Ja osobne by som navstivil dermatologa skor, dodrbal som si ksicht samoliecbou, a asi by som viac casu travil so starymi rodicmi:)
Co by ste zmenili v predchadzaujich rokoch?
Co by ste zmenili v predchadzaujich rokoch?
Zmenili by ste nieco, alebo ako by ste sa inak rozhodli keby viete co Vas caka?
Vybrali by ste si inu skolu, nesli by ste do zahranicia a pod. 
Ja osobne by som navstivil dermatologa skor, dodrbal som si ksicht samoliecbou, a asi by som viac casu travil so starymi rodicmi:)
Re: Co by ste zmenili v predchadzaujich rokoch?
Učil by som sa intenzívnejšie jazyky, intenzívnejšie by som cvičil, zdravo žil....je toho veľa
ale keby bolo keby... lepšie je pozerať sa do budúcna ako sa stále obzerať čo bolo
ale keby bolo keby... lepšie je pozerať sa do budúcna ako sa stále obzerať čo bolo
Ja som asi lucky one, lebo síce dlho uvažujem, ale nemenil by som nič. Som na škole, ktorá ma baví, obklopený ľuďmi, ktorých mám rád a oni majú radi mňa.
Aha, už viem. Čísla, ktoré som dával do Lota, by som zmenil na výherné, lebo jasné, chechtákov nikdy nie je dosť
Ale aspoň je motivácia študovať
Takže so svojím životom som naozaj spokojný 
Aha, už viem. Čísla, ktoré som dával do Lota, by som zmenil na výherné, lebo jasné, chechtákov nikdy nie je dosť
Po zhliadnutí filmu Butterfly Effect si myslím, že by nikto nebol taký odvážny, aby niečo menil. 
Ja radšej nič, budem spokojný ako som.
Ja radšej nič, budem spokojný ako som.
Toľko úvah mi preletelo hlavou, že to by bolo nadlho.
Hoci si niekedy poviem, ktoré rozhodnutia by som zmenila, v konečnom dôsledku by ma to doviedlo zrejme k rovnakému výsledku. Ako sa vraví, človek dostane také skúšky, ktoré potrebuje k svojmu rastu.
Už tuším, keď som mala 17, som si hovorila, aká som rozumná. V 19 tich som si tiež hovorila, koľko toho o živote viem...
A takto človek zisťuje, že sa má stále čo učiť. Preto je zbytočné niečo ľutovať. Keby mal človek vtedy znalosti a skúsenosti, ako teraz, konal by inak. Ale o tom to je. A som rada, že aj tu sa človek dozvie veľa nových vecí a spozná skvelých ľudí
Podľa mňa, ak človek napr. nechodil na školu, na ktorú pôvodne chcel, aj tak sa môže tie veci naučiť. Vždy sa prípadne dá dorobiť škola aj vo vyššom veku. Už to nie je také ako kedysi.
Hodil by sa mi sem jeden obrázok, ale neviem ho nájsť, lebo neviem presne ten citát. Ale bolo to takto: na fotke je babička s deduškom, držia sa za ruky a je tam napísané niečo v zmysle "kým sme nažive, stále môžeme tancovať".
A druhý znie, že "You are never too old to set another goal or to dream a new dream." C. S. Lewis
Myslím, že ak človeku nevyhovuje smer, akým sa jeho život uberá, má v sebe tú silu, zmeniť to. (Tým ale netvrdím, že človek môže mať kontrolu nad všetkým, čo sa mu v živote prihodí. Ale môže sa z toho pokúsiť vyťažiť maximum)
Hoci si niekedy poviem, ktoré rozhodnutia by som zmenila, v konečnom dôsledku by ma to doviedlo zrejme k rovnakému výsledku. Ako sa vraví, človek dostane také skúšky, ktoré potrebuje k svojmu rastu.
Už tuším, keď som mala 17, som si hovorila, aká som rozumná. V 19 tich som si tiež hovorila, koľko toho o živote viem...
A takto človek zisťuje, že sa má stále čo učiť. Preto je zbytočné niečo ľutovať. Keby mal človek vtedy znalosti a skúsenosti, ako teraz, konal by inak. Ale o tom to je. A som rada, že aj tu sa človek dozvie veľa nových vecí a spozná skvelých ľudí
Podľa mňa, ak človek napr. nechodil na školu, na ktorú pôvodne chcel, aj tak sa môže tie veci naučiť. Vždy sa prípadne dá dorobiť škola aj vo vyššom veku. Už to nie je také ako kedysi.
Hodil by sa mi sem jeden obrázok, ale neviem ho nájsť, lebo neviem presne ten citát. Ale bolo to takto: na fotke je babička s deduškom, držia sa za ruky a je tam napísané niečo v zmysle "kým sme nažive, stále môžeme tancovať".
A druhý znie, že "You are never too old to set another goal or to dream a new dream." C. S. Lewis
Myslím, že ak človeku nevyhovuje smer, akým sa jeho život uberá, má v sebe tú silu, zmeniť to. (Tým ale netvrdím, že človek môže mať kontrolu nad všetkým, čo sa mu v živote prihodí. Ale môže sa z toho pokúsiť vyťažiť maximum)
nic by som nemenil,ani to horsie co sa stalo.
nasledoval by som viac intuciu. ta vraj vie kam treba kracat
a tiez by som niektorym ludom povedal to co som chcel, no namiesto toho som si len hryzol do jazyka
a tiez by som niektorym ludom povedal to co som chcel, no namiesto toho som si len hryzol do jazyka
Ja by som určite spravil dve veci inakšie. Nebol by som s jednou babou, ktorá bola mojím životným omylom a pri prvej príležitosti, ktorú som v minulosti dostal, by som nadobro odišiel zo Slovenska. Ako pravda je taká, že aj teraz by som mohol zo Slovenska odísť, no je to už trocha zložitejšie, ako by to bolo pred rokmi. Inač by som ostatok života nemenil.
Ja by som sa určite viac učil,pro gamer zo mňa aj tak nebude.
Ja by som toho zmenil viac. Začal by som školou (prípadne len nejaké predmety na nej) ale hlavne by som sa začal učiť angličtinu o dosť skôr. Ale rozhodnutia, ktoré som spravil tak rok-dva dozadu sú zatiaľ v pohode. Uvidíme, čo sa potom dodrbe 
odtialto a dalsich 22 sekund
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Uprimne asi nist. Neviem si predstavit nieco inak. Mozno jedna vec, ktoru si budem vycitat asi do vlastnej smrti, ale to na forum nepatri..
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Je pár vecí čo by som rád zmenil, ktoré som pokašľal, ale asi to tak malo byť 
-
Kok
Light Professional
nezobral by som si od kamarata cigaretu, nezacal by som hrat mmo a rts hry a inak som spoko 
zmenil by som školu, a to nie len vysoku, ale aj strednu
Nič by som nemenil, nad takýmito vecami ani neuvažujem, v podstate to je aj zbytočné.