Potrebujem poradit - zla grafika alebo nieco ine?!
Potrebujem poradit - zla grafika alebo nieco ine?!
zdravim
predcasom sa mi ozvala moja stara grafika gts 8800 nvidia ze uz asi nevladze a zacala mi sekat tak ako je na obrazku
bolo mi povedane a aj ja som usudil ze je to v karte a treba ju vymenit ale mal som poruke len este starsiu gts 7800 ale ta bola uplne v poriadku...
no mam ju asi dva mesiace a zacala robit uplne to iste a preto sa chcem spytat ci nemate niekdo podobne skusenosti pripade ci neviete ci by to mohlo byt sposobene niecim inym
dosku, procesor a pamate som menil cca pred dvoma rokmi, doska gigabite typ presne neviem musim pozriet, procesor i5, pamate 4x1gb adata, typ presne tiez neviem z hlavy...
este doplnim ze objavuje sa to z casu na cas, nerobi to nonstop... ale je to nepravidelne a nepredvidatelne kedy sa to objavy a kedy zasa samovolne zmizne
predcasom sa mi ozvala moja stara grafika gts 8800 nvidia ze uz asi nevladze a zacala mi sekat tak ako je na obrazku
bolo mi povedane a aj ja som usudil ze je to v karte a treba ju vymenit ale mal som poruke len este starsiu gts 7800 ale ta bola uplne v poriadku...
no mam ju asi dva mesiace a zacala robit uplne to iste a preto sa chcem spytat ci nemate niekdo podobne skusenosti pripade ci neviete ci by to mohlo byt sposobene niecim inym
dosku, procesor a pamate som menil cca pred dvoma rokmi, doska gigabite typ presne neviem musim pozriet, procesor i5, pamate 4x1gb adata, typ presne tiez neviem z hlavy...
este doplnim ze objavuje sa to z casu na cas, nerobi to nonstop... ale je to nepravidelne a nepredvidatelne kedy sa to objavy a kedy zasa samovolne zmizne
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujem poradit - zla grafika alebo nieco ine?!
asi si tie grafiky netestoval v inom PC? zdroj mas aky?
-
hojko
Site Admin
Hmm, ak to nebudem kablom k LCDcku, co zrejme nebude a robi to na druhej grafike, tak by som mozno hladal chybu aj v doske, konkretne v PCI-E (AGP) slote.
monitor mam cez hdmi kabel ale robi mi to ci cez hdmi alebo klasicky... takze tam neviem ci by mohol byt problem
netestoval som ich na inych pc ani jednu z nich, len ta slabsia 7800ka co mam teraz je z ineho pc kde bezala bez problemov...
zdroj mam seasonic 750 80gold+
zeby to naozaj bolo v doske? jedna mi uz odisla prave na tomto pc a preto boli aj niektore veci menene resp vacsina, okrem grafiky...
doska je p55a ud3 http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=3439#ov
ziadnu chybu mi nic a nikde nehlasy... tak naozaj neviem cim to moze byt
netestoval som ich na inych pc ani jednu z nich, len ta slabsia 7800ka co mam teraz je z ineho pc kde bezala bez problemov...
zdroj mam seasonic 750 80gold+
zeby to naozaj bolo v doske? jedna mi uz odisla prave na tomto pc a preto boli aj niektore veci menene resp vacsina, okrem grafiky...
doska je p55a ud3 http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=3439#ov
ziadnu chybu mi nic a nikde nehlasy... tak naozaj neviem cim to moze byt
Čaute, nechcem zakladať novú tému tak to dám sem. Mám nasledovný problém, hral som hru (Dirt 3) zrazu ostal čierny obraz, pc na nič nereagoval alt+f4 a podobné veci som skúšal tak som reštartoval pc, a stala sa mi nasledovná vec obraz sa čudne rozmazal, ostali na ňom nieake farebné fragmenty, cýbali písmená a windows sa nespustí po nabootovaní napíše No Signal, a už sa nič nestane, ale keď ho spustím cez núdzový režim tak tam nabehne ale stále je tam problém s obrazom
. Neviete čím to bude? asi grafika že? Inak PC má 2 dni
je v ňom iba Win7 , office nero a nieaké hry. Grafika je tam R7260X-DC2OC-2GD5. V prílohe sú obrázky fotené mobilom ako to vyzerá
-
guess.whoo
Redeemer
jop grafika..mas na doske aj integrovanu? ak hej tak vyber tuto zo slotu a zapoj monitor do integrovanej. popripade ju zober k nejakemu znamemu vyskusat ci bude robit to iste, ale myslim, ze na 99% je to grafika
Integrovanu nemam zajtra dam pc na reklamaciu:-\. Aby grafila odisla po 2 dnoch omg 
-
hrban
Addict
nie, nie, sú tam aj výpočtové chyby, v texte chýbu písmenká skôr to bude doska poprípade porcesor, ale v prípade procesora by sa windows nespustil a padol by do bsodu, testol by som inú grafiku a ak problém pretrvá tak doska.
mne toto robil procesor zhorený, ale do winu som sa nikdy nedostal, padlo to vždy pri záťaži do BSOD-u
mne toto robil procesor zhorený, ale do winu som sa nikdy nedostal, padlo to vždy pri záťaži do BSOD-u
-
guess.whoo
Redeemer
aj to je mozne, tak ci tak ak to mas v zaruke tak odnes nazad a skus nech ti tam rovno skusia novu
Dakujem za rady zajtra to idem teda dat reklamovat uvidim co mi povedia tam