Prezúvanie kolies
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prezúvanie kolies
http://www.meteo.sk/predpoved-pocasia/e ... michalovce
podľa tohto máte minimálne teploty okolo jedného stupňa, tak neverím že máte v noci nad 7. Podľa aladina máte v noci okolo 0 až 4.
Tak otázka neznie kde býva brm, otázka znie u akých číňanov si kupoval teplomer
podľa tohto máte minimálne teploty okolo jedného stupňa, tak neverím že máte v noci nad 7. Podľa aladina máte v noci okolo 0 až 4.
Tak otázka neznie kde býva brm, otázka znie u akých číňanov si kupoval teplomer
Makovnik.. neďaleko od Teba.. v KE..
Áno, cez deň môže byť teplo, ale o 6h ráno v závetrí na okne bolo 4,5°C a o polhodinu neskôr v aute 3°C.. a neviem, ako sa tieto teplomery dokážu popasovať ešte aj s tým našim VKV.. čiže pocitová teplota ide ešte o pár stupňov nižšie.. podľa meteoblue o 5°C..
http://www.meteoblue.com/en/slovakia/we ... o%C5%A1ice

http://www.meteoblue.com/en/slovakia/we ... o%C5%A1ice
Hmmm u nas rano -4 a teraz cez den 15 stupnov, osobne este pockam s prezuvanim, v noci je dost chladno
Nema zmysel drat drahe zimne gumy na 20 stupnovom asfalte....
Jedine zeby zasnezilo, ale pri tejto divnej zime sa nebudem divit ze nasnezi koncom Aprila, nebudem vsak koli tomu cakat do leta
Jedine zeby zasnezilo, ale pri tejto divnej zime sa nebudem divit ze nasnezi koncom Aprila, nebudem vsak koli tomu cakat do leta
Áno, ale závisí od využitia auta.. ja jazdím hlavne skoro ráno do práce a potom večer z práce alebo flákačky po meste, keď už slnko zapadá, resp. za tmy, čiže teplota opäť klesá pod 10°C.. tie cca 20°C teploty ma za volantom bohužiaľ nezastihnú.

Mňa už tiež svrbí prezuť. Ale zas jazdím ráno a večer a to je stále okolo 5-8 stupńov. Tak zas čakám ešte tento týždeň... 
Ja som bol auto prezuť dnes. U nás nejako zima nebýva. Aspoň nie cez deň, keď jazdím.
-
tacosi
Moderátor
Na starom aute mam 2 sady origo elektronov,cize ich iba prehadzujem.
Na novsom mam taktiez 2 nove sady alu.z toho zimne pneu su nove.
Vsetky pred uskladnenim vyumyvam,pneu osetrim a skladujem ich doma v pivnici.
Tiez jazdim skoro rano do prace a vecer naspät,no uz by som ich aj prezul,pretoze teploty su v pohode a do prace zas nejazdim nejak sportovo,no teraz potrebujem 2 letne,kedze minulorocne su uz off.
Takze ak by mal niekto na predaj nejake schopne 2ks. ,tak sa moze ozvat,pretoze nove budem kupovat az o rok vsetky 4
245/40/18
Na novsom mam taktiez 2 nove sady alu.z toho zimne pneu su nove.
Vsetky pred uskladnenim vyumyvam,pneu osetrim a skladujem ich doma v pivnici.
Tiez jazdim skoro rano do prace a vecer naspät,no uz by som ich aj prezul,pretoze teploty su v pohode a do prace zas nejazdim nejak sportovo,no teraz potrebujem 2 letne,kedze minulorocne su uz off.
Takze ak by mal niekto na predaj nejake schopne 2ks. ,tak sa moze ozvat,pretoze nove budem kupovat az o rok vsetky 4
245/40/18
neboj, na letnych sa da v pohode jazdit aj ked je minus....begbeee napísal:Mňa už tiež svrbí prezuť. Ale zas jazdím ráno a večer a to je stále okolo 5-8 stupńov. Tak zas čakám ešte tento týždeň...
Kazdopadne dnes dorazili letne gumy, na stvrtok termin, uz sa tesim dlho som nebol drat
rano o 8mej 2stupne v BA.. ja v pohodicke, tricko, jarna bunda.... brrrr 
iked ja este letne nemam objednane
iked ja este letne nemam objednane
-
Makovnik
Medium Professional
Audiotrack, teplomer je ok, meria na balkone 20m nad zemou, tak je mozne, ze tu je teplejsie. Ale aj auto rano o 8 ukazovalo okolo 6.5C, takze nuly treba hladat asi dakde v lese. Aladin by si mal dat prelestit lampu.
Prezujem tento tyzden; zima ma maximalne nasr..dila a sneh aj ked pride, tak len falosny na par hodin a potom zase nic.
Vonku je krasnych 15C, zbytocne drat zimne.
Prezujem tento tyzden; zima ma maximalne nasr..dila a sneh aj ked pride, tak len falosny na par hodin a potom zase nic.
Tiež som dnes učinil rozhodnutie, zložil som letné z povaly a štvrtok prezúvam. Nemá význam chodiť na zimných. Poľadovica na juhu už nebude.
aj keby, tak zimne gumy ti na poladovici nepomozu...
ja chodim do tatier kazdy vikend a letne gumy uz mam mesiac a bezproblemov
Co som dival na SHMU meteogram na 8 dni, tak sa ocakava ochladenie k teplotam ku nule aj pocas dna a zrazky, takze z toho by mohlo plynut este aj snezenie alebo mrznuci dazd.
-
audiotrack
VIP
tak potom máte možno balkon na slnečnej strane. Teplota sa vždy meria v tieni. A my sme túto noc mali dokonca -1 v meste, nie v lese.Makovnik napísal:Audiotrack, teplomer je ok, meria na balkone 20m nad zemou, tak je mozne, ze tu je teplejsie. Ale aj auto rano o 8 ukazovalo okolo 6.5C, takze nuly treba hladat asi dakde v lese. Aladin by si mal dat prelestit lampu.
Ono je to také diskutabilné. Rovnako ako dereš a ničíš zimné, rovnako tak aj ničíš letné keď ti v noci pri nulových teplotách tuhnú. Tá guma nie je robená pre také teploty. Zimné gumy nie sú len o iných drážkach a o jazde v snehu. Ide tam aj o iné zloženie gumy a tým pádom aj jej iné vlastnosti.
tak zajtra prezuvam aj druhe auto nech si to pocasie trhne nohou, keby aj zase zacalo mrdat tak sluzobne to isti, tam sa zimne mozu drat aj cele leto 
No... ráno o takej šiestej pol siedmej stále teploty od -3,5°C až 2°C. K neskorému večeru tak isto klesá teplota pod 7°C ... aj keď tie denné teploty a slniečko láka aj mňa prezuť 
Nestraste s tymi teplotami....
akoby to bol nejaky markantny rozdiel...
"Slecinky" nazrite do gati ci ste nezabudli akeho pohlavia ste... ked vidim 2x rocne ako ludia stale dookola lamentuju nad prezuvanim pneumatik tak sa mi rozum zastavuje...