Ahojte,
poslal som sestre poštou list do zahraničia, v ktorom bola platobná karta, nakoľko jej novú poslali domov 10 dní pred koncom platnosti jej starej.
Poslal som to doporučene 1. triedou, kde je garantovaný limit doručenia do 4 pracovné dni.
Lenže list nechodil a nechodil - tak som šiel na poštu zistiť, čo sa deje.
Bolo mi povedané, že oni (SK pošta) vie sledovať zásielku len na našom území, že mám čakať alebo spísať reklamáciu.
Tak som to reklamoval, po mesiaci sa mi list vrátil domov (!) a dnes mi prišlo vyrozumenie, že reklamácia je neopodstatnená, nakoľko zásielka bola vrátená.
Môžem reklamovať nedodanie?
Doteraz všetky listy, balíky poslané iba 2. triedou prišli bez problémov, adresa je správna.
Keby to bola pohľadnica, tak to prekusnem, ale kvôli nedodaniu musela sestra požiadať o vydanie novej karty a zatiaľ vyberá peniaze z druhej karty, kde má pomerne vysoké poplatky.
A tiež neviem, či jej doručia aj druhú kartu, ktorú sa chystám poslať...
Reklamácia nedodanej zásielky
Re: Reklamácia nedodanej zásielky
so skusenosti viem ze so slovenskou postou v tomto smere nevyriesis absolutne nic a mozes byt stastny, ze sa ti to aspon vratilo domov a nestratilo sa to a do buducna mas ponaucenie za trosku dolezitejsie veci sa maju posielat kurierom, hlavne ked je nasa posta taka aka je ...
nič viac? len to nechať tak? :-/
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
A co chces reklamovat, ked ti povedali, ze oni zodpovedaju len za prevravu v ramci Slovenska??? Problem nastal zrejme v zahranici, takze to mozu ukoncit tym, ze vystup aj vstup v ramci Slovenska bol zabezpeceny a chyba sa stala niekde inde. Kolko ta stala ta zasielka, 5 eur, ze sa ti s tym chce natahovat alebo ti ide o princip???