The Walking Dead
Re: The Walking Dead
tak to bolo riadne psycho
Tak spoiler čo som tu písal o stranu dozadu sa z polovice vyplnil, čiže to, že ju Carol pacne som čakal.
. Druhá časť ale nebola pravdivá. Ďakujem anonym z Facebooku ktorý to napísal do komentáru bez upozornenia. 
Inak, časť pomalá, ale stála za to.
Inak, časť pomalá, ale stála za to.
No mňa táto časť teda nebavila, bolo to rozťahané..
Už posledných niekoľko častí bolo takýchto. Asi im už došli nápady.
Predlohy majú až až , tu ide o to aby sa táto séria skončila presne vtedy keď niektorá skupina príde do Terminusu , majú cliffhanger a my môžeme čakať do septembra 
Tá malá Lizzie ma neskutočne iritovala, aj som dúfal, že ju niekde sundá walker, škoda tej druhej. Diel celkom okay, ale čo sa týka dejového posunu, zase sa nič nepohlo. Inak, ani vy ste na konci nemali titulky + ukážky z ďalšieho dielu?
Mali sme to tam 
toto bolo tusim ono:
toto bolo tusim ono:
Inak, tá Lizzie bola síce pošahaná mrcha, ale bola to tak zaujímavá postava, že je mi ľúto že ju zastrelila. Navyše, hrala to dobre, celkovo, mala tak trošku psycho výraz v tvári. Je škoda, lebo bola by sranda mať takú beštiu vo veľkej skupine, keď by sa stretli. Malá Lizzie mohla radšej svoju teóriu vyskúšať na Carlovi. 
tento diel bol urcite lepsi ako minuly
ostavaju dve casti do konca a vyzera to, ze tie nudnejsie casti skoncili a pohne sa to kusok vpred.. 
Spoiler
myslel som, ze Caren a Davida v skutocnosti zabila Lizzy a Carol to len vsetko kamuflovala cim by podporila jej psycho spravanie?! Kedze jej Tyresee odpustil tak zomrie asi ina postava na konci serie..som zvedavy kto?!
Odkedy odišli z väzenia sa tam toho moc neudialo, stále to isté dookola idú sem, idú tam, niekde ostanú potom ich napadnú walkerovia a idú ďalej.
Neviem ci som mal len dobru naladu, ale dnesna cast sa mi tusim pacila najviac z celej druhej polky. Terminus bude asi blbost ako sa dalo predpokladat.
Tak diel v pohode. Ten Terminus, no. Ad 1, nikoho nikde okrem tej Mary, takže predpokladám, že tam bude len malá skupinka ľudí. Ad 2, žiadne zabezpečenie, bez problémov sa dostali dnu, brány len privreté.. Zase logika nikde. Posledný diel bude (z toho čo som videl v tom traileri) zameraný na Rika, Karolka, Mišon. Možno nejaký stret so skupinou Deryla, neviem.
Inak som rád, že Tara prežila, že ich s Glenom zachránili, lebo to je aká kočka
Inak som rád, že Tara prežila, že ich s Glenom zachránili, lebo to je aká kočka
tak kto čítal komix vie čo sa bude diať v Terminuse 
Spoiler
Kanibali
no cakal som ze ten terminus bude nieco zaujimavejsie a lepsie opevnene, ako ploty ktore spadnu ked zafuka...
-
->slavo<-
Addict
Už vidím ten koniec série nakopnu vlak a pôjdu do Washingtonu 
To snáď nemyslia vážne s tým Terminusom. Všade samé vlny walkerov a oni v pohode sadenice všade navôkol a brány pootvárané. Čo za debilov robí takýto scenár.
ale ved boli retaze na bránach tak zas neprehánajte 
Áno, ale len tak voľne uložené.
Na tie logické prechmaty si treba zvyknúť. Napr. aj na to, že keď ešte fungovala väznice a Guvernérovo mesto, tak sa tam jazdilo ostošesť, ale žiadne koľajnice kua..a zrazu, hľa, stačí po páde väzenia spraviť pár krokov lesom a všetci narazia na akési koľajnice s návodmi, kam ísť. 
nj, ale mozno len Rickova skupina je taka mantava, ze mali ostnaty plot a kazdy den tam mali zombie. Henta zena ani branku nezavre a pekne si pestuje slnecnice