Prezidentské voľby 2014

Diskusie na politické témy...

Koho budete voliť za prezidenta v druhom kole?

Hlasovanie ukončené 30 mar 2014, 16:03

Andrej Kiska
177
78%
Robert Fico
12
5%
Nepôjdem voliť aleb dám neplatný hlas
38
17%

Celkom hlasov: 227

vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prezidentské voľby 2014

Príspevok od používateľa vendo »

uh, nejaky dokaz toho ze kiska sympatizuje s fanatickymi scientologmi by sa nenasiel?
ja oproti tomu mam dokaz ze fico nielen sympatizuje ale aj spolupracuje vedome s este nebezpecnejsimi komunistami :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

qwerty-xyz napísal:kiska je kraken prezleceny za ovecku
pics or didn't happen
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Mam pocit ze to skonci ako pred 4 rokmi.Ludia radsej volili Gasparovica nez nejaku zenu.Teraz radsej budu volit spinu nez nejakeho "scientologa"

OT:qwertyMna by zaujimalo co zle spravil Cruise ? lebo pre teba scientolog je nejakym synonymom vraha alebo co.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

co akoze kde som vycital, ved to tam mas jasne povedane, .... je ich sympatizant a jeho prepojenia na nich tam boli objasnene. tak co tu utocis smerom na mna, a si nastuduj co moze hlava statu a s cim hlava statu prichadza do styku potom ti dojde ci je takyto clovek relevantny na oboznamovanie sa s utajovanymi skutocnostami, a nakladanim s nimi, ....

Hubbard v Dianetike propaguje teóriu, že naša myseľ je zložená z analytickej a reaktívnej mysle. Analytická je tá, ktorou disponujeme a máme v nej uložené zážitky a vnemy. Reaktívna myseľ je akýmsi smetným košom. Ukladá všetky negatívne zážitky a použije ich proti nám v tej najnevhodnejšej chvíli. Napr. keď sme vzrušení a v návale emócií nekonáme tak, ako by sme mali. A scientológoviai chcú byť perfektní, preto sa chcú očistiť od všetkých negatív „vymývaním“ mozgov čiže „auditingom“. Cieľom je byť čistý („clear“) a „krehké“ duše auditing nielenže prečistí tak dôkladne, že ich často ani vlastné okolie nespozná, no „vymyje“ im aj peňaženku. (V Čechách zaplatíte za „duševnú sprchu“ okolo 15-tisíc Kč, v Nemecku 35-tisíc eur, no úplné prečistenie dosiahnete iba v USA, a to tiež len vtedy, ak máte okolo 300- tisíc dolárov). Auditing je akási spoveď, pri ktorej musíte na seba „nabonzovať” všetky hriechy. A na rozdiel od kňaza v kostole, ktorému idú vaše hriechy jedným uchom dnu a druhým von, tu si z nich robia záznamy. Takže všetko, čo poviete, môže sa raz použiť proti vám.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

ale ved sudruh predseda povedali, citujem: Postavenie prezidenta je podľa Ústavy veľmi slabé.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Aspon vidis, ake jednoduche je ludi namotat . Clovek spravi tlacovku o scientologii, pride qwerty a hodi do googlu slovicko scientolog a prvy bulvarny clanok o Tomovi Cruisovi ho automaticky nuti zabranit volbe Kisku, lebo je to nebezpecna osoba, kraken, scientolog a prinesie sem sektarsky fanatizmus nevidanych rozmerov..
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Po tom, ako premiér počas tlačovky dostal od šéfa svojho tlačového odboru Erika Tomáša papierik so slovom "kačka", povedal vo vzťahu ku Kiskovi bonmot, že čo sa správa ako kačka, je kačka. SME

:lol:
qwerty-xyz

slabe je, ale napriek tomu prichadza do kontaku s materialmi ktore by sa mu hodili k vseobecnej propagande jeho vlastneho fanatizmu, .... neohovoriac o tom zeby mal prehlad o tajnych veciach a zoznamoch, ktore mozu mat katastrofalne nasledky, vid len situaciu kedy prezident vie utajovane skutocnosti a keca o tom so zahranicnymi kolegami lebo su s nim v jeho fantasmagorii scientologov, .... to je totalne nepriatelne.

