Takze klasika, mozem ta vyzvat i 4 i milionty krat nepodal si nic co si tvrdil. Tvrdis ze moje materiali su nezmysli, nebudem ta stale vyzivat k podlozeniu tvojich zhadzujucich tvrdeni, usevedil si sa a z toho sa uz nevyzujes.seth82 napísal:"Skladacka" - a to je tvoja odpoveď, áno? Odpoveď ktorej mám uveriť, ktorá je všemocná, všehovoriaca a tak podobne. Ja viem veľmi dobre, ako funguje systém, v ktorom sa nachádzam. Ďalej - o akom bohu to tu zasa pletieš? Ja žiadneho boha nemám - na to si kde prišiel, prosím ťa? Kto sú tí "ľudia môjho typu"? Poznáš ma snáď? Ja ťa síce zaradiť viem, už len vzhľadom na ten tvoj web a tvoju "biografiu", ty ale o mne vieš veľké kulové, či ti dali info o mne ilumináti? To ťažko, pretože som jedným z nich a platí ma Soroš - veď vieš, som podlI sabotér.
Ja neviem nič o tvojich materiáloch (napísal som snáď niekde, že viem o nich všetko? Alebo ide iba o tvoju hyperbolu, ktorá je totálne zbytočná?), ja som sa iba pýtal na ich pôvod, na čo si mi samozrejme odpoveď nedal. Mňa nezaujíma, že koľko si toho o tých veciach prečítal a ani ako dlho ti to trvalo, zaujíma ma, odkiaľ ich máš. Nič viac a nič menej.
Mne je úplne jedno, či ťa niečo "sere". Mňa napríklad bavia (kedysi ma vytáčali) ľudia ako ty a správam sa snáď hulvátsky? Ani veľmi nie. Dá sa to aj bez toho. "Mozes si zhadzovat kolko chces" - čo si mám zhadzovať? WAT.
Ale ako inak - to sme už všetci pochopili veľmi dobre =D Dokonalé sú tvoje slová a nie moje. Fascinujúce je, že ja som nikde o dokonalosti svojich slov nepísal, zato ty si tu s tým vyrukoval úplne na rovinu. Kde a v čom klamem? Ak niekoho obviňuješ z klamstva, môžeš to nabudúce špecifikovať? Ja zabúdam niečo niečím podložiť? Ale veď ja tu predsa nič netvrdím...TO som ti dal najavo už predtým - ty si ten, kto tu niečo tvrdí, nie ja, napríklad o tej tvojej "pravde", ktorú nevieš ani čiastočne definovať svojimi zdrojmi a ich opisom.
Čo je to floskul? Pozri - ak to nevieš, nepoužívaj sofistiky - nielen že nepoznáš správny tvar tohto slova, ale myslím, že ani nepoznáš jeho význam. Ďalej - písal som ja niečo o tvojich materiáloch a floskulách? Prečítaj si môj príspevok ešte raz a to poriadne.
Ja nepotrebujem nič "zhadzovať". Ani sebe, ani tebe. Tvoju kredibilitu a všetko okolo nej nech posúdia iní. Rád by som ale dostal odpovede na moje otázky - najmä to, že v koľkých z tých krajín, ktoré som spomínal, si študoval archívy, s koľkými politikmi, mocipánmi si sa bavil, ku koľkým tajným dokumentom z CIA, FBI, NSA, MI5, Mossadu si mal prístup a tak podobne. Alebo si iba papučkovým odborníkom na život "vonku" z mamkineho kumbálku.
Na záver ti napíšem - ak na mňa "padne svet", tak budem umierať buď na chorobu, nehodu alebo v starobe a vo všetkých prípadoch môžem napísať, že sa poberiem spokojne, s čistým svedomím a bez toho, aby som ľutoval, ako som premrhal svoj život hľadaním konšpirácií, strachom z nich a o ne - že som strašil rodinu a okolie, že som ich zbytočne dostával do diskusií o tom, čo v živote potrebujú najmenej.
P.S.: Maj sa na pozore, už v najbližšej dobe na teba pošlem hliadku dvoch iluminátov a dvoch slobodomurárov, tí si ťa preklepnú a budú sa vyzvedať, ako si sa dostal k ich tajným spisom. Privezie ich žid na Maybachu.
to ze klames som tam predsa specifikoval, si snad slepy? hovoris na mna jedno a sam si to,. precitaj si poriadne tie komentare nabuduce.
