Co dalej?
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co dalej?
Takto je to vzdy chlape ... ked chlap lubi, vzdy su tieto pocity rovnake ... nepomoze ti nic, bude ta to zozierat .. nebudes poriadne jest, spat ... pomoze ti iba cas ... potom sa budes na tom len smiat .. aky si bol hlupak, ako si sa deptal ... kazdoapdne ti drzim palce ... cakata ozaj tazke obdobie.
Diky chlapi, odvtedy ubehlo par dni, v kutiku duse som si myslel ze tym stretkom co som s nou mal sa to vsetko napravi a vyrozprava. Ale zbytocne. Prebiehalo to tak ze v utorok som za nou prisiel, pozval som ju do podniku, kecali sme, znovu padlo par vycitiek na obe adresy, brala to kamaratsky, potom som jej kupil mensi darcek aby som jej spravil radost no nepomohlo. Boli sme spolu aj cez noc a to co sa odohralo kamaratske vobec nebolo. Bolo to take vsetko "rozluckove". Pozerali sme spolu filmy proste venovali sme sa tomu o pocas vztahu. Tajila mi spravy, ci uz v telefone /ten si vypinala aby som tam nieco nevidel / alebo na socialnych sietach, nedoveroval som a ja som vedel ze sa nemylim. Nedavno som zistil ze ona nakoniec balila toho chalana kedze som zbadal na fb ako potrebovala nejaku radu od kamosky, nakoniec si zmenila neskor heslo comu som sa potesil a nenuti ma to tam cumakovat. V zavale ziarlivosti a emocionalneho stavu som jej zavolal a znovu vybuchol ze preco mi klamala ohladom toho chalana lebo mi tvrdila ze sa spolu uz nebavia a akosi sa pohadali. a odvratila mi len tolko ze je slobodna a nemam ju uz obmedzovat. Ked prebiehal telefonat tak sa obcas arogantne zasmiala akoby jej to bolo jedno ze ako sa citim. Cela sa mi zhnusila a ja som si odpustil a davam tomu pokoj, neozyvam sa jej,vymazal som jej cislo, facebook a je mi lepsie, snazim sa s tym vyrovnat
agreed, ina žena a časBetarik napísal:Takto je to vzdy chlape ... ked chlap lubi, vzdy su tieto pocity rovnake ... nepomoze ti nic, bude ta to zozierat .. nebudes poriadne jest, spat ... pomoze ti iba cas ... potom sa budes na tom len smiat .. aky si bol hlupak, ako si sa deptal ... kazdoapdne ti drzim palce ... cakata ozaj tazke obdobie.