League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

kevyn68
Medium Star
Medium Star

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa kevyn68 »

man,iam good. Ucim sa dravena uvidime ako dlho mi to vydrzi :D
Prílohy
draven.jpg
draven total score.jpg
cumilko
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa cumilko »

za follow na twittery Garen (ak nemáte) a skin Dreadknight Garen

http://forums.euw.leagueoflegends.com/b ... st15167835

(vraj to platí iba pre EUW/EUNE)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Pff tak to by mi za follow mali vratit RPcky ktore som zan kedysi vysolil. :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Aj mne by mali vrátiť peniaze za iPhone ktorý keď som si kupoval tak stál 600€ a teraz stojí 250€ :(
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Niekto nepochopil vtip co. :)
Dede
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dede »

Jasné ja musím chytiť koko*** do teamu hlavne pozitívum máte pravdu :cry:
Prílohy
Bez názvu.png
BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

Ach.. rozmýšľam o prevode acc na EUW. Dôvod: Ked hrám hocičo a začínam x-krát zo skorom 3-0-2, 1-0-8, 5-0-1 atd 90% prehrám......
Ak máme v teame niekoho ako Diamond V-IV je to uplny unskilled s boostnutym acc...
Ak niekto má v teame 2 deady po sebe bud sa opustí a trollí to, alebo sa nájde niekto kto ho s flajmuje a trolí to až potom.
Aspoň 1 toxic player na pick, hádky kto ide kde, call pick or order pick? Zasa hádky.... nakoniec to skončí pri double top(solo adc)/double jungle/double mid...
Po 20, niekedy aj 10 minútach hrania to na mne začína zanechávať následky, začínam z 0 deadov zomierať, ked ide do extrému moje nervy praskajú a dalšiu hru nemôžem, lebo nechcem prenášať pohoršenie do dalšej hry...

Chcem sa spýtať ako je to na EUW.. či je tam situácia aspoň trochu lepšia, pýtam sa hlavne tých čo hrali na oboch serveroch..
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Takze ma to hodilo do G3. S 3 som bol tusim G4 alebo G5.
Prílohy
g3.png
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

BE11 napísal:Ach.. rozmýšľam o prevode acc na EUW. Dôvod: Ked hrám hocičo a začínam x-krát zo skorom 3-0-2, 1-0-8, 5-0-1 atd 90% prehrám......
Ak máme v teame niekoho ako Diamond V-IV je to uplny unskilled s boostnutym acc...
Ak niekto má v teame 2 deady po sebe bud sa opustí a trollí to, alebo sa nájde niekto kto ho s flajmuje a trolí to až potom.
Aspoň 1 toxic player na pick, hádky kto ide kde, call pick or order pick? Zasa hádky.... nakoniec to skončí pri double top(solo adc)/double jungle/double mid...
Po 20, niekedy aj 10 minútach hrania to na mne začína zanechávať následky, začínam z 0 deadov zomierať, ked ide do extrému moje nervy praskajú a dalšiu hru nemôžem, lebo nechcem prenášať pohoršenie do dalšej hry...

Chcem sa spýtať ako je to na EUW.. či je tam situácia aspoň trochu lepšia, pýtam sa hlavne tých čo hrali na oboch serveroch..
je to tam uplne rovnake...zalezi ale od ligy, ktoru hras...
BE11
Light Star
Light Star

No bol som Gold I...a potom to už išlo... dole vodou... dovtedy to bolo v pohode, no ked som sa dostal do 1tky prišly problemy ktore som vypisal vyššie, boli síce aj predtým ale v xkrat menšom množstve.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tiez to vidim tak ze je to uplne rovnake.
Obcas sa postasti na fajn win streak a mas pocit ze sa netrolli ale potom pride jedna taka hra, po ktorej to proste vypnes a zahras inokedy.
Aj tam aj tam a vsade je troll proste.
Zalezi len od tvojho postoju ako moc si beries to ze mas v teame leavera, feedera, trolla.
Ja som nedavno hral hru kde mal typek problem s pripojenim a zhruba tusim 7 min som hral adc 1vs2 (myslim ze som hral s niekym fora, a mal tresha top). Prehrali sme, ale neriesili sme az tak.
Je to rovnake vsade, takze je to len o tebe.
BE11
Light Star
Light Star

