Prezidentské voľby 2014

Diskusie na politické témy...

Koho budete voliť za prezidenta v druhom kole?

Hlasovanie ukončené 30 mar 2014, 16:03

Andrej Kiska
177
78%
Robert Fico
12
5%
Nepôjdem voliť aleb dám neplatný hlas
38
17%

Celkom hlasov: 227

jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Prezidentské voľby 2014

Príspevok od používateľa jackb »

ramaya napísal:jackb - ak podporuješ Kosovo , tak podporuješ aj toto čo sa deje práve na Ukrajine (odtrhnutie Krymu) a budúce podobné konflikty , ktoré takto môžu vzniknúť vo svete. Tu ide o jednotný princíp
to sa kruto mylis, priatelu :)
v pripade Kosova mi okrem bezpecnosti mojich priatelov ide o to, aby sa Srbi priznali aspon ku genocide v Kosove. Ked sa uz tak taktne mlci o Sarajeve, Vukovare, niceni pamiatok v Chorvatsku...
ty podla tvojho principu by si mal suhlasit s kazdou jednou genocidou na narodnostnom principe. minulou i buducou. co by bola hlupost :)
Krym nebol nikdy rusky ani ukrajinsky, takze to nemozes rovnat. ak by dal niekto Tatarom, ktori su tam najdhlsie, vlastny stat aj ked v Rusku existuje Tatarstan, potom by sa dalo dat znamienko rovnosti. Ale Krym je okupovany Ruskom, ktore si ho berie. Takze len tie Sudety su k veci :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

ramaya napísal:jackb - ak podporuješ Kosovo , tak podporuješ aj toto čo sa deje práve na Ukrajine (odtrhnutie Krymu) a budúce podobné konflikty , ktoré takto môžu vzniknúť vo svete. Tu ide o jednotný princíp
Chlapce ty to mas v hlave pekne domixovane. Rozdelenim Kosova sa v momente skoncila vojna. Na Kryme po rozdeleni prave ze len hrozi zacatie. Navyse v Kosove nebolo referendum medzi ozbrojencami.

//autoeditácia príspevku (18 Mar 2014, 21:22)
vladenko007 napísal:Sledujte od 19:00 debatu s Kiskom, Schwarzenbergom a Radičovou

http://www.sme.sk/c/7140381/sledujte-od ... covou.html
Dik za typ, celkom do pohody debata.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

ramaya napísal:jackb - ak podporuješ Kosovo , tak podporuješ aj toto čo sa deje práve na Ukrajine (odtrhnutie Krymu)....
Toto myslienkove spojenie je magorovina na mraky, skus porozmyslat, preco. Uz traja ti dali velmi dobre indicie.

Ta uvaha v blogu o scientologovi Hranolovi je zaujimava; fakticky s novinarmi zameta ako sa mu paci. Mam dojem, ze vseobecne ide novinarska cinnost dolu vodou; nevedia sa pytat rozumne otazky, nevedia ist diplomaticky na telo; nevedia pritlacit, naopak sa pritlacit nechaju... Ak uz niektory zacne trochu tlacit, tak z neho idu nejake halucinacie a pyta sa nesuvisiace veci a podsuva nezmysly (Bielik).
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Makovnik napísal:Toto myslienkove spojenie je magorovina na mraky
Povedal Makovnik z Michaloviec :lol:

jackb - to si mal hneď povedať , že nie si Slovák. Bolo mi to aj divné ako môže Slovák písať takéto pí*oviny ...

wladas a Bobr - mal som pravdu , vy a vám podobný ste totálne vymletý z tej USA propagandy.
To som zvedavý ako by ste sa tvárili , keby ste žili na južnom Slovensku a niečo takéto by sa začalo diať , že jeden deň si v jednom štáte a na druhý deň v nejakom cudzom ... O vraždení a vypaľovaní domov radšej ani nehovorím. Keď behom chvíli stratíš všetko.

Pochopte aj tých ľudí čo žijú v Kosove (Srbi) , na Kryme (Ukrajinci , Tatári) , južné Slovensko (Slováci) atď.
Správate sa ako ovce , kde vás propagandisti ženú , tak tam bežíte.

