Boxovacie vrece v Bratislave

O športe...
kaktusx
Novice
Novice

Boxovacie vrece v Bratislave

Príspevok od používateľa kaktusx »

Ahojte, chcel by som začať chodiť rekreačne boxovať aspoň 2x do týždňa, zatiaľ iba trening s vrecom a sparing s kamarátom.
Chcel by som sa vás opýtať či nepoznáte v BA nejakú telocvičňu kde nechodí moc ľudí, je lacná a majú tam vrecia na box...kľudne nejakú dieru v garáži to je jedno, len aby to plnilo účel. Hľadal som a našiel viacero fitness centier ale nechcem platiť drahu mesačnu permanentku ak tam pôjdem maximalne 8x za mesiac a nebudem využívať nič iné iba vrece.
Ak by ste o niečom vedeli budem vám vďačný za radu, najlepšie v okolí karlovky ale kľudne aj inde.
Poprípade ak ste riešili podobnú vec a máte pre mňa nejaky alternatívny napad tak sem s ním :)
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Boxovacie vrece v Bratislave

Príspevok od používateľa ColdRain »

V karlovke bol "karlovesky sportovy klub" tesne nad moleckou taka telocvicna v niecom ako budova byvalej skolky, boli lacni ale neviem ci mali vrece, no viem, ze tam sa venuju aj zapasnikom a ich kondicnej priprave, tak mozno. Ked nie tam, v petrzalke je pengym posilka kde je vrece (dokonca dve), vstup je lacny relativne, 3E/30Eza 11 permanentka
kaktusx
Novice
Novice

Vďaka, do toho športového klubu sa pôjdem určite pozrieť. Pengym som pozeral že je dosť odruky ale ak sa nenájde nič iné, zajdem aj tam. Pýtal som sa aj po okolí ľudí ktorí by mohli vedieť a väčšina ma odkazala na bratislavskú boxerňu, no tam sa dá chodiť iba formou tréningov alebo po objednaní priestorov.
Máte ešte niekto nejaké tipy?...myslel som že tréning s vrecom je trochu viac rozšírený :D
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ColdRain »

este na stranke www.sportujeme.sk si mozes do vyhladavaca zadat vrece ako pozadovane vybavenie a vypluje ti to dalsie posilky
kaktusx
Novice
Novice

Takže obehal som asi 15 fitness centier, z toho asi 8 mali vrecia a v siedmych sa dalo boxovať iba po prenajatí celej miestnosti za veľké peniaze alebo iba v rámci tréningov...nerozumiem tomuto štýlu ale ak sa im to oplatí tak prečo nie.
Podstata je v tom že ak by tu niekto hľadal niečo podobné ako ja - teda čisto iba vrece bez toho aby si prenajímal tanečnu salu alebo sukromneho trenéra, jedine "fitko" ktoré vyhovovalo týmto kritériam je Trian sport club v ružinove...skveli ľudia, skvela vybavenosť a ak nie su momentalne tréningy (dá sa to zistiť) máte asi 6 rôznych vriec iba pre seba + klasicka posilka a mnoho ďalšieho. Nerobím reklamu ale nájsť niečo také trvalo naozaj dlho a možno to niekomu pomôže, tu je link:

http://trianclub.sk/

Tak zatiaľ sa majte a vďaka za rady
i.f.o
Novice
Novice

Príspevok od používateľa i.f.o »

Jáááj chlapec, nabehni do intersportu alebo sportdirectu, kup si rukavice, vreco, v hornbachu reťaz a karabinu, zeves si to na školskom dvore na branku a možeš buchať do aleluja. Zakrátko sa k tebe niekto pridá a môžete sa spolu mlátiť čo hrdlo ráči. Sparing je the best. Na čerstvom vzduchu a zadara. Trenuj normálne oblečený - rifle, bunda.... - bo ked budeš potrebovať niekomu naložiť tak sa nepojdeš rýchlo prezliecť do tepláčkov. Na počasie sa nevyhováraj - neexistuje zlé počasie iba zlé oblečenie. Po odboxovaní každej série si daj na tom školskom ihrisku kolečko, pretože v reale ked niekomu napeckuješ tak musíš utekať preč, pretože do pár minut ťa rozšlapú jeho kamaráti.
Taktiež sa nauč prijímať rany a kryť sa. Popros dvoch kamošov nech ti s rukavicami 10 sekúnd nakladajú hlava nehlava a ty sa len snaž aby si schytal čo najmenej. Doba je zlá a bude horšie, tak sa na to pripravme.
Videl som už mnoho fitkových boxerov ktorí si mysleli že majú natrénované a potom sa válali pri pisoári vo vlastnej krvi a chcankách.

Prajem ti vela zdaru, výdrže a pevnej vôle. ked tak napíš jak ti to ide.
Napísať odpoveď