Prezidentské voľby 2014
Re: Prezidentské voľby 2014
Spoluzakladateľ Dobrého anjela: Kiska D.A. zneužíva
http://www.aktuality.sk/clanok/248791/v ... di-ze-ano/
-
vladenko007
VIP
Som si viac než istý, že keby hociktorý iný z kandidátov založili Dobrého Anjela, každý jeden by ho použil v predvolebnej kampani. Ja som napríklad o Dobrom Anjelovi nikdy nepočul. Až keď ho spomenuli v súvislosti z Kiskom. A to je dobré veď nech ľudia vedia že niečo také existuje.
Keby napríklad Fico založil charitu, bola by ako prvá spomenutá v predvolebnej kampani, alebo v jeho videošokoch.
Keby napríklad Fico založil charitu, bola by ako prvá spomenutá v predvolebnej kampani, alebo v jeho videošokoch.
Tak mozno nevykuka za "kazdym rohom", ale napr. 2x sa dostal vo volbach do NR, je podpredsedom ustavnopravneho vyboru, je clenom predsednictva europskej ludovej strany... Nehovorim, ze sancu ma, tazko povedat, ale vela veci moze ovplyvnit aj to, ze za nim nestoji ziadna velka strana... z tohto pohladu je Fico neporazitelny... ale prave to je ten problem, ze malokto ma zaujem si pozistovat o kandidatoch a vela ludi voli len podla sympatii, aby sa im najblizsich 5 rokov nezprotivili televizne noviny a nedelna kavicka pri politickych diskusiach... inak by sa predsa nemohol stat taky fail, ze 2x to vyhra gasparko, z ktoreho si dnes robime srandu ako zo senilneho dedka... snad to neodraza volicsku zakladnu tejto krajiny... aj ked ktovie, ked vacsina schopnych ludi odchadza prec a zostavaju len ti, menej skuseni na to, aby dokazali cloveka odhadnut lepsie (bez urazky)... Ale ono vo vseobecnosti je pocet tych kandidatov uplne zbytocny na nasu krajinu a myslim si, ze je to tak trochu ucelove, rozdrobit volicov hlavne tych narocnejsich, ktorym maloktory kandidat vyhovuje po kazdej spranke...LuksKE napísal:A čo ľudia vedia o Procházkovi, že by mal šancu vyhrať taký post v súboji s Ficom? No offence, len ma to zaujíma.
To je mentalita naroda... Tu je kampan postavena predovsetkym na negovani tych pozitivnych veci, ktore clovek dosiahol, pretoze vacsina stalic na nasej politickej scene nedosiahla takmer nic, len "vyhodne" rozpredavat verejny majetok a financie a vyhovarat sa na predoslu vladu. Na jednej strane Kiska nema politicku minulost, ale na druhej strane nieco dosiahol a ide ma roztrhnut, ked nejaky populisticky vychcanek zacne na neho utocit, ze je to uzernik, ze znicil zivoty ludi (imho neandrtalcov, ktori na kazdom rohu cakaju dobre rady vo svoj prospech a este k tomu zadarmo - aj za rady sa predsa plati, ked raz neviem citat zmluvy, tak si zaplatim pravnika...) a pritom vlastnu neschopnost pravidelne ospravedlnuje niektorou z byvalych vlad...vladenko007 napísal:Som si viac než istý, že keby hociktorý iný z kandidátov založili Dobrého Anjela, každý jeden by ho použil v predvolebnej kampani. Ja som napríklad o Dobrom Anjelovi nikdy nepočul. Až keď ho spomenuli v súvislosti z Kiskom. A to je dobré veď nech ľudia vedia že niečo také existuje.
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
hughito, myslim, ze keby to skutocne zneuzival tak sa necha na bilboardy vyfotit s rodinami a detmi, ktorym pomohol, da do telky spoty z nemocnic, ako pomaha chorym detom atd. Neviem, zatial som nepostrehol na ziadnom jeho bilboarde "Ja som Dobry Anjel." "Ja som zachranil vase dieta". Kedze uz siel do tej kandidatury, mal to podla teba zapriet? (Pokial viem, kvoli kandidature vystupil zo spravnej rady Dobreho anjela). Ono, vlastne preto sa s Brossmannom rozisli, lebo ten bol od zaciatku proti jeho kandidature (este pred ohalsenim), aj ked stale nepovedal preco, iba to ze je nevhodny...