Ja nie som ani pro-západný ani pro-východný a nepodporujem ani odtrhnutie Kosova ani Krymu. Mám svoj názor a nejaká americká alebo ruská propaganda to nezmení. Vidíte svet len čierno-bielo , Západ alebo Rusko , ale existuje ešte aj tretia skupina ľudí , ktorí sa nechcú pchať do zadku ani jednému
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

ramaya napísal: jackb - to si mal hneď povedať , že nie si Slovák. Bolo mi to aj divné ako môže Slovák písať takéto pí*oviny ...
wladas a Bobr - mal som pravdu , vy a vám podobný ste totálne vymletý z tej USA propagandy.
To som zvedavý ako by ste sa tvárili , keby ste žili na južnom Slovensku a niečo takéto by sa začalo diať , že jeden deň si v jednom štáte a na druhý deň v nejakom cudzom ... O vraždení a vypaľovaní domov radšej ani nehovorím. Keď behom chvíli stratíš všetko.
Traja ti napisali, ze sa mylis, nie iba Makovnik z MI, a ty zacnes paranoidnymi dristami, ze vsetci su zmagoreni dajakou propagandou.
Nie, to ty si magor. Take lietadla ako ty, treba zatvarat do hangaru s polstrovanymi stenami.
Tie tvoje zvasty; co by bolo, keby bolo, na juznom Slovensku bolo; su uplne mimonske keci, urvate z reality a nesuvisia vobec s udalostami na Kryme, ani v Kosove (obe udalosti su taktiez diametralne odlisne). Proste ciste vymysly, a iba sam si prajes, aby si mal pravdu.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

ramaya jediny kto je tu ovca si ty ty saso, sam nevies co to tu splietas tri vobec nesuvisiace a rozdielne udalosti(uz som ti to napisal 3 krat a iny tiez)... skoda sa s tebou aj bavit pretoze je to strata casu :smt006
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ramaya napísal: Povedal Makovnik z Michaloviec :lol:

jackb - to si mal hneď povedať , že nie si Slovák. Bolo mi to aj divné ako môže Slovák písať takéto pí*oviny ...

Pochopte aj tých ľudí čo žijú v Kosove (Srbi) , na Kryme (Ukrajinci , Tatári) , južné Slovensko (Slováci) atď.
Správate sa ako ovce , kde vás propagandisti ženú , tak tam bežíte.

Ja nie som ani pro-západný ani pro-východný a nepodporujem ani odtrhnutie Kosova ani Krymu. Mám svoj názor a nejaká americká alebo ruská propaganda to nezmení. Vidíte svet len čierno-bielo , Západ alebo Rusko , ale existuje ešte aj tretia skupina ľudí , ktorí sa nechcú pchať do zadku ani jednému
Drahy priatelu, neviem ako si vykonstruoval, ze nie som Slovak, no niesi daleko od pravdy. Ako polovicny Rusin a stvrtinovy Madar sa do prs velmi bit nemozem. To mas pravdu :)
Ale len ty si jediny, kto sa na vec pozera cierno-bielo. Zli Albanci, chudaci Srbi. Ale to ze Albnaci priznaju, ze UCK ich nutila vypalovat domy Srbom, po tom co sa ich centralna vlada z Belehradu pokusila vyhladovat to ti do ciernobielej logiky nesedi. To ty nerozlisujes.
Paralela s juznym Slovneskom by bola, keby teba ako Slovaka v noci zobudili Gardisti, ze mas ist palit dom Madarovi vedla. Ze tak byvate uz cele generacie to im nevadi. So Zolim od vedla ste chodili na fraske hrusky, hrali futbal, bicyklovali ste sa. No oni su gardisti a vyhrazaju sa, ze ti znasilnia matku a sestry ak to neurobis. Tak ty ist musis.
No a dalsiu noc pride 64 zup ku inym Madarom a zopakuje sa to a napriklad tebe vypali dom tvoj dalsi dobry kamarat zo zakladnej skoly. Lebo nemal na vyber. Tak ako ty predoslu noc.