a hej, radsej gasparovica ako zenu, je nepriatelne aby bola zena hlava statu, .... taketo tu bolo este hooooodne davno, ked bol matriarchat, ... trosku sme vyrastli zmodernizovali, netreba sa vracat zase az takto dozadu, a jo, som jeden z tych co radsej jeho ako zenu, ... proste hej. volim cestu mensieho zla
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Takze podla teba je aj vysedavanie v byte na Vazovovej v poriadku?
qwerty-xyz

to som nepovedal, jasne ze ot nie je v poroadku, ja netvrdim ze fico ovecka je, ..... ja som povedal co je, vlk prezleceny za ovecku, ale kiska je hozba.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

a to si si este neuvedomil, ze prezident je najvyssi velitel ozbrojenych sil a hned po zasadnuti do uradu vyhlasi vojnu Madarom, jasterom, Rusku a mimozemstanom...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

http://www.sme.sk/c/7139900/fico-opat-u ... vyhol.html
Inak kukam, ze hodili uz aj Kiskove vyjadrenie na ficove.
qwerty-xyz

ako velitel ozbrojenych sil pride s mnohymi menami a materialmi do styku, ver mi ja nebudem podporovat cloveka ktory bude na svojich scientologickych sedeniach rozoberat kto je kde, a kto z nasej tajnej sluzby co robi, a koho mena su kde zastupene, lebo na tych scientologickych sedeniach ked bude nas buduci prezident, tak tam mudu aj ini zahranicni scientologovia a nemusia byt len ti za ktorych sa vydavaju .... a az tak si nasa republika na hlavu srat nemusi, maju nas vsade za debilov, ale prehanat to nemusime.

Typicka situacia: Kiska si prejde zoznamy, zaujmovych ludi, tajne materialy, a potom ide na obed do madarska, kde ma sedenie so scientologmi, vsetci sa dobre poznaju, a kiska si mysli ze je to paria ludi, manazerov, ktori chcu byt uspesni, tak sa im otvori, otvorene pokeca o problemoch a nedostatkoch krajiny, sem tam povie nejake to meno, a vzhladom na to aky je blby, a fanaticky orientovany ani mu len nedojde ze dvaja typci ktori sa vydavaju za vernych scientologov mozu byt prislusnici inych tajnych sluzieb ktorym taketo ziskavanie informacii pride nesmierne vhod, nikam sa plazit, mucit niekoho, kradnut nieco, len si pridete posediet a novy slovensky prezident vam povie o krajine vsetko ,..... HURA !!! .... z toho sa sef SIS ky, a VIS ky od radosti zastrelia na zachode, ....

ved si pozrite otazku tej novinarky !!! tu neslo o to ci je, ale ci ma na nich napojenie, a on zase melie cosi ineho, klamar jeden. Fico nam klame vsetkym, ale KISKA TAK ISTO, .... lenze kiska ma napojenie na fanatickych vysmarancov, dalsi takito fanatci su taliban, a podobne sekt magorov, .... Kiska predstavuje take bezpecnostne riziko ako sediet na odistenej atomovej bombe
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

qwerty-xyz napísal:je nepriatelne aby bola zena hlava statu, .... taketo tu bolo este hooooodne davno, ked bol matriarchat
Ty si v prvom rade nastuduj co je matriarchat ;)
qwerty-xyz

si ty nastuduj ....

Matriarchát (z lat. mater - matka a gr. archein - vládnuť) je forma spoločenskej organizácie s dominantným postavením ženy.

ano bla bla bla, ... viem aj c sa pise pod tym, a som za pyramidu nie za kruh, vies ? lebo kruh by nikdy nefungoval.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

qwerty nesnup uz a hod sem tie tvoje dokazy o napojeni, ktore si nezacul vo Ficovom rozhovore. Katastrofalne scenare ti idu, predstavivost pracuje, uz ich len podlozit niecim a nie len bujarou fantaziou o hrozbe. Zacni si nieco studovat o komunistoch, ked uz si sa dnes tolko o scientologii dozvedel.
Bobr
Guru
Guru

No ved prave a po sebe hadam vies citat tiez ze: "nepriatelne aby bola zena hlava statu" :smt006
qwerty-xyz

jezisi kriste, boLA BY HLAVOU STATU, a kruh by jej nefungoval, cize by bola na vrchole pyramidy, ci co mi chces povedat, ze by si vytvorila kruh? a ako ? pravidla republiky su dane, ....

soviet: poviem to takto ze viem ze to co tvrdi fico je pravda, pretoze som to uz vedel skor, bolo mi to oznamene ako bezna vec, ale ked to fico povedal vo videu tak ma to dorazilo ze to pravda asi naozaj bude, pretoze zo strany z ktorej mi to bolo oznamene, to prislo skor nez to bolo v mediach, .... nerad by som to viacej rozvadzal
Bobr
Guru
Guru

Vynechal si navstevu u dilera? :shock:
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Celkom mi je vtipne ze qwerty je nam dost casto na smiech a jemu to vobec nevadi :)
Napísať odpoveď