;D hrali sme spolu ;D lewis bol thresh, ja som bol na mide ;D a prehra, bola tesna... ;D
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Na euw to iste to nie je o serveri všade je to tak . Nájdi si duo parťáka inač sa ďaleko nedostaneš . Alebo hraj normal games bez stresov čisto pre zábavu ranked pre mňa osobne stratil už dávno význam chcem sa odreágovat a zabaviť a nie sa rozčuľovať a strácať čas s hráčmi ktorý kazia hru ostatným + ešte ti klesá elo a klient ti dohadzuje stále horších a horších hráčov .
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

dnes som hral prvykrat za lulu a za shyvanu a co vam poviem, su to riadne p..e :D obe si idem kupit...vacsinou, ked si kupujem noveho championa, tak ho v najblizsom patchy totalne nervnu...takze sa teste :roll:
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

shyvanu už nerfli, myslím že v tomto momente je to taký 50/50 pick

no a lulu, to už je o inom :D tam čakám nerf aj ja ...
kevyn68
Medium Star
Medium Star

BE11 napísal:No bol som Gold I...a potom to už išlo... dole vodou... dovtedy to bolo v pohode, no ked som sa dostal do 1tky prišly problemy ktore som vypisal vyššie, boli síce aj predtým ale v xkrat menšom množstve.

Na easte je ovela privetivejsia komunita ako na weste.Na weste ta budu flamit aj za nos medzi ocami,taka je realita.Nehovoriac o tom,ze je tam viac ragequitov.Na druhu stranu eune < euw co sa tyka skillu.Ak mas gold I na easte,tak mozes zabudnut,ze to das hned na weste xD.Akokolvek sa rozhodnes drzim ti palce.Ale ja osobne by som pockal pokym nedas aspon tu platinu/diamond na easte a potom mozes skusat west.
BE11
Light Star
Light Star

No fajn, našiel som si celkom slušneho parťaka, sice je o jednu celú ligu vyššie, no s Plat stíham napohodu, dnes 200 MMR up, nice ;)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ja sa chcem spytat ze ked sa mi nedalo picknut v rankede kvoli nejakemu bugu som klesol o 3LP dole na -2LP ...ked dalsiu hru v rankede prehram som o diviziu nizsie?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

MP4-27 napísal:ja sa chcem spytat ze ked sa mi nedalo picknut v rankede kvoli nejakemu bugu som klesol o 3LP dole na -2LP ...ked dalsiu hru v rankede prehram som o diviziu nizsie?
myslim, ze o tomto bugu sme sa bavili, nie je mozne aby si mal minusove body...si proste stale na 0 bodov...aby ta to vyhodilo do nizsej divizie, tak tych zapasov musis s 0 bodmi prehrat viac...ked tvoje MMR klesne na priemer nizsej divizie, vtedy ta to vykopne...kolko zapasov si mozes dovolit prehrat, ked uz teraz mas 0 ligovych bodov? to zalezi len od tvojho MMR...aj mas vyssie MMR ako momentalnu ligu, tak tych zapasov bude hodne...no ak mas MMR na urovni tvojej ligy alebo na urovni nizsej ligy, tak staci prehrat aj 2-3 zapasy s 0 bodmi a uz ta to kopne do nizsej ligy...
kevyn68
Medium Star
Medium Star

ephramko napísal:
myslim, ze o tomto bugu sme sa bavili, nie je mozne aby si mal minusove body...si proste stale na 0 bodov...aby ta to vyhodilo do nizsej divizie, tak tych zapasov musis s 0 bodmi prehrat viac...ked tvoje MMR klesne na priemer nizsej divizie, vtedy ta to vykopne...kolko zapasov si mozes dovolit prehrat, ked uz teraz mas 0 ligovych bodov? to zalezi len od tvojho MMR...aj mas vyssie MMR ako momentalnu ligu, tak tych zapasov bude hodne...no ak mas MMR na urovni tvojej ligy alebo na urovni nizsej ligy, tak staci prehrat aj 2-3 zapasy s 0 bodmi a uz ta to kopne do nizsej ligy...

Spravne to napisal kolega,mozno este dodam.mozes mat - 3 LP ,ak mas 0 lp a dodgnes lobby ,takti to automaticky odpocita lp za leave z lobby.Tj moze to byt - 3 lp.Cize ak vyhras hru a dostanes dajme tomu + 24 budes mat 21 lp. :) Ak dodgujes lobby nemal by si sa prepadnut nizsie.Teda ja som sa s tym este nestretol.STalo sa mi ,ze som musel dodgnut aj viac zapasov v rade (trollovia v lobby alebo zla team kompozicia) tj mal som uz aj - 18 lp :D potom vyhra + 24 a bum 6 lp :D
Napísať odpoveď