Prezidentské voľby 2014
Re: Prezidentské voľby 2014
je to cele dan za demokraciu /anticki filozofi ju povazovali za jeden z najhorsich sposobov vladnutia/. Faktom je ze vo volbach rozhoduju dochodcovia ktorych okrem zivotnych istot svojho dochodku nezaujima nic ine,z toho naviac minimalne polovica uz nema rozoznavacie schopnosti priemerneho zdraveho jedinca. Dalsi su ludia zijuci asocialnym sposobom zivota, chronicki nepracujuci zijuci iba z davok a pod.Tretia skupina su ludia zamestnani /schvalne nepisem pracujuci/ v statnej a komunalnej sprave ktori castokrat iba cicaju tento stat ale na oplatku neodvadzaju skoro nic produktivne pre spolocnost.Jednoduchych a hlupych ludi bude vzdy viac ako inteligentnych,preto demokracia aj plodi to co plodi, vela na tom uz nezmenime.
mal som strach, ze ked pridem domov na dovolenku tak sudruh dozitotny prezident Klement Robert bude odhalovat Frontu na maso, ktoru vedie Kon na Hrade. a ono to vobec nemusi byt pravda!!!
-
vladenko007
VIP
Ja sa už len teším na to, keď vyhrá voľby Kiska a nič sa nezmení. Fico zostane premiérom, budú si naďalej šafáriť a na Kisku sa o chvíľu zabudne. Spomenie sa naňho maximálne pri nejakom prešľape a trapase, ako teraz u starého chu*a. 
hughito
zmeni sa aspon to, ze konecne by bol prezidentom niekto kto je apoliticky a za kym sa netaha snura roznych politickych kauz z minulosti.
Uz to by bolo pre tento stat velkym krokom dopredu..
zmeni sa aspon to, ze konecne by bol prezidentom niekto kto je apoliticky a za kym sa netaha snura roznych politickych kauz z minulosti.
uvidime, o 5 rokov zhodnotime, nie je tak ? 
gogo: Životy ľudí sa tým ohromne zlepšia. Alebo laicizmus je niečo samo o sebe hodnotné a prínosné?
Nie, radšej budeme mat smerakov všade... To si prajes?
Ty vieš odpovedať len protiotázkami?
Nie, radšej budeme mat smerakov všade... To si asi prajes...
Lepsie?
btw, na moje otazky mas zvacsujuci sa backlog
Lepsie?
btw, na moje otazky mas zvacsujuci sa backlog
Hughito, Zvolenim Kisku sa bezny clovek asi nebude mat lepsie, rozky nezlacnia. Ale otazka ma este druhu rovinu, ci sa nebude mat clovek horsie, ak vyhra Fico. Osobne si myslim, ze ked ovladne vsetko jedna strana, tak to nemoze priniest nic dobre pre bezneho cloveka a bude sa mat horsie. Preto musim ist volit proti Ficovi, aj ked mi Kiska moc nevyhovuje, Aby sme sa nemali horsie 
Načo aj Fico vôbec kandidoval? Veď chcel vládnuť ako predseda vlády, tak teraz prečo? Azda sa bojí, že ľudia prídu na to, že hovno spravil a je aj zúfalý, ani nevie čo má robiť, radšej sa aj vzdá.
Ešte môžu Fica vymenovať za predsedu NKÚ alebo by mohol ísť robiť veľvyslanca niekam, tiež kľudné teplé miesto bez zodpovednosti a nie zlé peniaze. Miesto pre neschopného politika ako on.
Fico je vhodný akurát vykladať jogurty v Tescu nie robiť predsedu vlády. Je to neschopný populista, ktorý sa zľakol zodpovednosti.
Kde sú tie istoty? Kde sú tie nové pracovné miesta? Čo môže vôbec preukázať, čo pozitívne spravil za tie 2 roky, aby sa ľuďom žilo lepšie? Má vôbec predstavu čo tam pre boha chce robiť 4 roky? Vysedávať a čakať na ďalšie voľby?
Ešte môžu Fica vymenovať za predsedu NKÚ alebo by mohol ísť robiť veľvyslanca niekam, tiež kľudné teplé miesto bez zodpovednosti a nie zlé peniaze. Miesto pre neschopného politika ako on.
Fico je vhodný akurát vykladať jogurty v Tescu nie robiť predsedu vlády. Je to neschopný populista, ktorý sa zľakol zodpovednosti.
Kde sú tie istoty? Kde sú tie nové pracovné miesta? Čo môže vôbec preukázať, čo pozitívne spravil za tie 2 roky, aby sa ľuďom žilo lepšie? Má vôbec predstavu čo tam pre boha chce robiť 4 roky? Vysedávať a čakať na ďalšie voľby?
