Ahojte. Chcel som si kúpiť ipad Mini 16gb verziu, nakoľko v iOS sa mi na mobile robí skvele. Ale do hry prišiel tento hráč ešte: http://www.alza.sk/acer-iconia-tab-w3-8 ... 439173.htm
Čo by ste brali vy? Viem, že som trochu mimo, ale má dakto skúsenosti s týmto tabletom? (ACER)
Ktorý by ste si vybrali a prečo? Hlavne by som chcel si časom dokúpiť klávesnicu a tie na iPad mi prídu celkom drahé. Či som iba zle hľadal? Nerobilo by sa predsa na W8 lepšie potom?
Lebo keď tak spätne nad tým stále premýšľam, na W8 by som mohol spúšťať aj veci určene pre okná. hm!
iPad mini vs. Acer Iconia Tab W3
Re: iPad mini vs. Acer Iconia Tab W3
Ked vravis, ze pouzivas ios, tak musis vediet ci ti bude na tablete vyhovovat. My nevieme aky soft budes na tom vyuzivat, co budes s nim robit. Keby si ios nikdy nevidel, tak chapem, ze sa nevies rozhodnut, ale takto musis vediet ci to ipadom ide akebo nie. Ja tablet pouzivam hlavne na maily, net, obcas nejaky serial kuknem. Ja mam ipad mini retinu a plne mi vyhovuje. Ci aj tebe to je otazne. Zalezi co s nim chces robit.
Re: iPad mini vs. Acer Iconia Tab W3
Ked uz W8, tak nieco novsie ako Lenovo MiiX II. Inak je to vecou pouzivania. W8 tablety toho pochopitelne zvladnu viac, ale obcas je masochizmus to pouzivat. iPad je funkcne chudobnejsi, ale na nejaky konzum vhodnejsi. Ako bolo povedane vyssie, pokial mas skusenosti s iOS, mal by si byt schopny posudit co je pre teba lepsie.