Dobrý deň,
Chcel by som sa spýtať či by ste mi vedeli poradiť.
Mám veľkú LED obrazovku ktorá sa používa na rôzne koncerty (akcie) ... Hľadám nejaký program s ktorým by som už pracoval s tou obrazovkou (LIVE) teda už mám nejaké animácie, dám si ich do toho programu a viem robiť rôzne efekty atď.
Neviem či niekto kto si to bude čítať pozná Resolume ARENA. Zatial som skúšal s tým robiť nejaké veci, len by som určite potreboval potom nejako doškoliť (za financie samozrejme) ...
Hlavne ma zaujíma či v tom programe zostať alebo mi doporučíte niečo iné ...
Vymyslím si ešte taký príklad, bývajú akcie že tie LED štvorce z ktorých sa skladá samotná obrazovka, bývaju v tvare oblúku napríklad ako otočené písmeno U ...
Teraz potrebujem písať v tvare toho písmena texty ... Potom ešte jeden príklad, bývajú pásy v tvare písmena I ... Je ich napríklad 6 a potrebujem na každý pás si rozdeliť nejaký efekt alebo obraz.
Snáď sa niekto nájde kto by vedel pomôcť a riešili by sme ďalej.
Ďakujem
Program pre LED obrazkovu na animácie (Spravovanie LEDky)
-
lekoklatik
VIP
Re: Program pre LED obrazkovu na animácie (Spravovanie LEDky
Pozri si remote controller k Resolum-u, velmi sikovny nastroj hlavne pri live predstaveniach.
Hej, to som tiež zistil po čítaní fórach, viete mi aj nejaký konkrétny poradiť ?
-
lekoklatik
VIP
Konkretne nie, ja som mal jeden taky naposledy v rukach tak 4 roky dozadu ak nie aj viac, takze sa uz v tejto oblasti nepohybujem ako kedysi.
Ked nieco najdes, mozes to sem hodit, mozno pomozes inym, mozno dalsi pomozu tebe.
Ked nieco najdes, mozes to sem hodit, mozno pomozes inym, mozno dalsi pomozu tebe.