Prezidentské voľby 2014
-
Solo_Kamen
King
Re: Prezidentské voľby 2014
Kiež by dnes Bratislava bola Slovensko 
V BB zase Fico, a o druhé miesto sa delia Kiska s Procházkom, podľa okrskov.
Volil som Procházku nakoniec, a dúfam, že to dotiahne.
Inak, celkovo nechápem tých, čo volia kandidátov, u ktorých je jasné, že nemajú šancu vyhrať. To sú desaťtisíce vyhodených hlasov, ktorými vlastne nepriamo podporili Fica (resp. víťaza). Taktiež nechápem tých 20k hlasov Mezenskej, kde aspoň 2/3 sú z recesie, opäť vyhodené hlasy. Taktiež nechápem maďarsky hovoriacich slovákov, ktorí určite vedeli, že Gyula nemá šancu, no aj tak vyhodili svoje hlasy.
Ale čo už, takto to funguje.
Volil som Procházku nakoniec, a dúfam, že to dotiahne.
Inak, celkovo nechápem tých, čo volia kandidátov, u ktorých je jasné, že nemajú šancu vyhrať. To sú desaťtisíce vyhodených hlasov, ktorými vlastne nepriamo podporili Fica (resp. víťaza). Taktiež nechápem tých 20k hlasov Mezenskej, kde aspoň 2/3 sú z recesie, opäť vyhodené hlasy. Taktiež nechápem maďarsky hovoriacich slovákov, ktorí určite vedeli, že Gyula nemá šancu, no aj tak vyhodili svoje hlasy.
Ale čo už, takto to funguje.
Na druhej strane keby vyhral Kiska nad Procházkom, ako spomínali na Markíze, Procházka by mohol využiť podporu občanov a založiť stranu. Mohla by to byť taká menšia vzpruha pre pravicu.
Hensym - nemas pravdu...kazdy jeden pridany hlas do volieb ktory bude proti ficovy je +
Nesúhlasím. Toto platí v druhom kole, kde sú dvaja súperi, ale nie v prvom.
V každom prípade to podľa mňa zatiaľ nevyzerá na víťazstvo Fica v druhom kole.
Páči sa mi, že v KE obvode je Fico až štvrtý zatiaľ, prvý Kiska, potom Procházka a Kňažko. Škoda, že to podobne nie je celkovo 
SúhlasímLuksKE napísal:Páči sa mi, že v KE obvode je Fico až štvrtý zatiaľ, prvý Kiska, potom Procházka a Kňažko. Škoda, že to podobne nie je celkovo
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
274K Fico
236K Kiska
203K Procházka
Inak nepamätáte si v akom čase bývajú pri voľbách výsledky? Síce som ich zažil už niekoľko ale nepamätám si kedy...či sa oplatí ponocovať
236K Kiska
203K Procházka
Inak nepamätáte si v akom čase bývajú pri voľbách výsledky? Síce som ich zažil už niekoľko ale nepamätám si kedy...či sa oplatí ponocovať
-
Solo_Kamen
King
Od druhej hodiny ráno sa % menia iba minimálne 
volby 2012 boli afaik okolo 2.
-
DanielDevil
Addict
tak to si asi zapnem NHL a vydržím 
Ja to nezvládam, skoro som vstával, idem spať, tak to čeknem ráno. Ale trúfam si povedať, že prvá štvorica sa nezmení.
Relativne velke rozdiely. To poradie sa uz podla mna nezmeni. Skoda toho Prochazku.
-
DanielDevil
Addict
3,1% tuším len stráca, ešte ťažko hodnotiť, 30% pred nami...
70% hlasov sčítaných, Fico pod 30% a do 2. kola s Kiskom. Idem hneď podať na Kisku, že bude prezident, kým je aký-taký kurz. Ak ho podporia Procházka, Kňažko a ostatní z pravice, Fico prezident nebude. Volil som Procházku, jeho výsledok ma potešil i prekvapil.
-
DanielDevil
Addict
kde sú kurzy? ja som pozeral Niké a Fortunu a nenašiel som to tam, tiež by ma to zaujímalo 
Sorry, som sa prepočítal, ak ich ešte vypíšu, tak zrejme až zajtra, keď sa spamätajú z výsledkov 
Inak, kto, preboha KTO mohol voliť Hrušovského alebo Čarnogurského?
Inak, kto, preboha KTO mohol voliť Hrušovského alebo Čarnogurského?
-
DanielDevil
Addict
ja myslím že po tomto kole sa tie kurzy 1,5 čo bol na Fica a 2,5 čo bolo na Kisku ešte asi aj pretočia, no bodaj by som sa mýlil a bol aspoň kurz 2 na Kisku 
už len 20% celkom rýchlo to ide, myslím že takýmto tempom už o 1 budú výsledky
už len 20% celkom rýchlo to ide, myslím že takýmto tempom už o 1 budú výsledky