Prezidentské voľby 2014

Diskusie na politické témy...

Koho budete voliť za prezidenta v druhom kole?

Hlasovanie ukončené 30 mar 2014, 16:03

Andrej Kiska
177
78%
Robert Fico
12
5%
Nepôjdem voliť aleb dám neplatný hlas
38
17%

Celkom hlasov: 227

butthead
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Prezidentské voľby 2014

Príspevok od používateľa butthead »

Nepripomyna Vam nieco dnesny stav (treba len dufat, ze Kiska to mysli naozaj uprimne), inak sa nam opakuje situacia zpred 10 rokov.

http://sk.wikipedia.org/wiki/Vo%C4%BEba ... _roku_2004
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Pokial viem, tak Kisku starecká demencia ešte nejaký ten čas postihovať nebude... a ak bude naozaj robiť brzdu tej komunistickej zrúde, tak budem spokoojný, to mi od neho bude bohate stačit.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Televízia JOJ
Fico v debate Kiskovi poradil, aby nebol prekvapený, keď budú na svetlo vychádzať niektoré veci z jeho života...

Strašne zákerný človek to je. Kedže má pod palcom políciu, sisku, a iné verím že Fico vie o Kiskov živote viac než on sám. Takže podľa mňa to bude zaujimavé.
Musel by mu dokázať snáď nejakú vraždu aby ma odradil.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Som zvedavý, čo ešte Fico vytiahne. Ak sa to bude točiť už len okolo tej úžery, nebude to dostatočné.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

presne tak, fico teraz vyuzije vsetko a tym myslim naozaj vsetko aby co najvacsiu spinu nasiel a zverejnil
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Musím sa priznať, že dnes som prvýkrát počul rétoriku Maďariča v diskusii s Frešom a zostal som v nemom úžase. Tak jednoduché a populistické kecy, Miki Dzurinda sa môže učiť
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Innocence napísal:Sorry, som sa prepočítal, ak ich ešte vypíšu, tak zrejme až zajtra, keď sa spamätajú z výsledkov :D

Inak, kto, preboha KTO mohol voliť Hrušovského alebo Čarnogurského?
Toho Čarnogurského som volil napríklad ja.... podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia. Nicméne väčšina mala na to iný názor. A teda výsledkom je duel kleptokrat/lichvár. Z tejto dvojice mi dobrá voľba nepríde ani jeden. Preto asi v druhom kole svoj hlas využijem tak, že vhodného kandidáta dopíšem na volebný lístok sám. Pre mňa je Fico a Kiska čert jak ďábel. Reči o väčšom a menšom zle sú chobotiny. Lebo zlo je furt zlom. Takže neplatný hlas, inak urobiť nemôžem.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hlasovanie resetnute, mozete hlasovat o druhom kole v ankete. Tu su vysledky z fora k dnesnemu dnu, teda po skonceni prveho kola.

Ak by sa niekto pytal, ze preco je tam zaskrtnuty Prochazka, tak je to screen z mojho uctu a zaskrtol som teda na fore Prochazku.

A este obrazok na pobavenie :)
Prílohy
aaaaaaaaaaa.png
1925161_417600451709776_1361187590_n.jpg
Styx#
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Styx# »

Ja som bol v komisii, ktora mala celu romsku osadu (+ par neromskych ulic), tak poviem par postrehov:
-Fica volilo cca 50%
-neplatnych hlasov bolo 15% (vsetci sa snazili dat hlas Ficovi, ale dotycni kruzkovali vsetko mozne - od Ficovho mena, jeho rok narodenia az po kruzok do ramckeka)
-volebna ucast cca 18%

Par hlasok:
-Prisiel cigan do miestnosti a sa pyta: "Dobre som tu? Tu sa voli Fico?"
-Jedna babka spoza opony: "To dajaky zly listok ste mi dali, bo tu neviem najst Mojsejovu!"

