Moj znami nastupuje pracovat do Okay elektro - na vychode, nebudem z diskretnych dovodov pisat ktore mesto.
Zaujimali by ho fakty a mna poziadal ze by som nejake informacie zistil. Vas sa pytam na fore, ma niekto skusenosti s pracou pre Okay elektro? Nejake informacie som nasiel na internete ze platovo velmi slabo, vela nadcasov sa robi a este som nasiel nemilu facebook stranku https://www.facebook.com/pages/Okay-Ele ... 1250508816
Aka je firemna kultura v tejto firme? Znami bude pracovat na plny uvazok - predajca. Robia sa dvanastky alebo na smeny?
Je praca narocna? Da sa tam v pohode udrzat?
Okay elektro - skusenosti brigada, tpp
Re: Okay elektro - skusenosti brigada, tpp
Podpísal zmluvu a nevie aké sichty bude mávať?
Inak väčšinou sa pracuje kratky/dlhy týždeň, na východe to bude okolo 500 euro, k tomu nejake bonusy za predaný tovar
Inak väčšinou sa pracuje kratky/dlhy týždeň, na východe to bude okolo 500 euro, k tomu nejake bonusy za predaný tovar
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Okay elektro - skusenosti (zamestnanie, brigada)
tej stránke na fb by som neprikladal nejakú váhu. Vznikla 4.2.2011 a hneď prvý deň tam je príspevok že jeho známa... o 3 dni neskôr je tam zase jeho známi, a potom mu už asi došli rodinní príslušnici lebo odvtedy nič. Dva dni na to tam pribudli dva komentára ľudí (žena a muž, žeby tá známa a ten známi?) ktorí sú na fb priatelia.
k samotnému okay - sem tam tam nabehnem. Nekupoval som u nich asi nikdy nič, ale keď si cez net vyberiem elektroniku (tablet, mobil..) zvyknem pobehať elektra aby som to videl aj naživo. A tak z videnia vidím, že sa tam tí predajcovia určite nemenia každé tri mesiace ako sa píše. Rovnako tak inzerá že by hladali predajcu som asi nikdy nevidel (pozerám inzeráty na profesii a pod.) takže predpokladám že majú stály personál od počiatku ako u nás otvorili.
Platovo slabo, nadčasy... to máš asi v každom obchode. Ak by to bolo až tak hrozné, tak by na nich už určite niekto zavolal inšpekciu. A ak potrebuje prácu, tak určite lepšie zlá práca (kým nájde niečo iné) ako sedieť doma
k samotnému okay - sem tam tam nabehnem. Nekupoval som u nich asi nikdy nič, ale keď si cez net vyberiem elektroniku (tablet, mobil..) zvyknem pobehať elektra aby som to videl aj naživo. A tak z videnia vidím, že sa tam tí predajcovia určite nemenia každé tri mesiace ako sa píše. Rovnako tak inzerá že by hladali predajcu som asi nikdy nevidel (pozerám inzeráty na profesii a pod.) takže predpokladám že majú stály personál od počiatku ako u nás otvorili.
Platovo slabo, nadčasy... to máš asi v každom obchode. Ak by to bolo až tak hrozné, tak by na nich už určite niekto zavolal inšpekciu. A ak potrebuje prácu, tak určite lepšie zlá práca (kým nájde niečo iné) ako sedieť doma
preco si myslis ze je to zla praca? ked sa tam zamestnanci nemelu, tak to moze mat dobre.
Pre niekoho je mozno praca na smeny v elektre za 500 zla praca, pre niekoho vykupenie, myslim ze ten dotycny by mal vediet ake su jeho ciele a ambicie. Kazdopadne ma 3 mesiace na to aby sa sam presvecil 
Celkom zvlastne, ze veci, ktore by mal vediet pred nastupom, nevie. (hlavne plat a pracovna doba)
Na mna posobia dojmom lowcost malopredajcov. Praca to ale nemusi byt zla, no ak chce byt platovo vyssie (ratam maly zaklad + predaje), musi mat v hlave (aj v malicku) velmi vela informacii.. Mne pride praca elektro-predavaca dostatocne nevazena a neohodnotena.
Na mna posobia dojmom lowcost malopredajcov. Praca to ale nemusi byt zla, no ak chce byt platovo vyssie (ratam maly zaklad + predaje), musi mat v hlave (aj v malicku) velmi vela informacii.. Mne pride praca elektro-predavaca dostatocne nevazena a neohodnotena.
pokial maju maniere ako v cechach, tak chce to pevne nervy...
http://ekonomika.idnes.cz/elektro-okay- ... 7_test_str
http://ekonomika.idnes.cz/elektro-okay- ... 7_test_str