Ktory RUM je najlepsi?
Ktory RUM je najlepsi?
Cavte, ideme robit cez vikend Rumovu smrst.. Popil som toho hodne vela, ale moc kvalitneho rumu som moc nepil, tak by som chcel nejake rady, ktory by bol najvhodnejsi a cenovo ma to zase nezruinovalo.. diky..
Re: Ktory RUM je najlepsi?
Mozno budem za amatera a neznalca, ale mne najviac chut Captain Morgan Spiced Gold, mali sme aj Spiced Black, ale ten mal uz prilis vyraznu chut. Pomer cena/chut je podla mna velmi dobry, vela robi to korenie.
Nie som vsak extra znalec, z tych normalnych rumov som pil akurat Bacardi (svetly/tmavy) a Havanu, plus asi 2-3 znacky ktorych mena si nepamatam ale boli z rovnakej cenovej kategorie a nic z toho ma neoslovilo tak ako Morgan.
Osobne nemam rad prilis vyrazne chute, z toho dovodu vyhladavam taketo obycajnejsie rumy a neoblubujem napriklad whisky a brandy. Ak mas podobne chute, tak Morgana mozes skusit.
Nie som vsak extra znalec, z tych normalnych rumov som pil akurat Bacardi (svetly/tmavy) a Havanu, plus asi 2-3 znacky ktorych mena si nepamatam ale boli z rovnakej cenovej kategorie a nic z toho ma neoslovilo tak ako Morgan.
Osobne nemam rad prilis vyrazne chute, z toho dovodu vyhladavam taketo obycajnejsie rumy a neoblubujem napriklad whisky a brandy. Ak mas podobne chute, tak Morgana mozes skusit.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Bacardi, Captain Morgan, Havana..., zalezi co komu chuti, pripadne zmiesat s Colou alebo Spritom.
Ja som za Captain + Cola/Sprite.
Ja som za Captain + Cola/Sprite.
-
Soviet
Darca
Tuzemak alebo Familia 
ale nie.. Captainom nic nepokazis, da sa pit spokojne bez akehokolvek nealka bezproblemov.
Havana hneda (nie biely rum) je jeden velky kentus a bolehlav. Takze ten istotne neodporucam. Mal som raz a stacilo a to som sa uz rumu nachlastal ej vela.
ale nie.. Captainom nic nepokazis, da sa pit spokojne bez akehokolvek nealka bezproblemov.
Havana hneda (nie biely rum) je jeden velky kentus a bolehlav. Takze ten istotne neodporucam. Mal som raz a stacilo a to som sa uz rumu nachlastal ej vela.
Jednoznačne Captain (spiced gold mi najviac chuti) + Cola
Po piate som aj ja za Captaina 
-
twardykamen
Medium Professional
ja takisto.vyborne s limetkou ladom a kolou.alebo len tak 
Za mňa určite Stroh, ale 40tka, 80tka je príliš odfajč
ani mi to tak nechutí, 40ku ani netreba zapíjať, taká chuťovka.
-
twardykamen
Medium Professional
Merco_ napísal:Za mňa určite Stroh, ale 40tka, 80tka je príliš odfajčani mi to tak nechutí, 40ku ani netreba zapíjať, taká chuťovka.
len tak pre zaujimavost toto nie je rum.
Sailor Jerry. Komu chutí Captain, tak toto si zamiluje. Cenovo fľaša do 30 €, ale oplatí sa vyskúšať.
-
aviceN
Guru
Pripajam sa ku Captainovi Morganovi, no kazdopadne mne bohuzial "chuti" aj Bozkov 
-
Silmer
Darca
hmm asi Myers's Rum.
Ron Barceló - Imperial - rum z dominikanskej republiky celkom zaujimavy a silny.
Ale musim uznat ze tiez mi asi najviac chuti Kapitan Morgan
Ale musim uznat ze tiez mi asi najviac chuti Kapitan Morgan
aj keby ma neplatil jeho majtel, tak Famouse Old Spiced - Captain
-
guess.whoo
Redeemer
tiez Kapitan...nikdy ma po nom nebolela na druhy den hlava ani mi nebolo zle ked som vypil akekolvek mnozstvo
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
pre baby Diplomatico 12r, ja by som si dal asi Legendario alebo Plantation.
Ked chces rum s colou, tak uplne staci Morgan.
Ked chces rum s colou, tak uplne staci Morgan.
Odkedy sme dali kapitana do mrazaku na chate a tam nam zmrzol - nasledne sa oddelila ta esencia tak ho nepijem 
-
Digital
Guru
ja odporúčam Old Pascas Dark, je to síce 73% ale je výborný. Ono tie percentá vedia človeka zmiasť ale naozaj je dobrý, ja osobne ho často pijem samotný alebo s čistou vodou. A do miešaného sa podla mňa hodí najviac.
asi ma ukamenujete.. ale "rum" s kolou mi najviac chuti bozkov tuzemak (alebo spiced:) tej esencii sa nic nevyrovna 
http://en.wikipedia.org/wiki/Stroh wiki píše že je, tak neviem, nejdem sa hádaťtwardykamen napísal:
len tak pre zaujimavost toto nie je rum.