Program pre LED obrazkovu na animácie (Spravovanie LEDky)

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
fanter
Light Star
Light Star

Program pre LED obrazkovu na animácie (Spravovanie LEDky)

Príspevok od používateľa fanter »

Dobrý deň,
Chcel by som sa spýtať či by ste mi vedeli poradiť.
Mám veľkú LED obrazovku ktorá sa používa na rôzne koncerty (akcie) ... Hľadám nejaký program s ktorým by som už pracoval s tou obrazovkou (LIVE) teda už mám nejaké animácie, dám si ich do toho programu a viem robiť rôzne efekty atď.
Neviem či niekto kto si to bude čítať pozná Resolume ARENA. Zatial som skúšal s tým robiť nejaké veci, len by som určite potreboval potom nejako doškoliť (za financie samozrejme) ...
Hlavne ma zaujíma či v tom programe zostať alebo mi doporučíte niečo iné ...
Vymyslím si ešte taký príklad, bývajú akcie že tie LED štvorce z ktorých sa skladá samotná obrazovka, bývaju v tvare oblúku napríklad ako otočené písmeno U ...
Teraz potrebujem písať v tvare toho písmena texty ... Potom ešte jeden príklad, bývajú pásy v tvare písmena I ... Je ich napríklad 6 a potrebujem na každý pás si rozdeliť nejaký efekt alebo obraz.
Snáď sa niekto nájde kto by vedel pomôcť a riešili by sme ďalej.
Ďakujem
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Program pre LED obrazkovu na animácie (Spravovanie LEDky

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Pozri si remote controller k Resolum-u, velmi sikovny nastroj hlavne pri live predstaveniach.
fanter
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa fanter »

Hej, to som tiež zistil po čítaní fórach, viete mi aj nejaký konkrétny poradiť ?
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Konkretne nie, ja som mal jeden taky naposledy v rukach tak 4 roky dozadu ak nie aj viac, takze sa uz v tejto oblasti nepohybujem ako kedysi.
Ked nieco najdes, mozes to sem hodit, mozno pomozes inym, mozno dalsi pomozu tebe.
Napísať odpoveď