to už je moc
Prezidentské voľby 2014
Re: Prezidentské voľby 2014
socialne samovrazdy co sposobila smeracka mafia ? nebodaj sa idu sebareflektovat 
No nic, ak by to aj fico vytiahol, na kiskovom mieste by som reagoval uplne s kludom na styl, ze zatial co splatkovy predaj a pozicky su dobrovolne, dane a zakony socialnej vlady dobrovolne niesu a je na povaznie preco su teda ludia odkazani na nakup na splatky a zadlzovanie sa... treba sa pozerat na priciny, nie na dosledok...
do ustavy sa stihlo dat, ze prezident musi byt rimskokatolik, ked sa okolo scientologie robit take "pozdvizeni"? alebo ma patent na ziskanie vplyvu pre vyssie skupiny len docent F**o pri pohari Coly?
jackb - To mas to iste ako tie istoty. Proste majorita slovenska to zhltne s navijakom. To je ta dan demokracie ako tu uz bolo viac krat spomenute.
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako mu Freso nalozil
Pripraveny do KSC.
Krasa, nie je co dodat.
Krasa, nie je co dodat.
-
vladenko007
VIP
Ja síce moc Freša nemusím,
ale v tomto prípade sa vyjadril veľmi pekne a logicky.
Pán Kiska, je 9 hodín ráno, dajte mi pokoj
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
for qwerty
-
vladenko007
VIP
Niečo pre qwertyho
Jáj, lebo keby to bola pravda, tak by to určite priznali. Logika dostáva nafrak. 
Súdruh nevie, čo má povedať. Veď kvôli Ficovi tu bolo/je/bude oveľa viac sociálnych samovrážd.
//autoeditácia príspevku (19 Mar 2014, 22:21)
TAK TOTO MA DOSTALO! On mu ide hovoriť v priamom prenose, že všetci chceme vedieť, či ste kresťan alebo žid???? NIE FICO, my všetci chceme vedieť či ty si kresťan alebo ateista!
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Teraz neviem či sa mám smaiť alebo plakať. Pred zhliadnutím tohto videa som uvažoval či pôjdem voliť, po tomto videu nemám pochybnosti.
Na tom videu je totiž toľko vecí zle, s čím nesuhlasím a čo ma šokuje. Neviem či som to len ja čo sa nad tým pozastavuje, ale fakt je to katastrofa.
http://tv.sme.sk/v/29494/za-ficom-prisl ... sancu.html
Na tom videu je totiž toľko vecí zle, s čím nesuhlasím a čo ma šokuje. Neviem či som to len ja čo sa nad tým pozastavuje, ale fakt je to katastrofa.
Taak sa to robi
Fico kresťan aj ateista.
V tomto je Fico najlepší. Vytvárať paniku, ohovárať, hádzať špinu.
Škoda len, že nie je takto aktívny aj pri vládnutí, že by riešil problémy ľudí, na to kašle. Ide mu ako vždy len o funkciu, nehovorí čo chce robiť, lebo robiť ani nič nechce a nebude, chce len funkciu.
Takýmto tvrdeniami, že Kiska je úžerník a člen sekty sa mu určite podarí odradiť časť voličov ale podľa mňa Kiska vyhrá.
Ale fakt je otázne, že či je ozaj členom tej sekty, dúfam že nie.
V tomto je Fico najlepší. Vytvárať paniku, ohovárať, hádzať špinu.
Škoda len, že nie je takto aktívny aj pri vládnutí, že by riešil problémy ľudí, na to kašle. Ide mu ako vždy len o funkciu, nehovorí čo chce robiť, lebo robiť ani nič nechce a nebude, chce len funkciu.
Takýmto tvrdeniami, že Kiska je úžerník a člen sekty sa mu určite podarí odradiť časť voličov ale podľa mňa Kiska vyhrá.
Ale fakt je otázne, že či je ozaj členom tej sekty, dúfam že nie.
Keby smeracka mafia nemala vplyv nad mediami - RTVS, TA3, JOJ, Pravda atd. tak by si fic ani neprdol...Cesar napísal:V tomto je Fico najlepší. Vytvárať paniku, ohovárať, hádzať špinu.
Neviem ci mi pripomina viac meciarove "koncertne snury" alebo akcie smejdov pri ktorych babicky a deduskovia vyhodne nakupilimARILYN mANSON napísal:Teraz neviem či sa mám smaiť alebo plakať. Pred zhliadnutím tohto videa som uvažoval či pôjdem voliť, po tomto videu nemám pochybnosti.
To čo chodia na tie stretnutia s Ficom sú ľudia, ktorých zajíma len to, aby mali vyššie dôchodky, sociálne dávky a tým to aj končí. Ich nezaujíma aká je nezamestnanosť, koľko sa dá zarobiť prácou alebo či štát zbankrotuje alebo ako sa žije ostatným.
Nevedia pochopiť to, že vyššie dôchodky budú len vtedy, ak bude robiť viacej ľudí a budú aj zarábať viac, lebo z toho sa platia aj dôchodky, keď klesá zamestnanosť a mzdy sa nezvyšujú tak je vylúčené, že sa budú zvyšovať. Ba čoskoro peniaze nebudú ani na tie dôchodky, lebo dôchodcov je stále viac, takže z toho istého balíku peňazí sa platia dôchodky stále väčšiemu počtu dôchodcov.
Kým sa nezníži nezamestnanosť tu lepšie nebude nikdy, treba to jasne povedať.
A vyššia zamestnanosť bude len vtedy, keď budú dobré podmienky na podnikanie, administratívnymi zásahmi a sankciami sa nedajú vytvárať pracovné miesta.
Nevedia pochopiť to, že vyššie dôchodky budú len vtedy, ak bude robiť viacej ľudí a budú aj zarábať viac, lebo z toho sa platia aj dôchodky, keď klesá zamestnanosť a mzdy sa nezvyšujú tak je vylúčené, že sa budú zvyšovať. Ba čoskoro peniaze nebudú ani na tie dôchodky, lebo dôchodcov je stále viac, takže z toho istého balíku peňazí sa platia dôchodky stále väčšiemu počtu dôchodcov.
Kým sa nezníži nezamestnanosť tu lepšie nebude nikdy, treba to jasne povedať.
A vyššia zamestnanosť bude len vtedy, keď budú dobré podmienky na podnikanie, administratívnymi zásahmi a sankciami sa nedajú vytvárať pracovné miesta.
-
vladenko007
VIP
Kiska hovorí o pokusoch podplatiť jeho bývalých zamestnancov
http://www.ta3.com/clanok/1037034/kiska ... ancov.html
http://www.ta3.com/clanok/1037034/kiska ... ancov.html