Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

Paragon
Medium Star
Medium Star

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa Paragon »

Chalani, čo myslíte, dá zajtra Chelsea Galatasaray v riadnom hracom čase?
Možem si na b365 vyplatiť 23€, alebo ak vyjde zajtra Chelsea a Real tak mám 87€.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja si myslim, ze to bude tesne, ale chelsea to zvladne
renault
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa renault »

Ako ste na tom z dlhodobejsieho hladiska (v pluse alebo v minuse)?
Pytam sa preto,lebo uvazujem o tom zacat tipovat
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

najprv si tipuj doma a uvidis ako ti to bude vychadzat a potom uvidis ci by si bol v pluse ci minuse. to, ci je tu niekto v pluse alebo minuse je pre teba uplne zbytocne vediet
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

stalo sa vam uz na fortune niekedy, ze by ste boli v minuse? mal som teraz podanych viacero LIVE ticketov, niektore z nich uz boli vyplatene, niektore prehrane no a po podani posledneho ticketu, kde som vrazil uz cely moj zvysok, som mal chvilu na ucte 0 a po par minutach, ked som to refreshol, uz som bol v minuse niekolko eur a v tom istom stave som aj teraz, kedze som z tych zostavajucich ticketov nevyhral nic.

ako sa to mohlo stat? zeby bol nejakych z tych predchadzajucich vyplatenych ticketov zle vyhodnoteny a dodatocne ho zmenili a zobrali mi vyhru? to by mali aj zrusit ale vsetky tickety, ktore som na zaklade tej vyhry podal, nie?
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Presne ako píšeš, zle to vyhodnotili ale potom to aj opravili. Minule sa to riešilo aj na fb, hoci nemal pravdu ale princíp je rovnaký.
https://www.facebook.com/ifortuna.sk/po ... 3587834178
*****HERO***** napísal:to by mali aj zrusit ale vsetky tickety, ktore som na zaklade tej vyhry podal, nie?
to určite nie :wink:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No napr. mne na Betclicku raz presne takto spravili ako spomína HERO. Pripísali 6 euro za tiket, ktorý som nevyhral. A potom som podal 6 tiketov a všetky mi zrušili..
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

dat 38 eur na kurz 1.30 je maximalne vyhodne :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

apple1
Expert
Expert

Príspevok od používateľa apple1 »

zdravim, určite niekto z vas tu ma online konto na fortune a ako čitam pravidla tak som sa dočital k minimalnemu vkladu že

Kód: Vybrať všetko

V prípade ak by došlo k neoprávnenému pripísaniu výhier na hráčske konto a to zadaním nesprávneho výsledku, alebo z iného dôvodu, Fortuna si vyhradzuje právo odpísať takto vzniknuté výhry z predmetného hráčskeho konta. Ak sa hráčske konto dostane do mínusu, je hráč povinný vyrovnať hráčske konto na výšku minimálne 5,-Eur v priebehu 10 (desiatich) kalendárnych dní, pričom Fortuna je oprávnená pozastaviť alebo nerealizovať operácie SpKK požadované hráčom a to až do času, kým hráčske konto nie je doplnené. Ak si hráč nesplní povinnosť doplniť hráčske konto, má Fortuna právo jednostranne zrušiť Zmluvu o SpKK a osobné hráčske konto. Následne si Fortuna vyhradzuje právo postupovať v zmysle platných právnych predpisov.

Kód: Vybrať všetko

Účastník je oprávnený začať využívať stávkovanie prostredníctvom Hráčskeho konta po jeho aktivovaní a vložení 
základného vkladu na Hráčske konto v minimálnej výške určenej v Hernom pláne spoločnosti FORTUNA SK (5,- Euro) 
a úvodnej dotácie Hráčskeho konta (5,- Euro). Účastník je povinný v súlade s Herným plánom udržiavať a dopĺňať výšku 
Hráčskeho konta na minimálnu výšku, v opačnom prípade je spoločnosť FORTUNA SK oprávnená uplatniť postup v súlade 
s Herným plánom.
to znamena že som povinny vložiť teraz 5eur na konto? a ak budem mať na konte 0 tak čo? lebo tomu teraz nechapem ako mam udržiavať konto na minimalnu výšku
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Prvá citácia: To platí len pri zlom vyhodnotení tiketu, takže to nie je podstatné, deje sa to málokedy.
Druhá citácia: Fortuna má akurát podmienku, že je treba vložiť určitú sumu pri prvom vklade po založení účtu. Potom je už úplne jedno koľko peňazí budeš mať na účte. Kľudne môžeš mať aj polroka 0€ na konte a nič nebudú riešiť. :wink:
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Silmer: Odvazny tip, ale asi ti nevyjde :D
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Keď sme už pri tých prezidentských voľbách, tak aj ja mám jeden: https://www.nike.sk/app/ulozeny/tiket/N ... /345231540 Škoda, že som zaváhal. Včera na obed mal ešte 30, teraz má 10. Ale stále si myslím, že sú to dobré kurzy, ja by som tak dával niekde okolo päť.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Uf, tak tomuto vravím odvaha :)

Ja doteraz ľutujem, že keď bol na Kiskov postup do druhého kola kurz 3-4, váhal som. Vyšiel prieskum, z ktorého bolo jasné, že sa doťahuje na Fica, kurz bol stále 1.60 a váhal som. Mal som to streliť za stovku a hotovo. Teraz má 1.07.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vzhladom na to, ze Prochadzka mal daleko od toho, ze sa dostane do druheho kola, tak v tomto pripade mi to pridu vyhodene peniaze.
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Neviete niekto, ak som podal vo Fortune na 1 zapas, a neskor ten zapas uplne vyradili z ponuky, kedze ho zrejme vyhodnotili ako podozrivy, ci mi vyplatia vyhru ak vyjde?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Niekedy vyplatili, niekedy vratili vklad. Neviem ako je to teraz pri stavkach cez net.
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Ja som to nepodaval cez net, ale normalne v pobocke.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ako dnes vidite zapasy Liverpoolu a Arsenalu? ja som daval na tiket na ich vitazstva. hlavne v pripade Liverpoolu ide o celkom dobry kurz vzhladom na to, ze United hraju cez tyzden LM a nie su v dobrej forme. Arsenal hra sice tiez, ale Spurs su tragicki tento rok v zapasoch s muzstvami z top4.
Zamknuté