Lenovo yoga tablet 8
-
Alex481991
Medium Star
Lenovo yoga tablet 8
Caute mam problem kedže jeden moj užasny kamarat mi neštastne vopchal micro sd kartu do slotu pre sim kartu a žial teraz to nechce von... neviete mi pomoct?
Dakujem
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Lenovo yoga tablet 8
skus ihlu, popripade rozobrat notebook tak to vytiahnes urcite
moznosti je milion pinzeta, sekundove lepidlo az po rozobratie tabletu ...
-
Alex481991
Medium Star
možte locknut po niekolko dnovom snaženi sa mi to nakoniec podarilo pomocou ihiel. Sice sa trošku poškrabal kryt okolo ale hlavne že je to vonku
...
-
Alex481991
Medium Star
Ironia je ze medicinu studujem 
Ináč, ako si spokojný s tým tabletom? Uvažujem nad kúpou "desiatky".Alex481991 napísal:Caute mam problem kedže jeden moj užasny kamarat mi neštastne vopchal micro sd kartu do slotu pre sim kartu a žial teraz to nechce von... neviete mi pomoct?Dakujem
-
Alex481991
Medium Star
Má slabsi displej ale išiel som do toho s touto informaciou, takisto slabsi procesor avšak zatial som to nepocitil. Já som ho kupoval najma kvoli vydrzi baterky, ktora je fakt uzasna plus samozrejme ten stojan ktory je maximalne úžasný
. Já ho možem len odporucat aj ked neviem ako ten displej bude vyzerat na 10 palcovom predsa mám len 8smicku
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2014, 16:33)
Má slabsi displej ale išiel som do toho s touto informaciou, takisto slabsi procesor avšak zatial som to nepocitil. Já som ho kupoval najma kvoli vydrzi baterky, ktora je fakt uzasna plus samozrejme ten stojan ktory je maximalne úžasný
. Já ho možem len odporucat aj ked neviem ako ten displej bude vyzerat na 10 palcovom predsa mám len 8smicku
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2014, 16:33)
Ja tiez uvazujem nad kupou desiatky. Ale co chvila by mala prist do predaja vylepsena verzia, mozno sa oplati pockat.
Ok vďaka za info. Aký je vlastne rozdiel medzi "normálnym" a 3G modelom? Viem že 3G slúži na internet, či?
-
Alex481991
Medium Star
Treba však pocitat s tým ze lepsi displej zasa pojde na úkor baterie... 3G verzia má slot pre Sim kartu
Má to nejaké praktické výhody oproti nie 3G?
-
Alex481991
Medium Star
Já to vyuzivam na internet bez ohladu na pritomnost WiFi siete...
Čiže si tam normálne dáš simku z mobilu?
dobre tomu chápem?
-
Alex481991
Medium Star
Asi pôjdem do 10 bez 3G napokon. Ešte uvidím. Prípadne využijem ISIC zľavu a dokúpim si za pár € k tomu obal.