No to prvé som vedel, ale sa mi zdá, že za KDH...to môžem ísť voliť aj Hrušovského...ten zvyšok som napr. nevedel a myslím si, že to nevie dosť veľa ľudí. O Kiskovi to vie každý lebo sa to prepiera pravidelne a všade. So zvyškom v podstate súhlasím.kayko napísal:ale napr. 2x sa dostal vo volbach do NR, je podpredsedom ustavnopravneho vyboru, je clenom predsednictva europskej ludovej strany...
Toto mi dost vadi, celkovo by sa mali zakazat prieskumy. Niekolko krat som uz cital nazor, ze "strateny hlas" a podobne. A preto pojdu volit toho co mal v prieskume najviac alebo nepojdu vobec. Vsak nech si kazdy voli ako chce. Ziadny strateny hlas to neni.kayko napísal: Ludia co volia proti Ficovi sa paradoxne nechaju stiahnut a budu volit kandidata, ktory ma v prieskumoch najvacsiu sancu dostat sa do 2 kola, aj ked v reale bude mat mozno o 5-10% menej. Ak to bude Kiska, tak podla mna v druhom kole nema proti Ficovi sancu... zial bohu, nechcem aby to vyhral Fico, ale uprimne Kisku si tam naozaj neviem predstavit a clovek, ktory nikdy v politike nebol a ludia o nom vedia iba to, ze rozbehol na Slovensku splatkovy system a charitu nema sancu vyhrat taky post.
kayko: nebud taky negativisticky, Ficov cas sa krati
Aj keby to mal na kazdom bilboarde, je to jeho zivotopis, ma na tom zasluhy, ma plne pravo dat si to do referencii... Preco Fico vyklada ze bol pokrsteny a na birmovke, ked na tom nema zasluhy, sak sam priznal, ze ho dali pokrstit rodicia... Ludia vedia iba zavidiet a to sa politikom ako Fico naramne hodi, staci spomenut nie to, ze clovek urobil nejaku karieru, ale to ze na tom zarobil a ze zarobil na ludoch, ono ta neprajnost sa potom prejavi vo volbach, ze ten co najmenej dopraje druhemu, ten vyhra volby...theBliZZard napísal:hughito, myslim, ze keby to skutocne zneuzival tak sa necha na bilboardy vyfotit s rodinami a detmi, ktorym pomohol, da do telky spoty z nemocnic, ako pomaha chorym detom atd. Neviem, zatial som nepostrehol na ziadnom jeho bilboarde "Ja som Dobry Anjel." "Ja som zachranil vase dieta". Kedze uz siel do tej kandidatury, mal to podla teba zapriet? (Pokial viem, kvoli kandidature vystupil zo spravnej rady Dobreho anjela). Ono, vlastne preto sa s Brossmannom rozisli, lebo ten bol od zaciatku proti jeho kandidature (este pred ohalsenim), aj ked stale nepovedal preco, iba to ze je nevhodny...
A to je presne to, na co sa snazim poukazat... na tento pristup "to mozem ist volit aj toho". Pritom si staci kliknut na stranku Prochadzku a tam sa to dozvies... Keby to bolo o tom, kto sa stale prepiera v mediach, ale post prezidenta nie je marketingova akcia typu "od pondelka v Lidli".LuksKE napísal:No to prvé som vedel, ale sa mi zdá, že za KDH...to môžem ísť voliť aj Hrušovského...ten zvyšok som napr. nevedel a myslím si, že to nevie dosť veľa ľudí. O Kiskovi to vie každý lebo sa to prepiera pravidelne a všade. So zvyškom v podstate súhlasím.
javatar napísal:Steju: Neplet si majtra populizmu a majstra diskusii.
