Fake USB flash disk
Fake USB flash disk
Zdravím,
mám fake usb klúč ktorý ukazuje 16gb ale reálne má 8gb. Neviete ako by som ho mohol sformátovať na reálnu veľkosť. Ďakujem.
mám fake usb klúč ktorý ukazuje 16gb ale reálne má 8gb. Neviete ako by som ho mohol sformátovať na reálnu veľkosť. Ďakujem.
Re: Fake USB flash disk
Ak je fake, ako sám píšeš, tak ho nenaformátuješ na 16gb.. 
Skús správcu diskov (cez štart spusti diskmgmt.msc)
Skús správcu diskov (cez štart spusti diskmgmt.msc)
Ne ne... píšem reálnu veľkosť čiže 8 gb... aby neukazovalo 16gb ale 8gb... a fungoval normálne...
A kde Ti to ukazuje 16GB?
všade ukazuje 16gb pretože je tam upravený chip je to china fake
... ale chcel by som aby ukazoval a mal reálnu veľkosť čiže 8gb
Z toho Tvojho "všade" človek nie je o nič múdrejší. Možno stačí jednoducho premenovať disk.. 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Skus to podla tohto: http://www.hojko.com/zo-16gb-usb-len-2g ... 77875.html
Už som to vyriešil inak... neviem či ste ma pochopili správne ,kúpil som 16Gb usb klúč cez ebay... za smiešnu cenu. A samozrejme že systém windows aj iné programy pre prácu z diskami ukazovali 16Gb ale keď som ho dal preveriť cez H2testw ukázal reálnu veľkosť 8gb tak som len chcel či existuje nejaký program ktorý ho naformátuje/prečipuje na reálnu veľkosť 8gb. Vyriešil som to jednoducho cez MiniTool Partition Wizard som vytvoril primárne 8gb a ostatné som nechal nelokalizované. Skúsim som ho preveriť tak že som tam nahral 8gb filmov a všetko ide. Takže pre ľudí s podobným prípadom je toto najjednoduchšia cesta.
alebo si kupit normalny kluc?3NeoNeko napísal:Takže pre ľudí s podobným prípadom je toto najjednoduchšia cesta.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ved od 7 € sa uz da kupit 16 GB