logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
Ale moc si nezvykajte 
Logo sa mi páči, mám rád zelenú, ale my tento sviatok odkedy slávime? 
//vladenko: to je jedno, proste to tu doslova nikto neoslavuje, a drvivá väčšina ani nevie o čo v tom sviatku ide. Ale nechcem, aby to vyznelo, že mi to logo vadí - vôbec nie.
//vladenko: to je jedno, proste to tu doslova nikto neoslavuje, a drvivá väčšina ani nevie o čo v tom sviatku ide. Ale nechcem, aby to vyznelo, že mi to logo vadí - vôbec nie.
-
vladenko007
VIP
Na žiadosť alebo prosbu.
http://www.hojko.com/post2073517.html#p2073517
http://www.hojko.com/post2073517.html#p2073517
Mne išlo o to, že je taký deň a ak by si niekto našiel čas tak prečo nespraviť logo? Ani plno iných dní sa neoslavuje a je tu logo
Logo pekné, ale tiež sa mi to veľmi nepozdáva vyzdvihovať formou loga tento, pre nás, nič neznamenajúci sviatok. Neviem o tom, žeby tu bola nejaká výrazná Írska komunita.
//Zuzka, no veru. Ale zatiaľ to akosi na mňa nepôsobí.
//Zuzka, no veru. Ale zatiaľ to akosi na mňa nepôsobí.
No Pinco, ale koľko šťastia budeme dnes mať (mám na mysli tie zelené štvorlístky) 
// Deň ešte neskončil
Nám ešte zostalo z Tiramisu. Pošlem niekomu na lepšiu náladu?
// Deň ešte neskončil
-
hojko
Site Admin
Hensym: Ani Halloween sa na Slovensku neoslavuje a aj napriek tomu je tu logo, rovnako tak ako den zdravia, medzinarodny den romov, den tucniakov, den mlieka, svetovy den bez tabaku... a takto by som mohol pokracovat este s vela logami, ktore boli.
Tak ale u nás to nemá žiadnu tradíciu, nič. Tie dni, čo si tu menoval je ako porovnať, ja neviem, so Sviatkom Cyrila a Metoda. To proste nemôžeš porovnávať. St. Patricks Day je národný sviatok niekde inde, ale nie u nás.
-
hojko
Site Admin
Loga su o tradicii alebo o com??? Ja si myslim, ze su tu na ozivenie a nie na to, aby boli k nejakej tradicii, ak neratam Vianoce, Novy rok ci velkonocne sviatocne dni. Pre mna ma Sviatkom Cyrila a Metoda rovnaky vyznam ako dnesne logo Svateho Patrika, teda uplne ziadny. Rovnako tak beriem aj sviatok Sedembolestnej Panny Marie, Den Ustavy a pod.
Tento sviatok je určite blbosť, priznám sa, že nemám šajnu, o čom vôbec je.. ale vzhľadom na predchádzajúce na loga mŕtve obdobie vítam aj toto.
Ako bolo niekde písané, logo môže byť na ľubovoľnú tému.. trebárs aj na Tvoje narodeniny.. a tiež Ťa neoslavuje celé Slovensko.

Ako bolo niekde písané, logo môže byť na ľubovoľnú tému.. trebárs aj na Tvoje narodeniny.. a tiež Ťa neoslavuje celé Slovensko.
-
Soviet
Darca
Kaslat nato kde co ako. Je tu zmena, logo je ine ako klasicke logo. Tak budte stastni a nefrflat ako typicka slovac
Good job
Narodny sviatok pre anglofonnu cast sveta. Radovo aspol polmiliardypinco napísal:Tak ale u nás to nemá žiadnu tradíciu, nič. Tie dni, čo si tu menoval je ako porovnať, ja neviem, so Sviatkom Cyrila a Metoda. To proste nemôžeš porovnávať. St. Patricks Day je národný sviatok niekde inde, ale nie u nás.
berte to ako spestrenie fora nie uctenie si sviatku
lepsie ako uz pomaly fadne 4 mesacne logo "zima"
-
Silmer
Darca
zuzanuska napísal:No Pinco, ale koľko šťastia budeme dnes mať (mám na mysli tie zelené štvorlístky)
// Deň ešte neskončilNám ešte zostalo z Tiramisu. Pošlem niekomu na lepšiu náladu?
A kolko stastia budes mat vo stvrtok, sa mozes tesit
//jj tak som to myslel, ale nechcel som to rozvinut, nech je to ako prekvapenie
Dobre, poznačím si do kalendára, že od štvrtka budem mať počas jari každý deň šťastie 
// Aha, čítam stranu dozadu a je to tam spomenuté. Len toho 20.teho začína aj jar, zato som to pochopila inak
// Aha, čítam stranu dozadu a je to tam spomenuté. Len toho 20.teho začína aj jar, zato som to pochopila inak
Nemyslel nahodou to, ze je akysi den stastia? Asi aj logo bude k tomu, ak dobre chapem 
Do každého loga by sa mal dať podpis, aby sme vedeli, kto ho robil a komu ďakovať.. 
Pekné a zaujímavé logo..
Pekné a zaujímavé logo..
-
audiotrack
VIP
-
Soviet
Darca
take pekne svieze logo