Podľa mňa je to úplne jedno kto z týchto dvoch kandidátov vyhrá a kto vyhrá parlamentné voľby v roku 2016
Krásne sa to ukázalo pri hlasovaní o EUROVALE , ľavica alebo pravica všetko jedna banda a naše peniaze sú posielané do Grécka Írska , Portugalska a pod. štátov , ktoré sú na tom zo životnou úrovňou úplne inde ako Slovensko. Je to vrcholne nespravodlivé aby chudobný podporoval bohatého. Keď krachovali slovenské banky v 90-tych rokoch , tak sme si to všetko museli zaplatiť sami , nikto nám nepomohol.
Slovenská pravica ale aj ľavica robí presne to čo jej diktuje Brusel. Takže tieto diskusie či Fico alebo niekto iný sú smiešne ...
Krásne sa to ukázalo pri hlasovaní o EUROVALE , ľavica alebo pravica všetko jedna banda a naše peniaze sú posielané do Grécka Írska , Portugalska a pod. štátov , ktoré sú na tom zo životnou úrovňou úplne inde ako Slovensko. Je to vrcholne nespravodlivé aby chudobný podporoval bohatého. Keď krachovali slovenské banky v 90-tych rokoch , tak sme si to všetko museli zaplatiť sami , nikto nám nepomohol.
Slovenská pravica ale aj ľavica robí presne to čo jej diktuje Brusel. Takže tieto diskusie či Fico alebo niekto iný sú smiešne ...
-
vladenko007
VIP
To áno ale ja napríklad zastávam názor že Fico si nezaslúži zastávať post prezidenta. Mať teplé miestečko, po skončení mať doživotne super dôchodok, ochranku, imunitu. Vyjadriť sa "j..ať na ľudí, hlavne že mi sa máme dobre". Týmto si podporu nezíska.
nastastie nemas pravdu, ci uz v oblasti zakonnika prace, dani a odvodov, alebo osobnych slobod...ramaya napísal:Slovenská pravica ale aj ľavica robí presne to čo jej diktuje Brusel. Takže tieto diskusie či Fico alebo niekto iný sú smiešne ...
beardie - a čo z toho má Slovensko ?
Keď ušetríme horko-ťažko nejaké peniaze , tak ich nemôžeme použiť na naštartovanie slovenskej ekonomiky , ale pošleme ich napríklad do Grécka ... Takto sa z tých ekonomických sračiek nevyhrabeme nikdy.
Neviem o tom , žeby Brusel rozhodoval o daniach , zákonníku práce alebo osobných slobodách (tak prečo to tu píšeš ? absolútne ťa nechápem prečo si to napísal ...) Píš radšej o veciach o ktorých rozhoduje Brusel a nie o tých čo si rozhodujeme sami.
Keď ušetríme horko-ťažko nejaké peniaze , tak ich nemôžeme použiť na naštartovanie slovenskej ekonomiky , ale pošleme ich napríklad do Grécka ... Takto sa z tých ekonomických sračiek nevyhrabeme nikdy.
Neviem o tom , žeby Brusel rozhodoval o daniach , zákonníku práce alebo osobných slobodách (tak prečo to tu píšeš ? absolútne ťa nechápem prečo si to napísal ...) Píš radšej o veciach o ktorých rozhoduje Brusel a nie o tých čo si rozhodujeme sami.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
To ty si zacal s tym ze je jedno kto, aj tak o vsetkom rozhoduje Brusel, a on ti vyvratil ze to tak nieje.
A netreba zabudat na dlhovy stropvladenko007 napísal:To áno ale ja napríklad zastávam názor že Fico si nezaslúži zastávať post prezidenta. Mať teplé miestečko, po skončení mať doživotne super dôchodok, ochranku, imunitu. Vyjadriť sa "j..ať na ľudí, hlavne že mi sa máme dobre". Týmto si podporu nezíska.
http://www.pluska.sk/spravy/ekonomika/c ... tykal.html
cize vobec nie je jedno ci bude fico alebo kiska, aj keby kiska mal byt na ficovej strane.
Neviem, mne sa práve toto zdá ako dôvod prečo by ju práve Fico mal reprezentovať.[/sarcasm]Makovnik napísal:Nakoniec je hanba, aby republiku reprezentoval slizky hajzel
Ale za to moze dedo Vlado. Rovnako ako za hladove doliny. Jeho divoka privatizacia a nasledne tunely. Treba ist plat do Tn Teplic.ramaya napísal: Keď krachovali slovenské banky v 90-tych rokoch , tak sme si to všetko museli zaplatiť sami , nikto nám nepomohol.