale na druhom pc mi ide bez problemov
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2014, 0:13)
ked som v BIOse odpojil "USB 3.0 Controller" tak to ide ... lebo ten externy ma podporu aj na 2.0 aj na 3.0... viete mi niekto poradit ako to psojazdnim nech mi ide aj 3.0 ? ...
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2014, 0:13)
ked som v BIOse odpojil "USB 3.0 Controller" tak to ide ... lebo ten externy ma podporu aj na 2.0 aj na 3.0... viete mi niekto poradit ako to psojazdnim nech mi ide aj 3.0 ? ...