o mojich materialoch sa tu celkovo vyjadrujes dehonestujuco ako zeby ich nezralo ani male decko. sam si ich vsak necital iba biografiu, ktora je prevazne o uplne inej veci a to konkretne z mojej hudobnej brandze. pises ze nevies o mojich materialoch vobec nic ale hlavne ze tu hned hras mudreho ze su brak a nezmysli, prazdne slova floskule kadejake, hm. top naco si sa pytal som ti uz davno tam napisal. pouzivam zdroje aj oficialne aj alternativne, (podla toho ci su pravdepodobne alebo logicke) + moja uvaha. ako vidis zase si sa usvedcil ako klamar. nezabudni mi zase napisat aby som ti podlozil kde klames. vykrucas sa ako sa len da. tajne materialy si snad robis srandu. ty si uz ozaj drbnuty? co ti tu stale pisem? ze system je podly a ty chces od neho ze ti da tajne materialy? uz som ti povedal ze k pravde sa musis dopatrat poskladanim si kuskov informacii a toho co sa deje alebo udialo. ty si uz ozaj vypatlany? vobec nezapajas rozum? ale hlavne ze tu strielas vsemudreho. nemam rad takych idiotov co hned zbrklo komentuju a potrebuju sa hrat na roznych diskusnych forach na mudrych. ked to prestudujes potom sem pis.
Co sa tyka boha ty si ho spominal ze boh nenadelil niektorym mudrost a toto si napisal hned prve: ''Žiadne relevantné zdroje na podloženie tvrdení (tak napríklad v sekcii Náboženstvá)''. Keby si poriadne cital moje materialy tak by si zistil ze som povecsine autorom tych slov, takze som priamo zdrojom, ale ty asi potrebujes aby to bolo vecer v spravach na markize, aby to bol uznavany zdroj. To ze jednotlivec nad niecim roky pracoval ti na haku. Jak si len hlupy, ze to svet nevidel. Nebudem sa viac tebou brzdit, lebo ma oberas len o cas v ktorom ti stale odpisujem to iste. Kazdym mojim komentarom ta zakazdym sfuknem ako hovno po splachnuti zachoda.
PS: tu hlupost hras alebo ma cielavedome oberas o cas? (vies melu mi posledne hodiny a chcem ich investovat do zinformovania ludi a nie sa tu brzdit niekym kto bud cielavedome brzdi alebo je zabedneny k pravde takej aka je).
*Tie posledne hodiny by si pochopil keby si videl moje materialy. skus si zistit co znamena popierat verejne holokaust a potom zistis. Taku odvahu ty vsak, ale nikdy nenajdes, na to by si potreboval dostat poriadnu zivotnu nakladacku ktora by ti zhodila tie ruzove okuliare aby si mohol vidiet veci ake doopravdy su. Tymto tu s tebou definitivne koncim a vypisuj si nepodlozenych zhadzovani kolko ti len hrdlo raci. Tvoja tupost a hlboka zakliestena zabednenost je odpovedou preco sa tu sviniam dari a preco sa maju ludia zle. a ak sa niekto odvazi vystupit z radu a zdvihnut prst trebars v praci kde malo zaraba, tak hned sa ozvu poslusne telce tvojho typu z toho radu ze co si to dovoluje, hned ich onalepkuju ze su podivny len pretoze su malopocetny. Taky jak ty v minulosti vykrikovali na kopernika ze su konspiratori, a upalit, upalit. Davy sa vzdy mylili a boli to vzdy jednotlivci co robili velke zmeny. Vtedajsi system kopernika a podobnych prenasledoval a stihal pretoze boli popieracmi oficialnych verzii. Dnes sa ukazalo ako hlboko sa mylili. Medzi vtedajsimi a dnesnymi mocipanmi ale je preda len jeden rozdiel. Zatial co vtedajsi si naozaj mysleli ze zem je rovna, ti dnesny vedia velmi dobre ze holokaust sa nikdy nestal.
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2013, 16:09)
CO ESTE KTO CHCE? a pritom to je len dobas z tolkych nezvratnych dokazov.
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2013, 16:17)
len sprosto-slepy ktorych je zalostne dost nemaju pozorovaci zmysel. a ja vam hovorim ze tento udajne jeden z najbrutalnejsich nacistov nie je ziadny masovy vrah ani zdaleka, no sak pozrite sa sami ako pekne je vidiet na nom jasnu odpoved ktoru mnoho slepych nevidi. nevidia ze ide o muceneho cloveka, nevidia ze ide o niekolky pokus o natacanie a dokonca nevidia ani ten nezmysel ktory mu nakazali povedat ze 2 minuty splynovali zidov, pritom sa oficialne dnes hovori min. 20 minut co je o 1000% viac. takto sa ziskavaju odpovede ze system vyfabrikoval holokaust a od toho uz pada vsetko, kto by uz veril takemu systemu aj v inych veciach.
mam pokracovat? dokedy mam pokracovat aby sa slepe mozgy zobudili? vsetko je v mojich rozsiahlych materialoch.