Čiže v každom prípade v sobotu voľte iba Kňažko a Procházka a nikto iný, jasne!
Prezidentské voľby 2014
Re: Prezidentské voľby 2014
lebo som odhalil, čo je svätá pravda, ktorú už nikto nikdy nezmení 
Lebo co?
Najspravodlivejšie by bolo, keby prezidenta žrebovali zo všetkých občanov SR, ktorí majú potrebný vek a sú bezúhonní.
To ale bude keď bude Fico prezident, Kaliňák premiér, Harabin predseda najvyššieho súdu a generálny prokurátor ten jeho bývalý spolužiak, meno ma nenapadá. Nuž ale keď ho ľudia až tak chcú tak nech ho majú.
To ale bude keď bude Fico prezident, Kaliňák premiér, Harabin predseda najvyššieho súdu a generálny prokurátor ten jeho bývalý spolužiak, meno ma nenapadá. Nuž ale keď ho ľudia až tak chcú tak nech ho majú.
Ja si myslím, že asi podporím Kňažka.
S Procházkom ma napadá stále to, že má pravdu, má riešenia, dobré nápady, je mladý ale čo pre boha robil v KDH čo tam bol, že z toho nič nerealizoval? On tam bol koľko v KDH a v parlamente 2 týždne, že má samé geniálne nápady ale nič z toho sa ani nepokúsil realizovať?? Nechápem. On radšej by mal založiť politickú stranu alebo čo a pokúsiť sa presadiť nejaký program nie vysedávať v prezidentskom paláci.
TA3 je celkom tendenčné, aj dnes tí politológovia alebo čo boli zač tam veľmi tlačili na to, že prezident môže byť jedine skúsený, dlhoročný politik, politický veterán.
Samozrejme týmto poukazovali na to, aby nevolili Kisku, asi to bolo jediným cieľom dnešnej relácie odradiť čím väčší počet voličov od neho.
S Procházkom ma napadá stále to, že má pravdu, má riešenia, dobré nápady, je mladý ale čo pre boha robil v KDH čo tam bol, že z toho nič nerealizoval? On tam bol koľko v KDH a v parlamente 2 týždne, že má samé geniálne nápady ale nič z toho sa ani nepokúsil realizovať?? Nechápem. On radšej by mal založiť politickú stranu alebo čo a pokúsiť sa presadiť nejaký program nie vysedávať v prezidentskom paláci.
TA3 je celkom tendenčné, aj dnes tí politológovia alebo čo boli zač tam veľmi tlačili na to, že prezident môže byť jedine skúsený, dlhoročný politik, politický veterán.
Samozrejme týmto poukazovali na to, aby nevolili Kisku, asi to bolo jediným cieľom dnešnej relácie odradiť čím väčší počet voličov od neho.
X-Faktor napísal:
ale tak to vieš, že garantuje, keď hovorím, že čistý sú jedine Procházka s Kňažkom, tak je to čistá pravda na bielom!!!
Ty nám ideš písať, že sme nevzdelané hlavy, keď volíme iného kandidáta ako ty, a pritom ty nevieš ani gramatiku zo Základnej školy??
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
uz som to sem pisal viac krat a napisem to este raz on sa o to pokusal, keby si trocha o nom precital alebo ho pocuval tak to zistis, lenze KDH je KDH a nic z toho tam nebola vola presadit tak proste odisielCesar napísal:Ja si myslím, že asi podporím Kňažka.
akurat mi prisla SMS: "Som zodpovedny. Milujem svoju rodinu, deti a Slovensko, preto volim, Volim cloveka s rozumom a srdcom. Volim Helenu Mezensku! Poslite tuto SMS vsetkym! VDAKA!" odosielatel "...ludom" je tu este niekto kto dostal ?
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2014, 10:46)
este davam do pozornosti lipsteina, podporuje kisku
http://www.sme.sk/c/7131170/lipsic-bude ... kisku.html
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2014, 10:46)
este davam do pozornosti lipsteina, podporuje kisku
http://www.sme.sk/c/7131170/lipsic-bude ... kisku.html
Presne ta politická debata bola len o tom, že Kiska preboha nie lebo sa nám zrúti systém. Tie perly čo vypúšťali z úst tí "politológovia"Cesar napísal:Ja si myslím, že asi podporím Kňažka.
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
X-Faktor napísal:lebo som odhalil, čo je svätá pravda, ktorú už nikto nikdy nezmení![]()
Mame dalsi chaoticky prieskum. http://www.sme.sk/c/7131198/kiska-dobie ... entam.html
Uz som rozmyslal, si sam nejaky vyrobim, budem sa pytat ludi pred nakupnymi centrami. Alebo neverim nicomu, co si sam nesfalsujem.
Toto sú také profesionálne prieskumy, že občas vyjde, že celkový počet preferencií je aj 101%.
Trochu sa čudujem, že Procházka nejako neboduje.
Ale Kiska má v druhom kole asi aj väčšiu šancu proti Ficovi ako Kňažko, on by možno veľmi mobilizoval voličov hranola. Ale stále nie je najhorší Kňažko, keby bol v druhom kole s Ficom Kaník by bolo ešte lepšie pre Fica.
Nevýhodou pre Kňažka je, že sa do toho pustil už dosť neskoro, keby sa prezentoval tak aký je už nejaký ten rok v rôznych diskusiách tak by aj mal šancu ale ohlásiť kandidatúru v posledný deň a vyhrať, to nemôže vyjsť niekomu, kto už je pár rokov mimo politiky.
Trochu sa čudujem, že Procházka nejako neboduje.
