Servus,
zase mám trochu čas, zase robím blbosti. Teraz ma trápi takáto vec. Chcem vytvoriť obsah, ktorý je dynamický. Konkrétne klient príde, prihlási sa, vyberie si z user menu ak má na to oprávnenia niečo ako "faktúry". Mala by sa mu vyhodiť tabuľka zo všektými FA, ktoré u mna má. A mal by mať tri možnosti - bud si FA len pozrieť, bud ju vygenerovat do pdf a stiahnut si ju, alebo si ju nechat preposlat na mail.
Takže, pomocou Tcpdf som to vygenerovanie Fa už vyriešil, aj to preposlanie nie je problém. Ale neviem ako mám tento svoj kód dostať do obsahu mojej stránky. Teda samotné to, že si niekto klikne v menu a v mieste obsahu mu vybehne tá tabuľka a ked klikne na Fa. císlo xxxx aby sa spustil skript s tým co má.
Doteraz som s joomlou pracoval len s už hotovými modulami/komponentami/pluginmi, ale na toto asi na mieru šitý prvok nedostanem. Moja otázka teda znie, čo je tuto najlepšia cesta? Mám si od piky skúsiť vytvoriť nový modul(?),komponent(?), plugin(?), alebo si stiahnuť nejaké extensions s "blank modulom", prípadne tie čo tvrdia že sa pomocou nich dá vkladať kód hocikám, alebo použiť nejaký generátor modulov, alebo sa dá toto celé obísť? Vie mi niekto poradiť?
Možností je asi viac, chcem dobrú radu, prípadne odporúčanie na otestovaný ext.
Ďakovala
Ako najlepšie vložiť custom code do Joomly
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako najlepšie vložiť custom code do Joomly
Najlepsie je vytvorit si vlastny modul. Ale podla mna sa ti to nebude chciet
Na podobne veci som kedysi pouzival modul PhpInclude, kdesi mohol do contentu includnut cokolvek v PHP.
Pozri sa tu http://extensions.joomla.org/extensions ... in-content
Na podobne veci som kedysi pouzival modul PhpInclude, kdesi mohol do contentu includnut cokolvek v PHP.
Pozri sa tu http://extensions.joomla.org/extensions ... in-content
A aká je výhoda vlastného modulu, ak môžem normálne do articlu vložiť aké chcem PHP?
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Najme znovupouzitelnost a to, ze ho mozes spravovat/konfigurovat v sprave modulov. Oplatilo by sa ti to v priapde, ze chces dany modul sirit dalej.
Preto si skor myslim, tebe je vyhodnejsie pouzit niektory s tych pluginov na tej stranke co som ti dal.
Preto si skor myslim, tebe je vyhodnejsie pouzit niektory s tych pluginov na tej stranke co som ti dal.