Arrow - Seriál (2012 - ...)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Laster
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Arrow - Seriál (2012 - ...)

Príspevok od používateľa Laster »

Laurel je v posledných dieloch taká otravná, že by som bol rád keby ten jed zabral.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Tento serial vacsina ludi chvali aj na csfd ma celkom dobre hodnotenie, tak som to teda zacal pozerat. Dal som asi 7-8 dielov, ale mna to teda neoslovilo prijde mi to ako robin hood v beverly hills... :nono:
Laster
Light Professional
Light Professional

Ja mám ten seriál rád, len scenáristi nezvládajú vôbec tú vzťahovú linku a potom tým postavám máš chuť uje*ať. :D
A najviac sa im to nedarí u Laurel a Theo.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Koncom prvej vety si vystihol to, preco som to prestal hlavne pozerat :D
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Mna ten serial drzi od zaciatku ako som videl prvy diel...kazdopadne ako uz bolo spomenute, niektorym postavam by som proste v urcitych momentoch je*ol vypinacku, inak to radim medzi serialy, na ktore sa cely tyzden tesim najviac

//autoeditácia príspevku (10 Mar 2014, 0:28)
pokracovanie serialu vypada mega, co cast tym je to lepsie :) pre ochutnavku 3 minutovy trailer na buduce casti

http://www.edna.cz/arrow/videa/dechbero ... y-trailer/
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Strážca :D ... už teraz sa desím toho "úchvatného dabingu", ktorý si v mojom prípade vypočujem maximálne tak z reklami pri mojej ceste okolo tv. 8)
Laster
Light Professional
Light Professional

Ja absolútne nerozumiem prečo je Slade Wilson nasratý na Olivera a nedáva mi to žiaden zmysel. Chápem, že má v sebe tú drogu, z ktorej mu trocha prepína, ale čo s tým ma Oliver. Však si niekoho, z tých žien musel vybrať, ale on na nikoho nestrieľal. Uvidím jak skončí táto séria a možno to prestanem pozerať, lebo tento seriál má občas strašne idiotské zápletky.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Idiotské zápletky? Tak toto je riadny argument...
Obráť sa na tvorcov komiksu.
Laster
Light Professional
Light Professional

Tak, aký mal dôvod na to, aby ho chcel zabiť a zničiť celú jeho rodinu. Žiadny, čo si s tým mal Oliver.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Toto je jeden z dôvodov prečo nemám chuť vieš tento argument a prečo sa už v sekcii kultúra radšej nevyjadrujem. :smt006
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

zacal som to pozerat, som na druhej serii, je to na zaplakanie, chcel som aj vyronit slzu aka je to hovadina, ale potom som si to rozmyslel lebo som zistil ze nemam co ineho na praci okrem cumenia do toho.

1. najlepsie za pravu seriu je to co sa deje na ostrove, tie flashbacky, kludne z toho mohol byt B ckovy akcnak, so slusnou zapletkou, a moznym uspechom

2. jeho snahy zahranit tu zlu cast mesta su az do oci bijuce, spravil hrdinsky cin, a dosiahol jedine vacsej chudoby avacsej kriminality, t je toto iste akoby ste zrusili cigancku osadu, ale ciganov nie, tak prve co sa kriminalita zvysi lebo ste im zobrali domov a idu kradnut ku vam, ved je to logicke a pochopitelne, len hlavny hrdina je nelogicky.

3. postavy okolo neho a velka krat aj on sam sa spravaju tak stupidne ze to az boli. Ta detektivova dcera no katastrofa, a jej foter to su ludia na odstrel.

4. Raz al gul? joooo joooo je to sucast komiksu, alep rosim vas, si pozrite batmana, tam tie bitky su uplne ina kava.

5. stale luk a sipy, stale stale, a furt ho zrania a furt ho postrelia, to multimilionar nema na kvalitnu neprestrelnu vestu? si myslim ze pri jeho prachoch uz za 2 KG tazku engarde mohol dat tych 2000 dolarov, ..... aby ho neporezal kazdy nozik, nie ?

6. multimilionar a po kazdom striela sipy z 15 tich metrov, reku mam ciernu hubu v kanclu za PC co bola udajne vojakom, dam mu ANZIO 20 mm ostrelovacku, a voddela mi aj obrenene auto kedykolvek na 3 km okruh

7. kazde vybusne zariadenie musi hucat, mat diody na svietenie a najlepsie aj obrovsky LCD displej ktory ukazuje kolko casu ostava, to akoze fakt? are you fucking kidding me ? ... to je nonsens ktory som ochotny akceptovat vo filmoch ktore su urcene na hladenie si ega kedy v jednej ruke mate 12 KG jednorucku, na cele zaviazanu rambo satku, a s druhou rukou pri pozerani filmu skrabete vasim zalesackym nozikom do stola a kricite rambo zarez tu svinu cinsku, ....

8. Nevraviac o tych milionoch sanciach co dava, stale "zatkne" nejakeho zleho, daju ho do basy, z tej basy utecie, a zase zabija, ja osobne si myslim ze by mal niekto zastrelit olivera, pretoze nechava zlocincov stale a stale utekat, ..... ten jeho pristup je proste na totalku o hovne, najdem zleho? voddelam ho a je klud, vid DEXTER, ....

9. malo to velky potencial, a mohlo to byt naozaj perfektne, ale chyba tomu vela veci, .... ja som skoncil na 2x09 je to v stadiu nepozeratelnych, proste je toho moc, toho absolutneho debilizmu a psychopatizmu, ..... to si myslim ze toto uz nie je ani pre americkeho divaka, to je uz len pre bieberove fanusicky, ktore su stupidnejsie ako tehla.....
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Veď je to len seriál, žiaden dokument, ide tam o efekty, aby všetko vyzeralo atraktívne pre mladých, ide o jednoduchú zábavu pri pozeraní a na to to ujde.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

s velkym premahanim sa, som ako som pisal zastal na tej druhej serii..... dalsiu cast si pustim len v zachvate obrovskeho nic nerobenia
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Nehovorím, že je to top seriál ale taký lepší priemer, sú tam logické chyby ale až také zlé to zase nie je. Ale samozrejme komu sa nepáči netreba pozerať, veď každý má iný vkus.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

tesim tesim, koniec 2. serie bol tak trosku nemastny neslany :)
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Odporucam pozriet aj serial The Flash prave unikla pilotna cast. Nadvazuje to na arrow.
Napísať odpoveď