Plasti Dip
Re: Plasti Dip
Určite sa dá, otázne je ako veľmi by bol prístrek viditeľný. Worst case scenario - sprejom prestriekať celú lištu.
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Pri takejto vrstve by bolo potrebne dat dole z celej listy a strieknut to nanovo,inak to bude vidno.
Taktiez je vidiet,ze je potrebne riesit aj naraznik.
Ako sa Ti podarilo osuchat tolko miest
Taktiez je vidiet,ze je potrebne riesit aj naraznik.
Ako sa Ti podarilo osuchat tolko miest
to neni moje 
a to som fotil iba predok, ten zadok vyzera ako vyklepany rezen v nedelu o dvanastej
a to som fotil iba predok, ten zadok vyzera ako vyklepany rezen v nedelu o dvanastej
-
Fabo
Hardcore addict
Nazdar chlapi (hlavne Smejo teda
)
Sledujem inzeraty na 9-3ky a teraz na mna vyskocilo nieco divne lacne... no a po otvoreni inzeratu uz to tak divne nebolo. Cely vrch podobany od krupov. vid. obrazky
Teoreticka otazka: Bola by sanca taketo poskodenie (vizualne) opravit pomocou plastidipu resp. tmelenia a dipu na to? Kolko by to pripadne stalo?
Sledujem inzeraty na 9-3ky a teraz na mna vyskocilo nieco divne lacne... no a po otvoreni inzeratu uz to tak divne nebolo. Cely vrch podobany od krupov. vid. obrazky
Teoreticka otazka: Bola by sanca taketo poskodenie (vizualne) opravit pomocou plastidipu resp. tmelenia a dipu na to? Kolko by to pripadne stalo?
Radšej by som to riešil opravou (napr. niečo také: http://www.vinicars.sk/cennik ). Ak by si to len nastriekal, tak by to, samozrejme, bolo vidieť. Nemám šajnu koľko by mohlo stáť vytmelenie (ak si to nespravíš sám), ale farba na to takú stovku.
Ale také auto si nezaslúži takúto fušerinu, ani kapotu a strechu inej farby, takže ak ho kúpiš, tak to daj radšej normálne opraviť. Pri cene auta sa hádam stovka navyše stratí a bude to omnoho lepšie.
Ale také auto si nezaslúži takúto fušerinu, ani kapotu a strechu inej farby, takže ak ho kúpiš, tak to daj radšej normálne opraviť. Pri cene auta sa hádam stovka navyše stratí a bude to omnoho lepšie.
-
Jaccobinho
Medium Star
napadlo ma, čo sa týka trvácnosti a skúsenosti s dlhodobejším používaním..
Kód: Vybrať všetko
toto "červene" čo vidíte je nastriekaný plastidip, striekany bol na nový - originá pôvodný lak, ked som to dával dole bolo to tam cca 1,5 roka, horko tažko to šlo dole takže tie reči že plastidip dáte dole hocikedy ako nalepku su velke bludy a klamstvá, aby ste boli v obraze musel som pouzit odstranovač asfaltu a plastovu stierku no aj napriek tomuto vylepšovaku som sa s tym trapil takmer 3 hodiny !!!! takze plastidip neodporučam-
Fabo
Hardcore addict
Ja som skôr myslel dipnúť celé auto (s tým či to teda drží na tmel prípadne či existuje nejaká matéria ktorou sa dá tmel strieknuť nech na ňom drží.)smejo napísal:Radšej by som to riešil opravou (napr. niečo také: http://www.vinicars.sk/cennik ). Ak by si to len nastriekal, tak by to, samozrejme, bolo vidieť. Nemám šajnu koľko by mohlo stáť vytmelenie (ak si to nespravíš sám), ale farba na to takú stovku.
Koľko tam bolo vrstiev? Resp. koľko farby na celom aute.Jaccobinho napísal:napadlo ma, čo sa týka trvácnosti a skúsenosti s dlhodobejším používaním..
Kód: Vybrať všetko
toto "červene" čo vidíte je nastriekaný plastidip, striekany bol na nový - originá pôvodný lak, ked som to dával dole bolo to tam cca 1,5 roka, horko tažko to šlo dole takže tie reči že plastidip dáte dole hocikedy ako nalepku su velke bludy a klamstvá, aby ste boli v obraze musel som pouzit odstranovač asfaltu a plastovu stierku no aj napriek tomuto vylepšovaku som sa s tym trapil takmer 3 hodiny !!!! takze plastidip neodporučam
Fabo - drží aj na tmeli. Na celé auto by to vyšlo (farba) 200, resp. 300€ podľa farby. Ale aj tak sa prikláňam viac k oprave. Vždy hovorím, že to nie je ekvivalent k laku, takže ak to niekto chce dlhodobo, tak to neodporúčam. Jedine na staršie auto, kde sa nič iné nevyplatí. Treba to brať ako dočasnú zmenu alebo počítať s opravami po nejakej dobe. Keď už odhliadneme od mechanických poškodení (aj lak sa poškodí), tak ak sa zanedbá umývanie, tak po pol roku/roku aktívneho používania a špinenia to môže byť aj taký problém, že to treba celé prestriekať (stačí jedna vrstva). Samozrejme, ak človeku nevadí, že to nie je ako za nova, tak no prob
V skratke - ak človek vie čo má od toho čakať, tak za tú cenu je to skvelý produkt.
Tie krupy by nebolo lepsie reverznym kladivom povytahovat? Tmelit tolko jamiek je sialene..
-
Fabo
Hardcore addict
Ono slo by aj to, mne islo len principialne o to, ci je mozne nerovnosti dorovnat plastidipom. lebo popravde vytahovat to fakt dorovna ani neviem ci by sa dalo, a urcite by to stalo viac ako strieknut auto dipom. a ked je to v mensom ale furt vlnkaste, tak to mozem rovno nechat tak jak to je.
Mam znameho co sa venuje profesionalne Plasti-Dipu a pracuje s tym plus robi testy. V pripade akychkolvek otazok ho kontaktujte tu alebo si prezrite testy roznych znaciek na jeho youtube channely
https://www.youtube.com/channel/UCOY_3v ... EA5MbLc3YQ
https://www.youtube.com/channel/UCOY_3v ... EA5MbLc3YQ
Caute, tato tema je uz vyse 3 roky stara, su dake novinky v oblasti RACER DIPu / PLASTI DIPu?
Co je najlepsie v dnesnej dobe pouzit na elektrony a v akom mnozstve? Dik.
Co je najlepsie v dnesnej dobe pouzit na elektrony a v akom mnozstve? Dik.
-
Shamway
Professional
Sice kolega po 3 rokoch odpoved nedostal, ale skusim aj ja 
Nieco nove v tejto oblasti? Stale plati 1 sprej = 1 disk?
Disk by isiel zo striebornej na ciernu 17'
Nieco nove v tejto oblasti? Stale plati 1 sprej = 1 disk?
Disk by isiel zo striebornej na ciernu 17'