Prezidentské voľby 2014
Re: Prezidentské voľby 2014
Super mame po prvom kole, neviete nahodou kolko bolo neplatnych hlasov ? Neviem to najst...
Takze ako som predpokladal pri ucasti okolo 50-55 % bude fico prvy a to tiez s dost tesnym rozdielom, aj som si myslel, ze minimalne pol miliona hlasov bude mat, tak aj mal, vzhladom na VUC volby, to budu ti isti volici.
Radsej dopredu nehovorim, ze Kiska druhe kolo vyhra. Ale musime si povedat, ze musi vyhrat, pre mna to bude volba vreca zemiakov.
Drzal som palce Prochazkovi, ked uz nie komu inemu, ale som prekvapeny pri tej ucasti, ze mal tolko a cakal som, ze Mezenska bude mat viac, asi nakoniec vela ludi radsej volilo Prochazku.
Takze ako som predpokladal pri ucasti okolo 50-55 % bude fico prvy a to tiez s dost tesnym rozdielom, aj som si myslel, ze minimalne pol miliona hlasov bude mat, tak aj mal, vzhladom na VUC volby, to budu ti isti volici.
Radsej dopredu nehovorim, ze Kiska druhe kolo vyhra. Ale musime si povedat, ze musi vyhrat, pre mna to bude volba vreca zemiakov.
Drzal som palce Prochazkovi, ked uz nie komu inemu, ale som prekvapeny pri tej ucasti, ze mal tolko a cakal som, ze Mezenska bude mat viac, asi nakoniec vela ludi radsej volilo Prochazku.
celkovo odovzdanych hlasov: 1 914 021
celkovo platnych hlasov: 1 899 332
celkom ma prekvapilo, ze nieco kusok pod stvrtinu hlasov dostal Knazko v obvode Bratislava, to je velky nepomer
celkovo platnych hlasov: 1 899 332
celkom ma prekvapilo, ze nieco kusok pod stvrtinu hlasov dostal Knazko v obvode Bratislava, to je velky nepomer
dobre teraz otazka, moze byt tolko ludi negramotnych aby 14 689 hlasov bolo neplatnych ? mozno maximalne 1000...
To druhe kolo nebude take jednoznacne. Kopu ludi co volili Prochazku, Knazka atd. Kisku volit nepojdu. Fico zmobilizuje ficovolicov, teraz to mal viac menej iste, tak neisli naplno.
Unas na dedine vyhral Prochazka potom Kiska a neviem ci Knazko alebo Fico.
Nedaju sa niekde kuknut vysledky presne na kazde miesto?
Myslis ze taka velka nezamestnanost je len preto, ze nieje robota?butthead napísal:dobre teraz otazka, moze byt tolko ludi negramotnych aby 14 689 hlasov bolo neplatnych ? mozno maximalne 1000...
Existujú ľudia, ktorí naschvál vhodia buď prázdny lístok alebo nejako pomaľovaný, akože "protest"butthead napísal:dobre teraz otazka, moze byt tolko ludi negramotnych aby 14 689 hlasov bolo neplatnych ? mozno maximalne 1000...
http://prezident2014.statistics.sk/Prez ... a3_sk.htmlPascalwb napísal:Nedaju sa niekde kuknut vysledky presne na kazde miesto?
Ano existuju, ale silne pochybujem, ze 14 000 ludi si pomaluje hlasovany listok, kazdy by mal chut si to odfotit a zaplavit tym internet.
Fico nemá koho moblilizovať. Väčšina jeho voličov odišla do zahraničia pracovať lebo v tých regiónoch nemôžu zohnať prácu. Poprípade prešli k iným kandidátom. Kopu ľudí čo volili Procházku a Kňažka pôjdu voliť Kisku. (moje info z prvej ruky od ľudí)Pascalwb napísal:To druhe kolo nebude take jednoznacne. Kopu ludi co volili Prochazku, Knazka atd. Kisku volit nepojdu. Fico zmobilizuje ficovolicov, teraz to mal viac menej iste, tak neisli naplno.
butthead : Viem, že by si v tom chcel vidieť nejakú vzrušujúcu konšpiráciu, ale väčšina týchto neplatných hlasov budú práve prázdne lístky, akože na protest, reps vyjadrenie, že chcú ísť voliť, ale nie je koho. Aj keby to nejaká reptiliánsko-židovská konšpirácia jašterov z pekiel bola, neplatných hlasov bolo dokopy 0,7%, čo naozaj o ničom nerozhodlo ani rozhodnúť nemohlo.
odfotit a dat na facebook, ze?butthead napísal:Ano existuju, ale silne pochybujem, ze 14 000 ludi si pomaluje hlasovany listok, kazdy by mal chut si to odfotit a zaplavit tym internet.
Hugito nebol v tych 0,7% ? 
Dik, 50,44 % percent ucast sme mali, 100% platnych.
Inac k tomu 3x hlasovanie ma napadlo, vsak oni posielaju tie oznamenia o volbach, preco sa to nemusi pri voleni odovzdat? Alebo vytlacit nato peciatku a pri druhom kole zase.
myslis tie, ktore posiela mestsky/obecny urad? ma to len cisto informativny charakter, kedze to nie je do vlastnych ruk, tak nemozes predpokladat, ze by to kazdy aj dostal
Ja som Kisku nevolil a to co pises neni pravda. To ze niekto volil Knazka alebo Prochazku neznamena ze pojde volit Kisku v druhom kole. Ten clovek mi je maximalne nesympaticky a pravdepodobne volit nepojdem vobec, pretoze by som sa bal ze na poslednu chvilu by som tam zaskrtol Fica. Som zvedavy ci ma pokracujuca kampan Kisku presvedci, ale doteraz ma viac odradzala ako presviedcala. A to s prvej ruky viem ze niesom jediny...skuki napísal: Fico nemá koho moblilizovať. Väčšina jeho voličov odišla do zahraničia pracovať lebo v tých regiónoch nemôžu zohnať prácu. Poprípade prešli k iným kandidátom. Kopu ľudí čo volili Procházku a Kňažka pôjdu voliť Kisku. (moje info z prvej ruky od ľudí)
neni o com, suhlasim s tebouSteju napísal:butthead : Viem, že by si v tom chcel vidieť nejakú vzrušujúcu konšpiráciu, ale väčšina týchto neplatných hlasov budú práve prázdne lístky, akože na protest, reps vyjadrenie, že chcú ísť voliť, ale nie je koho. Aj keby to nejaká reptiliánsko-židovská konšpirácia jašterov z pekiel bola, neplatných hlasov bolo dokopy 0,7%, čo naozaj o ničom nerozhodlo ani rozhodnúť nemohlo.
Ked moze Mezenska zozbierat 2,5% blaznov a recesistov, preco by nemohlo byt 0,7% ludi neschopnych vyplnit platny listok ? 
-
Solo_Kamen
King
Touché. A nezabudni, že Mezenská nepoužila billboardy, takže to jej značne stažilo situáciu 
Ach aká škoda, že si budem musiet vyberat teraz medzi kandidátmi, ktorí zbohatli na blbosti ostatných
Ach aká škoda, že si budem musiet vyberat teraz medzi kandidátmi, ktorí zbohatli na blbosti ostatných
My sme u Kisku nakupovali radi, bolo to výhodnejšie ako si na to požičať v banke...
Jasne, lebo oni ich spravili blbymi.