Zasielka podana v Nemecku zastavena na colnici na SK
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zasielka podana v Nemecku zastavena na colnici na SK
ale to je predsa úplne jedno koľko stál. Ja som vôbec nenapísal že to záleží od ceny. CLO záleží od druhu tovaru. Na mobily sa neplatí. Nech stojí aj tisíc euro. On bude platiť DPH (pôvodne som písal že ani DPH, ale to sme boli ešte v tom, že to išlo z nemecka. Ako sa neskôr ukázalo, je to čína), a prípadne bude musieť podať vysvetlenie keďže ide o fake telefon a nie originál. Ale clo platiť nebude. Na tom to, že je to fake nič nemení, a nič na tom nezmení ani jeho cena.
-
PROCHY 603
Zablokovaný
audiotrack napísal: http://www.wto.org/english/tratop_e/inf ... ftec_e.htm
na základe Dohody o informačných technologiach z roku 1996 sú niektoré IT produkty oslobodené od cla. Telefony k ním zatiaľ stále patria, kým napríklad televízory nie.
zdroj: http://www.celnisprava.cz/cz/clo/sazebn ... fault.aspxKód: Vybrať všetko
Mobily: 8517 12 00 - Telefony pro celulární sítě nebo jiné bezdrátové síte - bez cla Notebooky: 8471 30 00 - Přenosná zařízení pro automatizované zpracování dat, o hmotnosti nejvýše 10 kg, sestávající nejméně z centrální procesorové jednotky, klávesnice a displeje - bez cla Tablety: 8471 41 00 - Obsahující pod společným krytem nejméně centrální procesorovou jednotku a vstupní a výstupní jednotku, též kombinovane - bez cla LCD Monitory: 8528 59 40 - S obrazovkou používající technologii displeje z tekutých krystalů (LCD) - 14% Digitální fotoaparáty - 8525 80 30 - bez cla
ty zijes v CZ??? alebo na SLOVENSKU???
-
audiotrack
VIP
ja žijem v Europskej únii, a keby si si pozrel, je to spoločný colný sadzobník pre EU. To že som ti to našiel na českej stránke lebo naša je neprehladná je predsa úplne jedno. Kľudne si to nájdi na nemeckej, anglickej, francúzskej... určite to bude všade rovnako len v inom jazyku. Ale keď tak veľmi chceš: http://new.colnasprava.sk/wps/portal/colnySadzobnikLink
Už sa fakt kadejakých hovadín chytáš, lebo si nechceš priznať že si tu zo seba spravil šaška.
Už sa fakt kadejakých hovadín chytáš, lebo si nechceš priznať že si tu zo seba spravil šaška.
-
PROCHY 603
Zablokovaný
AUDIO: SASEK TU MOZES BIT AKURAT TY!!! 
-
audiotrack
VIP
hej hej, ešte že si tam spravil gramatickú chybu, napísal to caps lockom a pridal smajla nech vieme že sa máme na tom smiať. Máš ešte niečo k tejto téme? Alebo tvoja ďalšia stratégia, keď som ti vyvrátil tvoje žvásty, je útočiť na moju osobu?PROCHY 603 napísal:AUDIO: SASEK TU MOZES BIT AKURAT TY!!!
-
PROCHY 603
Zablokovaný
audiotrack napísal:ja žijem v Europskej únii, a keby si si pozrel, je to spoločný colný sadzobník pre EU. To že som ti to našiel na českej stránke lebo naša je neprehladná je predsa úplne jedno. Kľudne si to nájdi na nemeckej, anglickej, francúzskej... určite to bude všade rovnako len v inom jazyku. Ale keď tak veľmi chceš: http://new.colnasprava.sk/wps/portal/colnySadzobnikLink
Zacal si ma urazat ako prvi ty SASEK.
-
tacosi
Moderátor
PROCHY by mal najprv dokoncit zakladnu skolu a mimo ineho cvicit gramatiku.
Na schladenie hlavy mas ban 1 den...
Na schladenie hlavy mas ban 1 den...
-
rufus59
Light Professional
Pokial mas moznost ist na Colnicu tak by som zasiel sa pozriet odkial je to poslane. A ci tam neni odosielatelska destinacia Cina. Pokial bude nemecko, tak by som to riesil osobne tam. Prečo DPH.
-
hrban
Addict
jasné, že to ide z číny. čo z toho, že majú sklad v nemecku, tvoj ide z číny a basta, preto chcú colníci vedieť cenu, nech môžu vypočítať DPH.
btw o napodobenimu sa nejedná, telefón je značky JIAKE, má obrovské logo aj vzadu aj vpredu. to, že japonská značka ukradla komplet dizajn S3, to colníkov nezaujíma, oni nie sú patentový úrad.
//autoeditácia príspevku (02 Mar 2014, 16:50)
btw, z ktorej riti máš ten sklad v nemecku ?
majú jeden sklad v US, jeden v austrálií a jeden v UK
tebe to ide z číny.
btw o napodobenimu sa nejedná, telefón je značky JIAKE, má obrovské logo aj vzadu aj vpredu. to, že japonská značka ukradla komplet dizajn S3, to colníkov nezaujíma, oni nie sú patentový úrad.
//autoeditácia príspevku (02 Mar 2014, 16:50)
btw, z ktorej riti máš ten sklad v nemecku ?
majú jeden sklad v US, jeden v austrálií a jeden v UK
tebe to ide z číny.
-
rufus59
Light Professional
Pozeral som tinydeal a posty ktore maju na vyber : Deutsche Post Registered Air Mail(free) asi myslel, že posielal cez tuto.
-
martin0134
Medium Star
Mobil mi prisiel , nic som neplatil ...
Hrban : Kde si vzal ze to je nejaky JIAKE ?
Hrban : Kde si vzal ze to je nejaky JIAKE ?
-
rufus59
Light Professional
Ako si to nakoniec vyriesil ? Priebeh ?
-
martin0134
Medium Star
Poslal som potrebne potvrdenia co odomna ziadali , no a nasledne mi mobil prisiel ...
-
Andi_Cibula
Addict
Stručnejšie to nejde ?
-
martin0134
Medium Star
Na zaciatku tejto temy som pisal co odomna pozadovali cize poslat doklad o hodnote tovaru , ucel dovozu , skladove cislo a kontakt na mna
-
rufus59
Light Professional
Dost zvlastne ze nakoniec nepytali ziadny colny dlh. Je lepsie sa podelit o informacie pomozu v nakupe dalsim.
Proste zistili ze telefon ma certifikat na znacku (nieje to fake) a je normalne kupeny v nemeckom obchode. Ja si myslim ze to inac dopadnut nemohlo.