Ale Kiska má v druhom kole asi aj väčšiu šancu proti Ficovi ako Kňažko, on by možno veľmi mobilizoval voličov hranola. Ale stále nie je najhorší Kňažko, keby bol v druhom kole s Ficom Kaník by bolo ešte lepšie pre Fica.
Nevýhodou pre Kňažka je, že sa do toho pustil už dosť neskoro, keby sa prezentoval tak aký je už nejaký ten rok v rôznych diskusiách tak by aj mal šancu ale ohlásiť kandidatúru v posledný deň a vyhrať, to nemôže vyjsť niekomu, kto už je pár rokov mimo politiky.
je dobre podporit Kisku,pretoze on jediny ma realnu nadej vyhrat nad Ficom. Preto sa aj rozbehla proti Kiskovi taka brutalna kampan,pretoze je superom ktory ma aj nejaku vahu,vsetcia ostatni su uplne bez sance. Tiez si uvedomte ze Kiska je asi jeden z mala kandidatov ktory tam nejde pre peniaze a podobne vyhody. Jednak preto ze sa uz dopredu vzdal platu prezidenta 9000€ ktory bude davat na charitu a jednak preto ze je to na nase pomery velmi bohaty clovek-neexistuje sposob ako ho financne korumpovat. Take tie reci ze lepsi je Knazko ci iny kandidat su iba zamerne snahy aby sa opozicia voci Ficovi triestila.
Nerád vytrhávam z kontextu, ale s týmto absolútne nesúhlasím. Kiska má peniaze rovnako rád ako všetci ostatní a v štáte sú podstatne väčšie ryby ako on, to s platom vnímam skôr ako populistické gestogogo956 napísal:Neexistuje sposob ako ho financne korumpovat.
Netvrdím, že bude Kiska skorumpovaný (v podstate z tej pozície prezidenta tie šance ani nie sú), ale nemôžem súhlasiť s tvojím tvrdením:
Keby toto platilo, tak je korupcie asi o 3/4 menej. Chuť po peniazoch (či moci) stúpa, čím je ich viac. Tvoj predpoklad je úplne odtrhnutý od reality.velmi bohaty clovek-neexistuje sposob ako ho financne korumpovat.
Innocence
hughito
vies aspon priblizne aky ma Kiska majetok? ake su jeho rocne prijmy? udaje su volne dostupne, aj to v kolkych firmach je konatelom a pod. vid napr ORSR. Byt na veducej pozicii co len v jednej z tychto firiem je z financneho hladiska iba tazko predstavitelne pre bezneho cloveka. Nemusi sa bat povedat svoj nazor pretoze je apoliticky,nemusi sa poklonkovat ziadnej strane ani financnym skupinam pretoze je uz davno zahojeny na vecne casy. Vsetcia ostatni od Knazka pocnuc cez Prochazku maju vyvolat dojem ze maju realnu moznost vyhrat na Ficom-nemaju-je to iba navnada na male rybky ktore si nevedia spocitat ze matematika jednoducho nepusti.
hughito
vies aspon priblizne aky ma Kiska majetok? ake su jeho rocne prijmy? udaje su volne dostupne, aj to v kolkych firmach je konatelom a pod. vid napr ORSR. Byt na veducej pozicii co len v jednej z tychto firiem je z financneho hladiska iba tazko predstavitelne pre bezneho cloveka. Nemusi sa bat povedat svoj nazor pretoze je apoliticky,nemusi sa poklonkovat ziadnej strane ani financnym skupinam pretoze je uz davno zahojeny na vecne casy. Vsetcia ostatni od Knazka pocnuc cez Prochazku maju vyvolat dojem ze maju realnu moznost vyhrat na Ficom-nemaju-je to iba navnada na male rybky ktore si nevedia spocitat ze matematika jednoducho nepusti.
To co je zablbost ze nad Frckom by v druhom kole vyhral len Kiska. Nevidim jediny dovod preco by ho neprevalcoval Prochadzka alebo Knazko. Ako sa uz vela krat spominalo, vela ludi by islo v druhom kole volit hociktoreho supera Frcka.
Knazko a uz vobec nie Prochazka,nikdy nebudu mat taku siroku podporu ako Kiska. Podla mna je neralne cakat ze ak by bol v druhom kole Knazko,tak vsetcia opozicne ladeni volici by ho automaticky volili proti Ficovi. Teraz by malo ist nabok filozofovanie nad tym ze kto je z opozicnych kandidatov vhodnejsi na tento post a kto menej,ale malo by ist o ciste zvazenie realnych preferencii- a v tom Kiska jednoznacne vedie.
Preco je to nerealne? A co Kotleba?
Aké majú príjmy špičky SMERu či iných politických strán? Aké majú príjmy predstavitelia PENTy či Ja a Ty? Také, že Kiska je žobrák spod Michalskej. A akosi nemám pocit, že "by mali dosť" a neboli súčasťou korupcie.gogo956 napísal:Innocence
hughito
podla poslednych volebnych prieskumov maju Knazko s Prochazkom kazdy po cca 10perc,
Kiska 26,Fico 35. Tymto je povedane uplne vsetko,hlavne to kde su moznosti toho ktoreho kandidata.
Kiska 26,Fico 35. Tymto je povedane uplne vsetko,hlavne to kde su moznosti toho ktoreho kandidata.
1. kazdy prieskum ma ine vysledky takze na to by som urcite nepozeral
2. druhe kolo moze byt uplne uplne odlisne a nema absolutne logiku tvrdit ze proti Frckovy by Prochazka alebo Knazko urcite nevyhral.
2. druhe kolo moze byt uplne uplne odlisne a nema absolutne logiku tvrdit ze proti Frckovy by Prochazka alebo Knazko urcite nevyhral.