Google Android OS
Re: Google Android OS
Keď vyberes zlúčiť konta, tak ti ponúkne co?
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
uz som na to prisiel.vtedy ked som dal zlucit konto, tak mi dalo s druhymi cislami zlucit (priklad chcel som zlucit martina,tak som ich mohol zlucit s janou,petrom atd.) .stacilo len v nastaveniach prihlasit do samsung konta a teraz mam na vyber zlucit s google uctom alebo samsung
parada konecne
//ale aj tak ochota sa ceni
//ale aj tak ochota sa ceni
neni zac 
Keď si kúpim hudbu z Play Music dá sa to potom prehrať aj na iných platformách? Je to po kúpení nejaký normálny formát? Alebo to bude dostupné len pre android? Lebo ceny za niektoré albumy sú luxusné
-
t0m4s3
Admin
Po kupeni to ziadny format nie je, da sa prehrat iba cez Google Play
-
94jakub
Guru wannabe
Môžeš to prehrať na Androide, iOS a PC(web, neviem, či je aj klient).
Na mobile(neviem, či aj na PC) sa dá hudba uložiť offline na počúvanie bez netu. Na stránke píšu, že je to kvalita MP3 320 ale neviem, či to dokážeš nejako vytiahnuť.
Tiež by ma to ale zaujímalo, či sa to dá stiahnuť resp. či tam je DRM.
Na mobile(neviem, či aj na PC) sa dá hudba uložiť offline na počúvanie bez netu. Na stránke píšu, že je to kvalita MP3 320 ale neviem, či to dokážeš nejako vytiahnuť.
Tiež by ma to ale zaujímalo, či sa to dá stiahnuť resp. či tam je DRM.
tak to potom nič. pokiaľ si to nebudem môcť dať ku ostatným songom tak to nemá význam.
Ak sa nemylim, tak je tam limit na pocet stiahnuti (2 krat).
https://support.google.com/googleplay/a ... 3029?hl=en
https://support.google.com/googleplay/a ... 3029?hl=en
-
94jakub
Guru wannabe
Tak z toho som pochopil, že cez web Google Music je možné stiahnuť pesničku dva krát ale cez Download Manager by to malo ísť stále.
Neukameňujte ma, asi to tu už bolo. Dostal sa mi do rúk Galaxy Note 1 (N7000) od zahraničného operátora (taká tá trojka "3" logo)
..konkretne Three Austria
- akým spôsobom by som ho vedel odblokovať ? Nejaká špeci SIM ako do iPhonov, alebo len v servise ? Popripade ROOT ? Absolútne neviem ...
Inak ak by mal niekto záujem, za 110€ ho pustím ďalej, ... je oťukaný, ale displej super stav, fólia na ňom. Len mobil + nabíjačka
100% funkčnosť
..konkretne Three Austria
- akým spôsobom by som ho vedel odblokovať ? Nejaká špeci SIM ako do iPhonov, alebo len v servise ? Popripade ROOT ? Absolútne neviem ...
Inak ak by mal niekto záujem, za 110€ ho pustím ďalej, ... je oťukaný, ale displej super stav, fólia na ňom. Len mobil + nabíjačka
V servise, alebo napíš bb5unlock-ovy. On by to mal vedieť. Na fóre smartmobil ma aj cenník.
-
Arkaz
Addict
Alebo trochu pogoogli ak.sa.nemylim.na.xda je navod na free unlock s rootom.
zdravím, nechcem zakladať novú tému tak to dám tu...mám S4 mini a keď nabijem batériu na 100% a vytiahnem mobil zo siete tak mi ukazovateľ nabitia ukáže 91% alebo tak...nikdy nie 100% ako keď som ju nabil...prečo je to tak, je to nejaká chyba alebo to tak má byť? vdaka
Este som nepocul,aby sa niekomu podarilo odstranit SimLock v Androide podla nejakeho navodu,nedavaj mu zbytocne nadeje...Arkaz napísal:Alebo trochu pogoogli ak.sa.nemylim.na.xda je navod na free unlock s rootom.
-
Corn Flake
Guru wannabe
-
Arkaz
Addict
Valki250: myslis ze ja to pisem len tak od vetra? Zopar modelov sa da odblokovat pomocou rootu ak ty otom nevies tak neznamena ze to nejde 
Už asi mesiac (možno aj dlhšie) si všímam, že sa mi začala strašne rýchlo vybíjať batéria na SGS3.
Neviem či sa to nezačalo diať od doby, ako som prešiel na Android 4.3
Keď pozriem stav batérie tak mi ukáže 65% si berie obrazovka 12% Služby spol. Google ...
Aktuálne mám 91% (pred hodinkou som vytiahol mobil s nabíjačky - pár správ cez viber som poslal a to bolo všetko)
Ukazuje mi 1h 48min na batériu. Jas mám pokiaľ sa dá vždy na minime, nemám rád moc svietiace displeje.
Mobil už má síce rok a pol, ... takže s nejakou stratou kapacity rátam, ale prišlo to tak zrazu, že som si to hneď všimol. Tak predpokladám, že problém môže byť niekde inde
Ak by ste mali ktosi nejaké tipy ... budem vďačný
Neviem či sa to nezačalo diať od doby, ako som prešiel na Android 4.3
Keď pozriem stav batérie tak mi ukáže 65% si berie obrazovka 12% Služby spol. Google ...
Aktuálne mám 91% (pred hodinkou som vytiahol mobil s nabíjačky - pár správ cez viber som poslal a to bolo všetko)
Ukazuje mi 1h 48min na batériu. Jas mám pokiaľ sa dá vždy na minime, nemám rád moc svietiace displeje.
Mobil už má síce rok a pol, ... takže s nejakou stratou kapacity rátam, ale prišlo to tak zrazu, že som si to hneď všimol. Tak predpokladám, že problém môže byť niekde inde
Ak by ste mali ktosi nejaké tipy ... budem vďačný
Univerzálna rada na každý jeden problém s Androidom je spraviť hard reset..
Obzvlášť, ak si prechádzal na vyššiu verziu..
-
guess.whoo
Redeemer
tiez som cital, ze prechodom na 4.3 prislo k rychlejsiemu vybijaniu, tusim to ma opravit nejaky update, ale nie som si na 100% isty
Ako funguje to double tap to wake? Je to len o software alebo to ma niečo spoločné aj z hardwarom? Po novom to ma aj nove Htc One (M8). Je šanca že by to napríklad z novou aktualizáciou prišlo aj na minuloročné Htc One (M7)?
Inak, čo si myslíte o novom HTC?
Inak, čo si myslíte o novom HTC?