Prezidentské voľby 2014

Diskusie na politické témy...

Koho budete voliť za prezidenta v druhom kole?

Hlasovanie ukončené 30 mar 2014, 16:03

Andrej Kiska
177
78%
Robert Fico
12
5%
Nepôjdem voliť aleb dám neplatný hlas
38
17%

Celkom hlasov: 227

hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Prezidentské voľby 2014

Príspevok od používateľa hughito »

Lem či sa tomu dá aj veriť. Hlavne ten Kiskov stále prudší rast ma celkom udivuje, akosi nenachádzam jeho príčiny aj v tom kontexte, že Kňažko s Procházkom stagnujú.
butthead
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa butthead »

http://www.neskutocne.sk/zakerne-zakuli ... ychom-stb/

ta trojica knazko, hrusovsky a carnogursky, tych radim medzi podobny odpad ako fico a lutujem ludi co sa nechali namotat
hughito
Redeemer
Redeemer

Ten článok tu už bol a ja ľutujem ľudí ako ty, čo sa nechali namotať.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Debata prezidentskych kandidatov na sExprese, alebo ako Fico z cesty rozpraval

Kraska ukazka kadra, demagoga, klamara atd... je hned prva otazka - Ficko splieta o nezamestnanosti, o justicii (co prezident nemoze ovplyvnit); to je vsetko fajn, kym o tom splieta Ficko, ale ked na rovnaku temu zacne rozpravat Prochazka; Ficko zacina kopat okolo seba ako trafena hus, ze prezident tieto temy nemoze riesit....

To, ze odchadza od temy a odpoveda na to, co sa nikto nepytal ani netreba spominat.

Vsimli ste si, ze Fico nema ziadny prezidentsky program??? Presne to, co sa vycita napr. Kiskovi.
Fico trepe nejake nezmysly o tom, ze prezident ma spolupracovat s vladou a nema vytvara politicke napatie (ma byt podrztaska vlady?), ze ma reprezentovat, ale to je tak vsetko. Nic viac z neho nelezie.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

ser na svoju kariéru, buď plateným diskutérom :lol:
4754_10202696311121555_186625695_n.jpg
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Minulé leto bol inzerát na takúto pozíciu v na webe Pieštanskeho týždna :D (alebo podobných regionálnych novín)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

kks ten fico si tak s*re do huby. V tom jeho videu spomina aky je krestan atd. a teraz ked sa ho to opytala, tak on, ze to je jeho sukromna vec a on sa k nicomu nehlasil.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Ak je to pravda, tak dakujem pekne, treba ist vsetci volit !!

Podľa novely, ktorú do parlamentu predložili predseda národnej rady Pavol Paška (Smer-SD) a predseda poslaneckého klubu KDH Pavol Hrušovský, by mal prezident prísť o právomoc navrhovať členov Súdnej rady SR. Zvýšiť by sa mal počet členov súdnej rady volených a odvolávaných vládou a parlamentom. Počet členov súdnej rady sa po novom zníži z terajších 18 na 16. Doteraz ôsmich členov rady volili sudcovia, a po troch prezident, parlament a vláda. Ďalším členom súdnej rady bol jej predseda, automaticky sa ním stal šéf najvyššieho súdu. Po novom budú ôsmich členov rady voliť sudcovia a po štyroch parlament a vláda.
http://www.info.sk/sprava/31882/smer-sa ... zkou-fica/

//autoeditácia príspevku (13 Mar 2014, 7:58)
ODHALENIE Kto je pre Slovensko nebezpečný, Andrej Kiska alebo ponovembroví zločinci z vysokej politiky a mafií, ktorí každoročne vykrádajú štátny rozpočet?
http://necenzurovane.sk/14/kiska.html
hughito
Redeemer
Redeemer

Pascalwb napísal:kks ten fico si tak s*re do huby. V tom jeho videu spomina aky je krestan atd. a teraz ked sa ho to opytala, tak on, ze to je jeho sukromna vec a on sa k nicomu nehlasil.
To nikde netvrdil, že je kresťan.
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

Nepovedal to doslovne, že je kresťan. Ale povedal že má všetky sviatosti - krst, prijímanie, birmovku - a tie by nemohol mať, keby nebol kresťanom. Taktiež tam vyjadril pozitívny postoj k cirkvi.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Nie - len spomenul, ze ma katolicke zazemie a ze prijal spomenute sviatosti (a vobec ich nema vsetky - napr. pri manzelstve uz obrad v kostole nespomenul a podla mna ho tam ani nemal kedze to bolo az v 1988 do strany vstupil v 1987).

Ako majster populizmu (s velmi dobrym teamom) vie ako ma kedy vystupovat (podla majoritnej skupiny sledujucej dane medium).

