Tlaciareň HP netlačí...

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jojo44
Medium Expert
Medium Expert

Tlaciareň HP netlačí...

Príspevok od používateľa jojo44 »

Zdravím mám tlačiareň značky HP Photosmart Pro B8350. Nechce mi tlačiť permanentne na nej svieti tlačítko, že problém s papierom. Pritom som včera tlačil v pohode tlačiareň som vypol a dnes opäť zapol a nič. A v správcovi tlače píše toto :
tlaciaren.png

Nechápem prečo je tam počet stránok 4/1 keď to je jednostránkový dokument. Nejde vytlačiť ani skúšobnú stránku :/

Ak sa niekto stretol s podobným problémom prosím napíšte... Veľmi pekne vopred ďakujem za akúkoľvek radu.
vladino001
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Tlaciareň HP netlačí...

Príspevok od používateľa vladino001 »

Mne vždy na takéto problémy fungoval Reinstall driverov "zatial" niekedy aj systemu bohužial
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

tlačiareň má problém (svieti kontrolka a tie svietia nehľadiac na to, či je spojená s PC cez kábel alebo nie), s tým ovládače nesúvisia, skôr ostal papier zaseknutý vovnútri, poprípade papier nie je na správnom mieste alebo čosi podobné
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... ct=2512439
tu je psotup ako pri tej chybe postupovať len som ju nenašiel ani v slovenčine ani v angličtine nemám čas idem do práce už

čo je tam ale napísané, je, že treba vybrať všetok papier spredu a pozrieť či tam čosi neostalo a to pomaličky odstrániť, potom vybrať zadný kryt (sú tam aj obrázky), ten rozobrať a skontrolovať, krok tri je otvoriť predný poklop a vybrať papier(tam sú tiež obrázky), piaty je obrátiť sa na servis
na štvrtý menám čaš :D
jojo44
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jojo44 »

Ten návod som mal v angličtine ;) a nič nefungovalo :/ bohužiaľ... ale aj v servise vraveli, že už na tento typ sa nedajú objednať náhradné diely a oprava by bola drahšia ako nová tlačiareň. Ale aj tak dík za ochotu... môžte lock prípadne delete ;)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Mne casto spravi ze pri kopirovani zacne len blikat tlacidlo napajania. Jedina pomoc je vypnut ju z elektriky a skusit znova. Niekedy treba na 2x ale pomaha to.
Napísať odpoveď