Áno, to je úrovni toho, ako keby som vymenoval domnelé "úspechy a výhody" vlády SMERu.beardie napísal:nastastie nemas pravdu, ci uz v oblasti zakonnika prace, dani a odvodov, alebo osobnych slobod...
Prezidentské voľby 2014
Re: Prezidentské voľby 2014
-
Solo_Kamen
King
Nezabudni, že nie všetky strany v parlamente sú súčastou tohoto pravo-ľavého cirkusuramaya napísal:ľavica alebo pravica všetko jedna banda a naše peniaze sú posielané do Grécka Írska , Portugalska a pod. štátov
hughito: to su prave tie nevyhody, ktore mame vdaka SMERu
Kiska je skuseny clovek ktory nieco v zivote dokazal. Zalozil a financoval dobrocinnu organizaciu ktora pomaha realnym ludom. Naviac ako som uz spomenul je apoliticky,tiez sa vzdal prezidentskeho platu v prospech nadacie. Pre mna osobne je to dost dovodov na to aby som mu dal prednost pred Ficom. Netvrdim ze kazdy musi mat tento nazor, urcite ze sa najde vela ludi ktori sa na vec pozeraju inac,pre mna osobne je to ale jednoznacna volba.hughito napísal:gogo: Životy ľudí sa tým ohromne zlepšia. Alebo laicizmus je niečo samo o sebe hodnotné a prínosné?
Dnesne utoky Fica na Kisku boli dobre ubohe, co som videl na videu na sme.sk. Je pekne vidiet, ze niekomu uz zateka do topanok a teraz bude hrat vsetkymi hoci aj neferovymi zbranami.
pobavilo
) 
Krasna vychova, len tak dalej 
Akurát som pozeral na facebooku stránku Fica. 70% jeho sympatizantov sú dôchodcovia, potom sú tam ľudia s menej jasnými tvármi a ženy, ktoré vyznávajú rovnakú vieru ako Šuvadová
Stačilo mi prečítať pár komentárov a mal som krvný tlak pri plafóne...
Uz sa tesim ked budem stary chruno. Schvalne budem volit ala Fica nech sa maju mladi lepsie 
Fico jednoducho byt prezidentom nemoze
to este bude zabava, momentalne mi je jedno kto je Kiska a budem ho volit.
http://www.sme.sk/c/6009990/dlhova-brzd ... -smer.html
Len by ma zaujimalo co je tak ticho okolo tohto
http://www.sme.sk/c/6009990/dlhova-brzd ... -smer.html
Len by ma zaujimalo co je tak ticho okolo tohto
-
yoggy
keď sa toho dôchodku dožiješ alebo či ešte fico sa bude pokúšať o získanie postu prezidenta, pokiaľ samozrejme už nebude na cintoríne alebo mať postavený pomník 
To tu ešte niekto naozaj verí, že Fico bude prezident? Ach.
Je to mozne, ked sa zmobilizuju vsetci dochodcovia, cigani, podplateni volici +podplatenie komisii ako bonus...
Preto vsetci povinne volit lebo ak by sa fico stal prezidentom tak ... bad things can happen
Preto vsetci povinne volit lebo ak by sa fico stal prezidentom tak ... bad things can happen
Ešte minulý týždeň , keby mi niekto povedal , že budem uvažovať nad tým že pôjdem v druhom kole voliť Fica , tak by som ho považoval za blázna
Ľavicovú stranu som nikdy nevolil a ani voliť nebudem , ale teraz fakt začínam uvažovať nad tým , že v 2. kole budem voliť Fica.
Ten Kiska totálne zošalel , keď podporuje uznanie Kosova ... To ma vytočilo do maximálnych otáčok. Kde to skončí toto trhanie a rozpadávanie štátov ??
Ľavicovú stranu som nikdy nevolil a ani voliť nebudem , ale teraz fakt začínam uvažovať nad tým , že v 2. kole budem voliť Fica.
Ten Kiska totálne zošalel , keď podporuje uznanie Kosova ... To ma vytočilo do maximálnych otáčok. Kde to skončí toto trhanie a rozpadávanie štátov ??
Nj, aj na tieto struny teraz bude Fico vyhrávať. Kosovo, registrované partnerstvá a pod.
Kiska bude lepší, nech už ten náš Fico vybaví tie istoty ako predseda vlády.
-
manbearpig
Zablokovaný
Ak vyhrá Fico, čo všetko môže Smer dosiahnuť čo doteraz nemohol?
Mna by strasne zaujimalo co to vlastne znamena neuznavanie Kosova. Kosovcanom je totalne uprdele ci nejake zaprdene Slovensko ich uznava. Ked sa rozdelili je to ich vec. Nas je do toho hovno. Tymto si u mna spravil Kiska naopak +ramaya napísal:Ten Kiska totálne zošalel , keď podporuje uznanie Kosova ...
A teraz zacnu presne rovnake haluze s uznavanim Krymu. Im bude totaaaaalne u riti ze ich cela Europa neuzna
vitaj na fore
uz doteraz mali akoby clena Smeru, takze nic extra, ide skor o buducnost, aby bolo konecne mozne vycistit Prokuraturu, Ustavny sud, atdmanbearpig napísal:Ak vyhrá Fico, čo všetko môže Smer dosiahnuť čo doteraz nemohol?
Mne sa lubi ficove "mna vsetci poznate, o kiskovi nevieme nic"
No ved to prave, ze pozname, preto som ochotny v druhom kole hazardovat so svojim hlasom.
No ved to prave, ze pozname, preto som ochotny v druhom kole hazardovat so svojim hlasom.