Gel na vlasy
-
James13579
Star
Re: Gel na vlasy
potrebujem poradit, mam trosku dlhsie vlasy a chcem ich vycesat tak ze uplne vsetky vycesem dozadu. S gelom som to skusal ale vypadaju tak mastne a ako droty. Existuje nieco ine co si zanecha svoj tvar bez mastnych a zlepenych vlasov? dakujem
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
predpokladám, že to bude vosk, možno trošku gelu a do toho ešte nejaký lak nech to drží celý deň, ale to si nerobí on sám pred zrkadlomlukas9206 napísal:Poznáte Bradleyho Coopera z Hangover? Čo ten chlap používa na vlasy? Zatiaľ som skúšal iba vosk, no neni to ono. Dlho mi to na hlave nevydrží a každý vlas sa potom ťahá svojím bohom.
To mi je jasné, ale u mňa to vyzerá dosť hrozné, a keď vonku fúka tak to je viac ako hrozné
Chcelo by to nejaké finty, keďže ten vosk mi tam nejak nesedí. Nič to, budem musieť navštíviť kaderníka.
možno matt clay
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ono aj záleží na tom aký vosk máš, poprípade použi glue od got2b poprípade l'oreal studio, takisto ak máš mastné vlasy tak s tým nikdy nič normálne nevykútliš a práve vosky vlasy pekne mastia, takže ak to nemyješ denno denne na druhý deň to proste bude vyzerať ako katastrofa, vosk celkovo je dobrý na začiatok trošku to vytvarovať ale potom to treba fixovať nejakým tým lepidlom
a takisto nie veľa ani jedného ani druhého, pekne a čo najefejtívnejšie naniesť a vytvarovať
Caute,hladam nejaky pripravok,ktorym by som si mohol upravovat vlasy,gel na vlasy mi uz pride taky stereotypny a hladam nieco s matnejsim vzhladom,ale nie uplne (nie uplne suchy/matny vzhlad vlasov).Proste,aby sa vlasy mozno trochu leskli a uces aby bol strukturovany nie len zdvihnute vlasy dohora.Skusil som cierny vosk od Taft,ale vlasy boli az moc matne a masne.
Toto vyzera velmi dobre
Toto vyzera velmi dobre
Taft gumu si skúšal ? V modrej tube, je biela, na vlasoch matná ale mne extra nedrží, teda vydrží účes, ale ja potrebujem mať vlasy fixované, aby sa vôbec nepohli
Ale efekt ako má chalan vo videu to dokáže urobiť.
Ale efekt ako má chalan vo videu to dokáže urobiť.
No prave o nej som skusil nieco vygooglit,no skusim si ju kupit .Ale ak to fakt vytvori podobny uces ako vo videu,tak to bude super,uz len aby to drzalo.(ak nevydrzi,tak asi lakom zafixovat.)
Ja sa niekedy podľa slikhaar aj učešem, ale netreba to brať univerzálne. Každý ma iný typ vlasov. Ja používam pastu/gumu z DM drogérie. Trošku horšie sa vymýva, efekt je ale rovnaký aki pri 2 až 3 krát drahších prípravkov od Taftu L'oreal a podobne. A taký tip ak si vyžehlíš vlasy, oveľa ľahšie sa tvarujú a účes drží.
poznate nieco na vlasy (gel, vosk, hocičo) , čo ma ucinok ako gel, len nemam z toho take ako mastne vlasy (alebo mokre) . Aby sa neleskli, proste nic, len aby som si mohol spravit uces.
guma / pastaspawn9999 napísal:poznate nieco na vlasy (gel, vosk, hocičo) , čo ma ucinok ako gel, len nemam z toho take ako mastne vlasy (alebo mokre) . Aby sa neleskli, proste nic, len aby som si mohol spravit uces.
som hladal pasta na vlasy a nasiel som to co som mal a nevedel som si spomenut , dik za slovicko
ja pouzivam vosk a myslim ze sa neleskne
Mozete nejaku gumu/pastu odporucit, ci bude viac menej jedno co kupim? Cenovo su dvoj eurove ale aj devat, cize by tam mohol byt nejaky rozdiel.
Podľa mojich skúseností nie je žiaden. A to som ich už mal veľa. Možno tak vo vôni. Jedine v čom je rozdiel je v géloch. Podľa mňa má najlepšie L"oreal.
Aky je rozdiel medzi pastou a voskom? mal som len1pastu a jedine, co so zistil, je ze nije poznat, ze som nieco na vlasy dal
Vosk má pevnejšie skupenstvo. Podľa mňa spraví efekt mastných vlasov. Mám jeden doma ale nepoužívam ho.
Aha , dakujem pekne 
Zdravim,vie niekto cim dosiahnem podobny uces ? Len to nechcem s matnym efektom ako na obrazku,ale s mensim leskom.
-
nejakymarko
Addict
ja mam take vlasy, ked si den pred tym spravil slickback, fixnem TYMTO a idem spat....rano to mam jak henten na obrazku
(akurat ja ich mam tak 3x dlhsie
)