ubytko v Parizi

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Peter_Retep
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

ubytko v Parizi

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

Zdravicko...nevedel by niekto odporucit nejaky hostel/penzion v Parizi, v maji a na 3 noci. Pozeral som cez booking.com a nasiel som bud na Montmartre, kam frajerka ist nechce, (pocula ze tam vystrajaju cierny), alebo velmo drahe ubytka.

Budem vdacny za hocijake linky ;-) diky kluci
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: ubytko v Parizi

Príspevok od používateľa Silmer »

rozpocet? kolko si ochotny dat za ubytko na noc?
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Mozem odporucit toto :) Lacne, utulne, v dobrej lokalite, supermarket cez cestu a vyhlad na Eiffelovku z ulice :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Peter_Retep: Skus pohladat Formulu, su po celom Francuzsku, su lacne a na prespatie + umytie to v pohode postaci, aj tak budes cely den mimo izby.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Peter_Retep: Skus pohladat Formulu, su po celom Francuzsku, su lacne a na prespatie + umytie to v pohode postaci, aj tak budes cely den mimo izby.
Hojko: Formuly su sice fajn. Su lacne, i ked wc maju na chodbe. Ale na Pariz su podla mna dost nevhodne. Formula je typ hotela ktory sa povacsine nachadza na okraji miest zvacsa v roznych industrialnych zonach, resp mimo centra. A tak isto to je s Parizom. Nemam taku vedomost ze by hotel Formula bol niekde v centre. Skor su od ruky niekde pri ''Périphérique'' co je takzvany obchvat okolo Pariza. Cize ak do Pariza, tak nie v hoteli Formule 1. Je dost inych hotelov ktore su blizsie do centra v podobnych cenovych hladinach.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Silmer: Nepozeral som to, dal som to len ako navrh. Spal som dve ci tri noci vo Formuli, ale to bolo ine mesto vo Francuzsku, v Parizi som vo Formuli nespal. Verim, ze ked si da clovek booking.com, urci si termin, vyberie mesto, zobrazenie si da podla ceny, potom pri vysledkoch si pozorne pozrie polohu hotela a precita recenzie (alebo aspon pozrie hodnotenie hotela), tak nebude mat problem v takom velkom meste najst vhodne ubytovanie. Minule leto som bol v Nice, Cannes, Rouene... a nikdy nebol problem s ubytovanim - vyborne lokality za par eur (cca. 20-30 eur/os/noc) s tym, aby bola klima, vhodna lokalita (Nice a Cannes max. 10min pesi od plaze), bezplatne wifi, parkovanie...
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Mas pravdu, i ja som bol minule leto v Nice, Menton.., a nebol problem s ubytkom, pomerne lacne za to co som dostal. Avsak Pariz je na tom podla mna uplne inak. Pariz tym ze je to hlavne mesto je o dost drahsi a to vo vsetkom. Od potravin, cez stravovanie az po ubytovanie. I ceny McDonaldu su rozne mimo Pariza a v Parizi. ( Dokonca McDonald je na niektorych turistickych miestach v Parizi napr na Champs-elysees este drahsi nez niekde inde v Parizi, ale to uz je o inom :D ).
No ako vravis, treba si vybrat presne podla kriterii na booking.com, a citat i recenzie. No chcel by som upozornit i na to ze problem Parizskych hoteloch su casto pomerne male izby, tak treba s tym pocitat aby potom neboli sklamany.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ak si dobre pamatam na Chalpes-Elysees a McDonalnd na nom, tak 2x Big Mac menu s colou a majonezou ma vyslo na 14 eur, tj. 7 eur za menu. Na Slovensku je to 4,90 ci kolko. Takze ten rozdiel v cene az taky nie je, ak sa teda nezmenil. V Grenobli v roku 2011 som platil okolo 6 eur za menu.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Este by som dodal k tomu ubytku co odporucil Aiden; na stranke hotela pisu ze Hotel sa nachadza 2min od Eiffelovky, co je totalny blud. Kedze danu lokalitu poznam, povedal by som ze to je tak 15-20 min ak nie viac.

Ten McDonald bol iba priklad, tak to asi nieje nakoniec taky rozdiel jak som si myslel. 1euro sa este da :D ale cena ubytovania je i tak urcite rozdielna. No vsetko zalezi od rozpoctu a od toho kolko clovek je ochotny dat za ubytovanie. Ale vo vseobecnosti plati, ze cim dalej od Eiffelovky, Louvru ( hlavnych pamiatok ) tak su ceny lacnejsie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

pocula ze tam vystrajaju cierny
LOL. Ešte aj ten ypsilon.

V Paríži som bol vo Formule (na, resp. hneď vedľa Leninovej ulici, heh). Ako už bolo spomenuté, bolo na okraji centra, resp. už mimo centra. Avšak kúsok (cca 5 minút) bolo metro a človek sa dostal tam, kde potreboval, takže v tom nevidím problém.

No ale ako pozor na tých čiernych.. :lol:
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hughito napísal:LOL. Ešte aj ten ypsilon.

V Paríži som bol vo Formule (na, resp. hneď vedľa Leninovej ulici, heh). Ako už bolo spomenuté, bolo na okraji centra, resp. už mimo centra. Avšak kúsok (cca 5 minút) bolo metro a človek sa dostal tam, kde potreboval, takže v tom nevidím problém.

No ale ako pozor na tých čiernych.. :lol:
to si byval v casti kde v roku 2005 boli tie nepokoje ;) tam si treba davat pozor aby ta neokradli :D ( sry za OT xD ) Jednu znamu tam naozaj okradli, stiahli jej zlatu retiazku z krku a hodili na zem.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Silmer Ano s tou vzdialenostou mas pravdu, ten title je zavadzajuci.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja som býval vo Formuli. Bol to síce okraj, ale tak zas nie je problém dostať sa do centra.... Je to taká tá kategória, že slušná izba, fajn raňajky, ale vrátim sa len večer.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Pariz je na ubytko drahy,ja som nebol ,ale viaceri znamy nedavno boli a dost si stazovali,pritom s peniazmi nejaky extra problem nemaju..
hughito
Redeemer
Redeemer

Preto treba ísť do Formuly k negrom. :lol:
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

minuly rok sme boli v Parizi a byvali sme v hotely Armstrong, male izby ale na prespatie uplne postacujuce a cenovo v pohode

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review ... rance.html
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

hughito napísal:Preto treba ísť do Formuly k negrom. :lol:
No jo, takýto domáci černoch vo formuli servíroval raňajky a žemle len tak rukou vyhadzoval na taniere, bez rukavíc :D
hughito
Redeemer
Redeemer

begbeee napísal:No jo, takýto domáci černoch vo formuli servíroval raňajky a žemle len tak rukou vyhadzoval na taniere, bez rukavíc :D
No a, šak mal umyté. :D

Teraz som si spomenul. :D Keď sme poslednú noc trochu popíjali a rozprávali sa hlasnejšie na izbe (na tej formule sú asi papierové steny, neviem), tak už bolo dávno po polnoci a šiel som štať. Keď som sa vrátil, tak kamoš povedal, že ktosi klopal a keď otvoril, tak tam černoch, že máme byť potichšie, že už je noc a ľudia spia. Tak som si potom z kamoša robil srandu, že už je tak napitý, že sa mu černosi zjavujú pri dverách.
Napísať odpoveď