No som zvedavy na ucast v 2.kole, ci sa nasi spoluobcania viac zmobilizuju a podari sa im uspesnejsie krizikovat Fica.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Pinhead: to rovno môžeš ostať doma a ušetríš si sily a čas. To, že odovzdáš neplatný hlas, ani to, čo tam napíšeš absolútne nikoho zaujímať nebude, pôjde to rovno do koša.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

možno sa niekto v komisií aspoň pousmeje :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...prečo sa dá hlasovať iba raz? Ja pôjdem voliť 3x... -> http://www.aktuality.sk/clanok/249210/n ... z-trikrat/

(irónia)
Human.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Human. »

Kto bol ešte vo volebnej komisii? Dajte ešte nejaké zážitky :D

Mimochodom, ako sa dá dostať do tej volebnej komisie?
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Rubiki napísal:Ja som Kisku nevolil a to co pises neni pravda. To ze niekto volil Knazka alebo Prochazku neznamena ze pojde volit Kisku v druhom kole. Ten clovek mi je maximalne nesympaticky a pravdepodobne volit nepojdem vobec, pretoze by som sa bal ze na poslednu chvilu by som tam zaskrtol Fica. Som zvedavy ci ma pokracujuca kampan Kisku presvedci, ale doteraz ma viac odradzala ako presviedcala. A to s prvej ruky viem ze niesom jediny...
Preto píšem, že kopu ľudí, nie všetci. A človeka netreba brať podľa toho ako mi je nesympatický ale podľa jeho skutočných činov a správania. S tým súhlasím, že je jeho kampaň nie je nič moc. Musíme to zobrať tak, že on politik nie je. Asi nedokáže byť zákerný a hovoriť klamstvá v priamom prenose. Kebyže sa riadia voľby podľa nás tu na fóre. Fico by dostal riadne na hubu :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Velmi zaujimave citanie o pozadi volieb, nieco na tom pravdy bude. Dufam, ze to tu este nebolo.

http://zakulisiepolitiky.tumblr.com
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Bolo ;)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Human. napísal:Kto bol ešte vo volebnej komisii? Dajte ešte nejaké zážitky :D

Mimochodom, ako sa dá dostať do tej volebnej komisie?
Prílohy
Fotografia0094.jpg
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Riadne ste sa za den rozpisali :D
Volby ma prekvapili % podielmi, u Hranola som cakal, ze bude mat okolo 35-38% od svojich blaznivych volicov, ale prekvapenie je to prijemne.
Co sa tyka volby vacsie / mensie zlo - je to uplny nonsens a iracionalna uvaha. Dovod je prozaicky - Hranol je dlhorocny politik a strannicky kandidat (sef strany, ktory ma byt nestrannickym prezidentom, kontrast jak bejk :!: ), kym Kiska nie je v ziadnej strane a je obciansky kandidat; teda volba zla nemoze existovat, lebo ide o postoj vo vztahu k politickej minulosti a k nej sa vztahujucim skutkom. To, ci je niekto osobnostne vhodny, nie je o takom alebo onakom zle.
vladenko007 napísal:Televízia JOJ
Fico v debate Kiskovi poradil, aby nebol prekvapený, keď budú na svetlo vychádzať niektoré veci z jeho života...
Ficokot je proste ko*ot, a to bez debaty. Tie reci su len satanisticke tanceky a populisticke dristy; pokial by nieco bola pravda, uz davno by to nanho vysypal, resp. by danovaci a sudy zhora zdola presetrovali jeho byvale firmy. Nic sa vsak nedeje.
Ficokot je chorobny klamar; je ocakavatelne a predvidatelne, ze bude presvedcivo klamat aj dalej a vymyslat si hluposti.
Rubiki napísal:Ja som Kisku nevolil a to co pises neni pravda. To ze niekto volil Knazka alebo Prochazku neznamena ze pojde volit Kisku v druhom kole. Ten clovek mi je maximalne nesympaticky a pravdepodobne volit nepojdem vobec, pretoze by som sa bal ze na poslednu chvilu by som tam zaskrtol Fica.
Porovnavat "zasluhy" a charakter Kisku a Fica, a este nebodaj spekulovat o tom, ze lepsi je Fico ako Kiska poukazuje akurat na chudobu ducha. Pre Fica neexistuje jediny racionalny dovod, preco by ho niekto mal zvolit. To, ze 20rokov smrdi v politike neznamena, ze bude dobry prezident. Prezident nie je len o tom jednom, co Fico splieta, ze bude reprezentovat. Nakoniec je hanba, aby republiku reprezentoval slizky hajzel, ktory vlastou hlavou zadlzuje stat, podryva ekonomiku a dovrzal sudnictvo a dalsie oblasti v exekutive statu; navyse trpiaci asi najvyssou formou pokrytectva http://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hpho ... 9823_n.jpg
Vyslovene neznasam ludi, ktori si takym okatym sposobom seru do papule, pre mna je to odpad.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

ten trve výsledok.. až mi šerco pookrialo :)
Napísať odpoveď