Prezidentské voľby 2014
-
Solo_Kamen
King
Re: Prezidentské voľby 2014
Tak dnes poobede budem k urne sprevádzat dvoch prvovoličov
Hodne ludí z mojho okolia sa nečakane aktivizovalo.
-
vladenko007
VIP
Je deň volieb. Práve som bol odvoliť. Jedna vec ma zarazila. Načo je v každej volebnej miestnosti cca 10-12 ľudí? Jedine ma napadá že sa sprísnila kontrola, po tom čo sa dostalo na internet video o kupovaní hlasov a podvodoch pri sčítaní.
Aj tak dostanu par susnov cize statnu kasu to moc boliet nebude.
Druhé kolo by mohlo byť hneď zajtra.
Alebo aspoň budúci týždeň. Na čo čakať 2 týždne?
Prvý bude určite Fico, druhý skôr Kiska ale môže ešte prekvapiť Kňažko ale nepredpokladám, že to nastane, som si skoro istý, že druhý bude Kiska.
A hlavne aby bola vysoká účasť, keď pôjde 5% obyvateľstva tak to bude o ničom výsledok.
A keby predsa len vyhral Fico aj v druhom kole tak čo už, keď ho až tak chcú tak nech ho majú.
Prvý bude určite Fico, druhý skôr Kiska ale môže ešte prekvapiť Kňažko ale nepredpokladám, že to nastane, som si skoro istý, že druhý bude Kiska.
A hlavne aby bola vysoká účasť, keď pôjde 5% obyvateľstva tak to bude o ničom výsledok.
A keby predsa len vyhral Fico aj v druhom kole tak čo už, keď ho až tak chcú tak nech ho majú.
Chystám sa voliť okolo poobedia, rozhodujem sa medzi Kňažkom a Procházkom - chcem podporiť toho, kto má štatisticky väčšiu šancu pre druhé kolo. Niekto, kto by sa k tomu vyjadril? Viem, že nikto nie je jasnovidec, ale ani prieskumy sa často nezhodujú.
Mne osobne sa tam Knazko nehodi, dobre ako herec, rozpravac atd. ale neviem si ho tam predstavit.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
tu mas na hojkovi objektivny prieskum medzi ludmi s min. polkou mozgu
mozno ti to napovie kto ma ake sance
mozno ti to napovie kto ma ake sance
Tak mi už sme odvolili, dôchodcov ako vždy požehnane, ale videl som aj mladých, takže ešte to nemusí byť stratené.
Od nás išli hlasi tak 50 na 50/ Kňažko a Procházka, samozrejme sto ľudí sto chutí
A ešte dodám, že tiež mi prišlo akosi veľa tých ľudí v komisií, náš okrsok má dve ulice a sedí tam 12 ľudí, na stole vycapené
4 notebooky aby zabili nudu a jedna pani si tam v rohu dokonca plietla sveter
Od nás išli hlasi tak 50 na 50/ Kňažko a Procházka, samozrejme sto ľudí sto chutí
A ešte dodám, že tiež mi prišlo akosi veľa tých ľudí v komisií, náš okrsok má dve ulice a sedí tam 12 ľudí, na stole vycapené
4 notebooky aby zabili nudu a jedna pani si tam v rohu dokonca plietla sveter
Moja babka bola voliť Procházku. V parlamentných hodila do urny SMER-SD. Som na seba hrdý, že ma konečne vypočula a podľahla mojím argumentom 
Procházka. Kurzy vo všetkých stávkových mal v posledných dňoch podstatne nižšie ako KňažkoHensym napísal:Chystám sa voliť okolo poobedia, rozhodujem sa medzi Kňažkom a Procházkom - chcem podporiť toho, kto má štatisticky väčšiu šancu pre druhé kolo. Niekto, kto by sa k tomu vyjadril? Viem, že nikto nie je jasnovidec, ale ani prieskumy sa často nezhodujú.
Ja sa voliť ešte len chystám, ale tiež to bude Procházka
Bol som v nerozhodny presne ako Hensym. Ale krizik uz dostal Prochazka.
-
vendo
Guru
no jo, kurzy boli zaujimave, skoda ze ma skor nenapadlo dat 100vku na prochazku ze bude mat nad 10%, co podla mna urcite bude mat, kurz okolo 1.75 bol dost lakavy
Keby som mohol tak krizikujem Knazka. Je to osobnost Novembra a bolo by zaujimave vidiet co urobi. Havel to nebude nicim, ale ma na to moralne pravo, IMO
Tiez som akurat bol. Prsi riadne, este ze to mam kusok od domu. Mala dedina 500+ ,jedna babka odchadzala a 2 ludia prisli po mne.
Kňažko nemá šancu. Tuto ľudia volia väčšinou falošných klamárov, populistov a totálnych kktov.
Keby Kňažko išiel do kampane o pol roka skôr tak možno by mal ako takú šancu ale takto asi bude tak maximálne tretí.
Dobre pises s tym Knazkom, nacasoval si to prilis neskoro.
Sedím vo volebnej komisii a s hrôzou sledujem, ako k urnám choda väčšinou len ľudia nad 60.. Dobre vieme, koho takýto ľudia zvyknú voliť. Ak čítate tento post, robíte chybu... Nemáte byť pri pc, máte utekať do volebnej miestnosti a zachraňovať čo sa dá!
-
MP4-27
Guru wannabe
Takto sa ziskavaju volici v dnesnej dobe
Babka uz dostala zaskolenie koho nevolit v 2 kole 
-
vladenko007
VIP
Koľko vás tam je v miestnosti?Unkown napísal:Sedím vo volebnej komisii a s hrôzou sledujem, ako k urnám choda väčšinou len ľudia nad 60.. Dobre vieme, koho takýto ľudia zvyknú voliť. Ak čítate tento post, robíte chybu... Nemáte byť pri pc, máte utekať do volebnej miestnosti a zachraňovať čo sa dá!
Príde mi trošku veľa 10-12 ľudí pre jeden volebný okrsok, čo u nás znamená napríklad jedna ulica a 11 vchodov.
Na kazdeho kandidata ma byt jeden v komisii,ci ? Aby sa strazili. Demokracia nieco stoji