demágogia je podľa internetovkayko napísal:V demagogii... vedel to aj Meciar a dokaze to ktorykolvek clovek, ktory dokaze "oklamat" detektor lzi. Staci ho kusok sledovat v diskusiach a jeho najsilnejsia schopnost je povedat aj verejne klamstvo tak, ako by to bola jedina nezamenitelna a nespochybnitelna pravda. Pritom sa nemusi starat o fakty, pretoze on si vyraba vlastne fakty a to z jedneho dovodu => Najivita ludi v tejto krajine nepozna hranic.
takže to s tými diskusiami úzko súvisí, proste keď vidím že má vážne problémy diskutovať k veci, a len opakuje nejaké naučené rozprávky, mám ešte menej dôvodov veriť mu hocičo, čo povie... ale súhlasím, naivita (mimo iné), tu nepozná hranícklamné a pôsobivé rečnícke vystupovanie využívané na získanie vplyvu, politickej podpory a moci.
hughito napísal:Spoluzakladateľ Dobrého anjela: Kiska D.A. zneužíva
Ja si myslím, že keď si niečo založil, a pomohlo to ľudom, prečo sa tým nepochváliť??
-
Makovnik
Medium Professional
Lebo ked sa pochvalis, tak ta daktori ukrizuju, ze to zneuzivas.
Tu nie je nic dobre; staci si pozriet hociktoru debatu pod nejakym odkazom na Fasbuku, kde znamy clovek vyjadri svoj postoj, alebo pod udalostou a pod... Daktori ludia nejake rozhodnutie vitaju, ini hoci aj priaznivci, hladaju akykolvek flek na prave vypratom obruse. Potom su ti, co samozrejme nesuhlasia. Neda sa zial vyhoviet kazdemu.
Paradoxne najvacsi vreskot robia ludia s uplne debilnymi argumentami papagajujuci nejake nezmysly, co sa im ulozili v hlave, nedajboze este posilnene o vlastnu fantaziu.
Ked sa nudite, mozete si precitat rozhovor s Hranolom http://hn.hnonline.sk/slovensko-119/mrz ... ovi-608635
Zvladol som par odsekov, ale viac sa neda, lebo co slovo, to klamstvo; pripadne odpoveda na vlastne otazky, alebo ako zvykol Mikimaus Bicyklista, otazku prerobi na sebe vhodnu a odpovie si.
Tu nie je nic dobre; staci si pozriet hociktoru debatu pod nejakym odkazom na Fasbuku, kde znamy clovek vyjadri svoj postoj, alebo pod udalostou a pod... Daktori ludia nejake rozhodnutie vitaju, ini hoci aj priaznivci, hladaju akykolvek flek na prave vypratom obruse. Potom su ti, co samozrejme nesuhlasia. Neda sa zial vyhoviet kazdemu.
Paradoxne najvacsi vreskot robia ludia s uplne debilnymi argumentami papagajujuci nejake nezmysly, co sa im ulozili v hlave, nedajboze este posilnene o vlastnu fantaziu.
Ked sa nudite, mozete si precitat rozhovor s Hranolom http://hn.hnonline.sk/slovensko-119/mrz ... ovi-608635
Zvladol som par odsekov, ale viac sa neda, lebo co slovo, to klamstvo; pripadne odpoveda na vlastne otazky, alebo ako zvykol Mikimaus Bicyklista, otazku prerobi na sebe vhodnu a odpovie si.
-
hojko
Site Admin
Stredajsia televizna debata v pocte utokov, zaujimave... Pozeral som na STV mozno 20-30 minut a bol som prekvapeny ako sa Hrusovsky pustil do Kisku. Ale tak to sa asi dalo cakat, ze KDH podporilo zmenu ustavy spolu so Smerom.
Minimalne hrusko je cisty trojsky kon, vie dobre, ze nema sancu, jeho charizma je na bode mrazu. knazko detto trojsky kon, narozdiel od hruska nejaku tu sancu ma a budem sa opakovat, lutujem ludi co na neho naleteli.
