The Walking Dead
-
qwerty-xyz
Re: The Walking Dead
pozerame to lebo nie je moc co ineho kukat zatial a vsetci dufaju ze sa to vrati na tempo ako v prvej serii . . .
a okrem toho, kto to nepozera asi sem tazko bude prispievat a hodnotit kazdu epizodu 
Ja uz som dufal, ze si dnes Daryl "šmekne"...
Ja uz som dufal, ze si dnes Daryl "šmekne"...
No, posledné 2 časti by sa dali stlačiť do 8-10 minút, ale tak pozerám už zo zvyku, oblúbil som si ten seriál tak, že ma už bavia asi aj tie trápne a nudné rozhovory.
Každopádne dnes aspoň trochu vzruch pri tej mladej bloncke a Darylovi. Už tam dlho nebol Rick a Carl, mohli sa už všetci konečne spojiť, nech sa pohneme niekam ďalej.
uz len 3 casti a dej prakticky stale na mode mrazu...
Spoiler
Daryl zacinal pokukovat po Beth a oni mu ju akurat uniesli..ale kto podla Vas bude????
Zeby???

Zeby???
- Prílohy
-
- 1920356_606897442713246_1247226021_n.jpg (7.58 KiB) 1352 zobrazení
-
qwerty-xyz
to je nenormalna nuda .... fakt, uz sa to pozera len zo zvyku ...
Časť celkom dobrá, takéto ma bavia. Len ma se*ie, že zase 80% série vata, a na konci nás určite navnadia, a my hlupáci to budeme sledovať ďalej. 
Páčil sa mi vývoj línie Daryl-Beth, ktorá bola minulú časť iba o šnapse. Skončilo to zaujímavo, dúfam, že Daryl tých smradov zašípuje. Chvíľku som si myslel, že sa na seba Daryl a Beth vrhnú, dojemné scénky jak od Pilcherovej. Keď si predstavím, že všetci čakali, že sa Beth dá dokopy s Carlom, tak dnes sa musím smiať, keď sem nedávno niekto postol, že Beth má 28 rokov, a Carl asi 7 a pol aj so sestrou.
Meggie - Bob - Sasha - tomuto som nepochopil. Hentá zdrhne, aby ich potom čakala na mieste, kde ju skoro určite nenájdu, a henten ju ide hľadať, aby "nebola sama", pričom sa rozdelí, a "sama" ostala tá druhá. Nobelovku za tento nápad.
Z línie Lary Croft a Washingtonu tam toho moc nebolo, čo je škoda.
Spoiler do budúcej časti:
Páčil sa mi vývoj línie Daryl-Beth, ktorá bola minulú časť iba o šnapse. Skončilo to zaujímavo, dúfam, že Daryl tých smradov zašípuje. Chvíľku som si myslel, že sa na seba Daryl a Beth vrhnú, dojemné scénky jak od Pilcherovej. Keď si predstavím, že všetci čakali, že sa Beth dá dokopy s Carlom, tak dnes sa musím smiať, keď sem nedávno niekto postol, že Beth má 28 rokov, a Carl asi 7 a pol aj so sestrou.
Spoiler
Inak, to oni vzali Beth? (Tí, čo našli Daryla?) Prípadne, niekto z mierumilovného "útočiska" určite. 
Z línie Lary Croft a Washingtonu tam toho moc nebolo, čo je škoda.
Spoiler do budúcej časti:
Spoiler
Asi zomrie tá malá, čo škrtila Judith, a dozvieme sa, že Carol tých ľudí vtedy nespálila.
Všimli.Pascalwb napísal:Cize ludia z Rickovho domu su teraz s darylom.
Sranda by bola, keby to spravili trochu inac a Daryl by bol v tom dome kde bol Rick.
Tiež ma to napadlo. Že by sa to vlastne celé stalo trochu neskôr.
Zatiaľ som kukol 8. a 9. diel a bál som sa, po tej vašej zdrvujúcej kritike. Síce to nebola žiadna sláva, ale nebolo to až také hrozné. Bolo tam viac dejových línií, tak mi to celkom rýchli ušlo.
-
qwerty-xyz
Cast bola celkom dobra, aj ked pomalsia. Mohli to spravit aj skorej, lebo bola naozaj na hlavu. SKoda tej malej, ta bola celkom vpohode.
Vsetci tam ale kruzia okolo seba, dnes videli dom co podpalil Daryl, Daryl zas stretol ludi z Rickovho domu.
Vsetci tam ale kruzia okolo seba, dnes videli dom co podpalil Daryl, Daryl zas stretol ludi z Rickovho domu.
No celkom sa to dalo pozreť.... nie toľko akcie, ale život nie je len o akcii..... A jedno ponaučenie z toho plynie....
Spoiler
V krízovej situácii nemá zmysel sa ťahať s psychicky chorými/nestabilnými ľuďmi lebo z toho budú nakonec len nepríjemnosti. Radšej kdesi obesiť na drôt preventívne.... hneď po zistení, že je tu problém a ten nie je riešiteľný
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Spoiler
Tyrees mal Judith vzadu v tom batohu ? 
-
->slavo<-
Addict
nech už je 24.3
neviem sa dočkať 
tiez som pozeral kde ju ma vyzeralo to komicky inak dost brutal dnesny diel ta sprosta sa mala dat pokusat a ne zatahovat do toho ostatnych
Spoiler
tiez rozmyslam kam dali to najmensie dieta, inak diel dost pomaly na to, ze nam konci seria za dva diely tusim
Co ste nevideli, vsak na chrbte ju mal.
Inac ako som cakal, seria skonci Cliffhangerom asi v Terminuse.
Inac ako som cakal, seria skonci Cliffhangerom asi v Terminuse.
Spoiler
Bolo jasné kam to smeruje a čakal som že malej za*ebe poriadne ale toto som nečakal...Carol dobre urobila , nebolo tam žiadne východisko , akurát by ešte aj Judith zabila...Dúfam že prídú k Terminusu v poslednej časti a budeme čakať do septembra aby sme zistili že sa im to všetko snívalo a stále sú vo väznici