Mozno viac ako propagandu treba zobrat miesky a ist sa porozpravat na miesto :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

fico obviní kisku zo scientologie, a jeho vláda ich podporovala: http://spravy.pravda.sk/prezidentske-vo ... rnuje-oks/
to je groteska :)
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Nie je to celkom k téme ale pred pár rokmi som videl tento dokument: http://www.csfd.cz/film/242238-uloupene-kosovo/
a tam je dosť jasne popísané aspoň zo strany Srbov ako to bolo a je s Kosovom. Pravdu povediac, nie som si istý objektívnosťou
toho dokumentu s produkcie ČT2, podobne ako je to teraz na Kryme, ale aký taký obrázok si urobiť môžete.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

audiotrack napísal:fico obviní kisku zo scientologie, a jeho vláda ich podporovala: http://spravy.pravda.sk/prezidentske-vo ... rnuje-oks/
to je groteska :)
http://www.cynickaobluda.com/2014/03/pe ... logov.html

:lol: :lol:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Na najblizsej tlacovke by mal niekto z novinarov dat Ficovi tuto otazku:
Ak niekto pozna scientologa, je automaticky aj on scientolog. Ak poznam Vas pan Fico, som teda automaticky ko*ot?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ten Kiska bude asi fakt cisty, ked sa na neho nic ine okrem scientologie nenaslo, som trochu sklamany...
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

ono je ozaj smutne ze si volime prezidenta a kampan sa toci o tom ci je alebo nei je niekto scientologom.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kampan sa o tom netoci. O tom sa tocia len utoky Fica.
bashnator
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bashnator »

Ficova špinavá politika, azda ste cakali nieco ine ?... mavnut rukou a poslat hlas Kiskovi
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

twardykamen napísal:ono je ozaj smutne ze si volime prezidenta a kampan sa toci o tom ci je alebo nei je niekto scientologom.
No nech je aj satanistom, hranol zistil, ze v splatkovom systeme a financnictve sa moc nevyzna, tak zacina svoju typicku kampan demagogie... Mna skor mrzi, ze ludi na slovensku trapi viac to, ci je alebo nie je niekto scientolog a uzernik, nez to, co naozaj v zivote dokazal ten ktory kandidat. Lebo jeden z nich zatial dokazal iba zblbnut masu ludi, vdaka ktorym je dnes tam kde je, ale ten druhy sa vypracoval vdaka svojej sikovnosti, jeho tam nikto nevolil do ziadnej funkcie v parlamentnych volbach. Ale tak chapem, ze najdu sa aj taky, co ostali kvoli chladnicke na ulici, lebo sak za tupost a najivitu sa plati, tak ako v biznise, tak aj vo volbach :smt006
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

twardykamen napísal:ono je ozaj smutne ze si volime prezidenta a kampan sa toci o tom ci je alebo nei je niekto scientologom.
Však to je to smutné. Bohužiaľ tu sa opät raz ukazuje aký je Fico rečnícky génius a naši žurnalisti slabý. Ak sa 2 týždne budeme baviť, či je niekto alebo nie je scientológom, bude to zlyhanie všetkých médií a víťazstvo Fica. Nie v zmysle volieb, ale nikdy nevieš, uškodí to len a len Kiskovi a na Fica nebudú žiadne témy.

Je veľmi ťažké donútiť ho k odpovediam, ale ak by neboli novinári lamy, tak spoločným úsilím to dokážu. Treba jednoducho klásť tie isté otázky dokola a ignorovať všetko ostatné.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

begbeee napísal:Treba jednoducho klásť tie isté otázky dokola a ignorovať všetko ostatné.
Ale to je predsa Ficova taktika ...
Nehambíš sa také niečo navrhovať :lol:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Najlepšia zbraň proti tanku je iný tank...

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Fico potrebuje médiá, bohužiaľ médiá žijú v domnení, že oni potrebujú Fica.
Inak, žiadny politik ešte boj s médiami nevyhral.
Napísať odpoveď