Inak cudujem sa Prochadzkovi, ze ho nezrusil ako male decko ked donho zacal pindat, ze prezident nemoze riesit nezamestnanost. Otazka znela "sprava o stave republiky" a nie "co by som robil ako prezident" (pokial som dobre pocuval).
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Ja len nerozumiem v čom je ten Fico taký majster, mne v tých diskusiách pripadá naopak ako jeden z najtrápnejších diskutérov, ktorý zrejme v živote na žiadnu otázku neodpovedal priamo, ale vždy začne rozprávať tvoje rozprávky namiesto odpovede. Popritom sa dopúšta bežných logických/diskusných nezmyslov ako strawman alebo texas sharpshooter... A najlepšie je, keď sa ho moderátor spýta "pán Fico, áno alebo nie?" a on začne rozprávať o niečom úplne inom :aasmile27: ja by som ho tam na mieste rovno vysmial (takto som to urobil aspoň doma). A toto mu niekto naozaj žerie?
2201135
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 2201135 »

ficko prosim bud prezident ty radšej ako kiska ficko prosim ja viem že to tak budem stavim aj posledne.
Všetci nemate radi mojho otca, lebo je to popularne, dnes je na slovensku nemat rad fica ako v barcelone mat rad messiho.
"Ficko madlši"
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Steju: Neplet si majtra populizmu a majstra diskusii.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

2201135 napísal:ficko prosim bud prezident ty radšej ako kiska ficko prosim ja viem že to tak budem stavim aj posledne.
To je modlitba? :D

http://moje.hnonline.sk/node/14837 Tu chalan celkom sympaticky opisal, ako vidi zmysluplnych kandidatov na postup; pod to sa mu mozem podpisat.

Kód: Vybrať všetko

"To nikde netvrdil, že je kresťan."
http://www.youtube.com/watch?v=66VXY70up_8#t=284
Tu urcite netvrdi, ze je satanista alebo sintoista, ale jednoznacne krestan; len na desatoro ma amneziu.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nemam slov :D
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Do australie by som sa prepadol od hamby na ich mieste.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

Makovnik napísal:To je modlitba? :D
niekde sú platení diskutéri a niekde asi aj platení trollovia :)
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Steju napísal:Ja len nerozumiem v čom je ten Fico taký majster, mne v tých diskusiách pripadá naopak ako jeden z najtrápnejších diskutérov, ktorý zrejme v živote na žiadnu otázku neodpovedal priamo, ale vždy začne rozprávať tvoje rozprávky namiesto odpovede. Popritom sa dopúšta bežných logických/diskusných nezmyslov ako strawman alebo texas sharpshooter... A najlepšie je, keď sa ho moderátor spýta "pán Fico, áno alebo nie?" a on začne rozprávať o niečom úplne inom :aasmile27: ja by som ho tam na mieste rovno vysmial (takto som to urobil aspoň doma). A toto mu niekto naozaj žerie?
V demagogii... vedel to aj Meciar a dokaze to ktorykolvek clovek, ktory dokaze "oklamat" detektor lzi. Staci ho kusok sledovat v diskusiach a jeho najsilnejsia schopnost je povedat aj verejne klamstvo tak, ako by to bola jedina nezamenitelna a nespochybnitelna pravda. Pritom sa nemusi starat o fakty, pretoze on si vyraba vlastne fakty a to z jedneho dovodu => Najivita ludi v tejto krajine nepozna hranic.

Apropo zvyknem si vecer kuknut 2 a pol chlapa a tento tyzden tomu predchadzala debata s jednotlivymi kanditatmi... Tak som videl vsetkych a ak som predtym nevedel koho budem volit, tak teraz uz duplom neviem. Mezenska ma uplne dojala svojim trolovanim na Puskarovej otazku ohladne teleportacie :roll: Z dalsich kandidatov, Kiska sa skor hodi na ministerstvo hospodarstva, alebo financii... imho prezident by mal mat pravnicke vzdelanie a dobre kontakty so zahranicnymi politikmi. Toto splna Fico, ktory je ale vacsi demagog a populista ako pravnik, tiez Prochadzka posobi seriozne, ale je pomerne mlady, pride mi prilis emotivny. Knazko sa mi skor hodi ako moderator do slovenskej alternativy sou Jana Krausa... Najlepsie mi zatial vychadza Prochadzka. Inak je az neuveritelne, ako sa prieskumami u nas snazia manipulovat verejnu mienku. Ludia co volia proti Ficovi sa paradoxne nechaju stiahnut a budu volit kandidata, ktory ma v prieskumoch najvacsiu sancu dostat sa do 2 kola, aj ked v reale bude mat mozno o 5-10% menej. Ak to bude Kiska, tak podla mna v druhom kole nema proti Ficovi sancu... zial bohu, nechcem aby to vyhral Fico, ale uprimne Kisku si tam naozaj neviem predstavit a clovek, ktory nikdy v politike nebol a ludia o nom vedia iba to, ze rozbehol na Slovensku splatkovy system a charitu nema sancu vyhrat taky post.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

A čo ľudia vedia o Procházkovi, že by mal šancu vyhrať taký post v súboji s Ficom? No offence, len ma to zaujíma.
Napísať odpoveď