lagovanie
lagovanie
prosim vas, viete mi pomoct?
pri zapnuti webovych prehliadacov (chrome, firefox) mi obraz strasne laguje, viete mi povedat cim to je?
HW, drivery?
ukazka:
//obrazky vkladaj do priloh
//oprava
nie len prehliadace, ale celkovo win
pri zapnuti webovych prehliadacov (chrome, firefox) mi obraz strasne laguje, viete mi povedat cim to je?
HW, drivery?
ukazka:
//obrazky vkladaj do priloh
//oprava
nie len prehliadace, ale celkovo win
Re: lagovanie
Skús skontrolovať disk, či nemá chybné sektory a SMART hodnoty (cez HD Tune).
Linky nedávaj do
Linky nedávaj do
Kód: Vybrať všetko
, prečítaj si pravidlá!Re: lagovanie
ospravedlnujem sa za pouzitie code...
HD Tune odtestovany, posielam vysledky v prilohe, moc sa nevyznam, ale vypda to byt v pohode..
preinstaloval som taktiez driver grafickej karty z oficialnych stranok a stale nic
nejake ine napady?
HD Tune odtestovany, posielam vysledky v prilohe, moc sa nevyznam, ale vypda to byt v pohode..
preinstaloval som taktiez driver grafickej karty z oficialnych stranok a stale nic
nejake ine napady?
preskenuj antivirusom,
skus http://www.sevenforums.com/tutorials/49 ... build.html
inokedy ti to nelaguje (v hrach) ?
skus http://www.sevenforums.com/tutorials/49 ... build.html
inokedy ti to nelaguje (v hrach) ?
Okej, tak ešte úplne to najzákladnejšie.. pozri v správcovi úloh, čo Ti najviac vyťažuje procesor, prípadne čo najviac vyťažuje pamäť..
(Ctrl+Alt+Del - Spustiť správcu úloh - Procesy - zaškrtni dole Zobraziť procesy všetkých používateľov - zoraď si podľa stĺpca procesor, prípadne pamäť)
(Ctrl+Alt+Del - Spustiť správcu úloh - Procesy - zaškrtni dole Zobraziť procesy všetkých používateľov - zoraď si podľa stĺpca procesor, prípadne pamäť)
najviac mi zatazuje pc nejake svchvost.exe SYSTEM a presne 129 660k, ostatne nic moc, chrome a explorer..
virusu sa neobavam, pretoze mam uplne novo nabootovany win
virusu sa neobavam, pretoze mam uplne novo nabootovany win
-
vladenko007
VIP
Ak ho máš čerstvo nainštalovaný tak ma ešte napadá že to môže spôsobovať to že nemáš nainštalované aktualizácie.
ovladace dosky si daval?
win je uz komletne aktualizovany,l nainstalovena ovladace chipset, grafika, zvuk, siet. ...