Prezidentské voľby 2014
Re: Prezidentské voľby 2014
Nejaký kolega z práva, ktorý si myslí, že Dano spáchal TČ? Podľa mňa sa rozhodne o Volebnú korupciu nejedná. Neviem čo by mu mohli iné našiť.
Topky:skuki napísal:Nejaký kolega z práva, ktorý si myslí, že Dano spáchal TČ? Podľa mňa sa rozhodne o Volebnú korupciu nejedná. Neviem čo by mu mohli iné našiť.
Btw. pomaly ale isto prichádzajú výsledky. cca 15%Ústredná volebná komisia odsudzuje takéto konanie a upozorňuje, že občan vystavil seba aj svojich prípadných nasledovateľov trestnému stíhaniu pre marenie a priebeh voľby prezidenta. Jeho výsledkom by mohlo byť až päťročné väzenie.
-
Solo_Kamen
King
Každopádne sa preslávi, naše súdnictvo je ale nevyspytatelné.
Inak, napadlo ma... čo ak sa Fico nedostane do druhého kola? čisto náhodou
Neviem, či by tam bol nejaký priestor na zneužitie, keďže hlasy sme spočítavali naraz na jednom veľkom stole. Keďže každý bol za iného kandidáta, pozerali sme sa viac na ruky iným než na svoje vlastné. Ide len o to (teda u nás išlo), že volebné miestnosti nemajú dosť predmetov použiteľných ako otvárač obálok. Samozrejme som bol pomalý, a tak mi ostal prst... Takže iste uznáš, že ma svedomitosť tebe podobných voličov nepotešilaSolo_Kamen napísal:Aj vám hovorili členovia komisie, že nemusíte obálku zalepit? Mne sa to nejak nepozdávalo, obálku som zalepil, tak ako som mal. Ak je tu nejaký odborník na túto vec, dá sa nejako zneužit to, čo budú v urne lístky v obálkach, ktoré nie sú zalepené? Prípadne že z obálok vypadnú?
A ešte jedna vec
https://www.youtube.com/watch?v=ae-YlptdV94#t=107
Podla mna to bola len blbost volebnej komisie ale je to aj tak velmi závažná chyba.
NičSolo_Kamen napísal:Každopádne sa preslávi, naše súdnictvo je ale nevyspytatelné.
Ináč fico má zatiaľ náskok len cca 4% a to v malých obciach.. zaujímavé
-
Solo_Kamen
King
nabudúce volby mi ked tak napíš správu s odkazom na tento post a ja ti pošlem nôž na krabiceUnkown napísal: Ide len o to, že volebné miestnosti nemajú dosť predmetov použiteľných ako otvárač obálok. Samozrejme som bol pomalý, a tak mi ostal prst... Takže iste uznáš, že ma svedomitosť tebe podobných voličov nepotešila
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja verím tomu že Fico prezidentom nebude
prvé kolo asi vyhrá ale v druhom podľa mňa nie
Momentálne Fico 102K, Kiska 88K a Procházka 74K po cca 1500/5958 okrskov...a predpokladám že väčšina čo volila Procházku pôjde v druhom kole podporiť Kisku, resp. naopak ak by sa poradie ešte vymenilo medzi nimi
http://prezident2014.statistics.sk/Prez ... ta-sk.html
http://prezident2014.statistics.sk/Prez ... ta-sk.html
Toto ma inak dosť zaskočilo. V Lučivnej je niečo pod 900 právoplatných voličov, 300 z nich je opálených, takže rátajme s číslom 600. Vyše 90 hlasov dostal Kiska a vyše 60 Fico.. Keďže boli voliť väčšinou dôchodcovia a napriek tomu to dopadlo takto, myslel som si, že inde to môže byť už len lepšie.Ináč fico má zatiaľ náskok len cca 4% a to v malých obciach.. zaujímavéUvidíme.
/e Pozerám, že som zabudol na celkový počet hlasov. 241 z toho 2 neplatné.
tiez si myslim ze prve vyhra fico, ale druhe nie, v druhom kole to uz bude ficovolici vs vsetci nefico volici, nebude mat sancu
budeme vsetci velmi radiSolo_Kamen napísal:Inak, napadlo ma... čo ak sa Fico nedostane do druhého kola? čisto náhodou
Skoda, celkom som dufal, ze sa tam Prochazka dostane, ten Kiska mi je strasne nesympaticky, ale tak co uz.
do druhého kola sa asi dostane, ale trúfnem si povedať že nie z prvého miesta
Ešte nehádžme "flintu do žita"
Ešte nie je nič isté... Po druhom sčítaní mu % narástlo. Uvidíme keď prídu výsledky z miest.Pascalwb napísal:Skoda, celkom som dufal, ze sa tam Prochazka dostane, ten Kiska mi je strasne nesympaticky, ale tak co uz.
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2014, 23:30)
2145 okrskov
Fico: 152K
Kiska: 131K
Procházka: 112K
ach jaj Ficovoliči

Taktiež mi Kiska nie je sypmatický a dúfam, že Prochádzka to ešte na neho dotiahne.
No uvidime, inac celkom som bol prekvapeny, pred takym tyzdnom vsade na nete len Kiska a v poslednych dnoch som vsade zas len videl, ze Prochazku idu volit.
-
vladenko007
VIP
Hlavné je, že už dôchodkyne odvolili Fica a pripravujú sa na spoločnú MDŽ párty 
v BA kraji je Kiska, Prochazka, Knazko +- na rovnako s %
zaujimave
zaujimave