Ahoj ludia som tu noví a chcel by som poradiť kde by mohol byť problém hrávam hry nič náročne na grafiku. Problem je že mam neustale lagy v každej hre hrávam counter strike 1.6 a mam tam velke lagy aj internet ide pomalšie cely PC minule som musel preinštalovat windows 7 ultimate lebo som dal nejaku staru zvukovku do zakladnej dosky a potom ukazovalo modru obrazovku tak som preinštaloval win 7 všetko išlo ale ide to všetko pomaly CD od zakladnej dosky mam ovladače som si nainštaloval len ma napada včera som inštaloval nvidia graficky ovladač a zase ukazalo modru obrazovku.. tak žeby mi to sekalo preto lebo nemam graficky ovladač ??? chcel som ho stiahnut ale račej nič nerobim lebo sa bojim že mi zase ukaže modru obrazovku.. moja graficka karta: ASUS VW198 (1680x1050@59Hz)
NVIDIA GeForce 9600 GT (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) (MSI) stahoval som nvidia ge force ovladač a padlo mi to... teraz nemam žiaden poradte mi odkial stiahnut pripade aký lebo teraz je ten počítač stejnak nanič ked tam nejde robit 75 % vecí lebo všetko seka atd.. pred tým ako som preinštaloval win 7 mi všetko išlo bez lagov a komplikacii tak asi to bude graf. ovladač len neviem kde alebo čo stiahnut aby som to zase nepokazil.. sry za gramatiku nemam moc času
Lagy,Sekanie,Pomalý chod PC
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Lagy,Sekanie,Pomalý chod PC
iny operacny system si neskusal napriklad xp?
nie nie len win 7 ultimate
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2014, 15:21)
nainštaloval som grafický ovladač nvidia ale lagy su stale takže kde môže byt problem ???
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2014, 15:21)
nainštaloval som grafický ovladač nvidia ale lagy su stale takže kde môže byt problem ???
A tú starú zvukovku po ktorej ti začal blbnúť PC si dal preč či je ešte stále tam? Pred tým si inštaloval ovládače odkiaľ ? Z ofiko stránky nVidie či niekde inde?