Najprv som bol presvedceny, ze budem volit Mezensku, mne vobec nevadia tie jej drobne ulety, ktore predvadzala, ale kedze tento narod je prave na taketo banality nachylny, tak ju to dostava do pozicie okolo 5teho miesta, ked si ju porovnam s Prochadzkom/Kiskom, tito su na tom lepsie, kedze Kiska ma podla toho ako som sledoval celkovu kampan (hlavne z pohladu ulice) najvacsiu sancu, ten podla mna skonci na prvom mieste po prvom kole (pri ucasti nad 60%), fico by mohol byt na prvom ak bude ucast okolo 50-55%, ak bude ucast nad 70% tak by Fica mohol prerazit Prochadzka sancu ma aj Knazko. Kedze si myslim, ze Kiska bude mat dost hlasov na postup do druheho kola, tak som sa rozhodol, ze dam hlas Prochadzkovi a tym pochovat sancu ficovho postupu do dalsieho kola.
Fica minimalne pol miliona ludi volit bude.
Takze modlime sa aby bola ucast co najvyssia. Vedel by som si predstavit suboj Kiska-Prochadzka.
Najprv som bol presvedceny, ze budem volit Mezensku, mne vobec nevadia tie jej drobne ulety, ktore predvadzala, ale kedze tento narod je prave na taketo banality nachylny, tak ju to dostava do pozicie okolo 5teho miesta, ked si ju porovnam s Prochadzkom/Kiskom, tito su na tom lepsie, kedze Kiska ma podla toho ako som sledoval celkovu kampan (hlavne z pohladu ulice) najvacsiu sancu, ten podla mna skonci na prvom mieste po prvom kole (pri ucasti nad 60%), fico by mohol byt na prvom ak bude ucast okolo 50-55%, ak bude ucast nad 70% tak by Fica mohol prerazit Prochadzka sancu ma aj Knazko. Kedze si myslim, ze Kiska bude mat dost hlasov na postup do druheho kola, tak som sa rozhodol, ze dam hlas Prochadzkovi a tym pochovat sancu ficovho postupu do dalsieho kola.
Fica minimalne pol miliona ludi volit bude.
Takze modlime sa aby bola ucast co najvyssia. Vedel by som si predstavit suboj Kiska-Prochadzka.
-
Makovnik
Medium Professional
Kto ma fasbuka ucet:
http://www.facebook.com/photo.php?v=10201322149488587
Podla tohto je jasne, ze zombik Hranol vycucal mozgy svojim volicom a preto ho bezhlavo volia
http://www.facebook.com/photo.php?v=10201322149488587
Podla tohto je jasne, ze zombik Hranol vycucal mozgy svojim volicom a preto ho bezhlavo volia
ide to aj bez prihlasenia
Všetci sú trójske kone Fica, všetkých nasadil a podplatil a teraz im naordinoval, aby začali útočiť na Kisku.
Podaktorým z toho Fica riadne prešlaháva. 
Trochu na odľahčenie, super hodnotenie:
http://www.hyenoviny.sk/index.php/divno ... prezidenta

karmista: A vieš aj diskutovať, či len machrovať cez karmu?
Trochu na odľahčenie, super hodnotenie:
karmista: A vieš aj diskutovať, či len machrovať cez karmu?
-
theBliZZard
Star
Trosku OT, ale kedze som zaverecne debaty v stredu zmeskal, chcel som si ich pozriet dnes. Na RTVS s tym nebol problem, ale na Markize na mna za 10 minut vybehli uz 3 30sekundove reklamy 
Pekne zhrnutiehughito napísal:Trochu na odľahčenie, super hodnotenie:
Ale toto ma dostalo
Jozef Behýl
Vyzerá ako filmový zloduch
Ján Jurišta
Nominovala ho Komunistická strana Slovenska, čo je šokujúce, pretože sme sa dozvedeli, že taká strana vôbec existuje. Nemajú zločinné spolky byť protizákonné? Takému niečomu nie sme ochotní ani len fotku sem dať.
Andrej Kiska
Jediný dôvod, prečo ho voliť, je nasrať Fica.
Jozef Šimko
A ďalší expert, ktorému na serveri neobetujeme ani pár kilobajtov fotky.
Zaujimavy komentar k televiznej debate na Kisku - http://moje.hnonline.sk/node/14839
Ja som si podal, že bude vyššia účasť než 49,50% takže šup šup všetci voliť