Prezidentské voľby 2014

Diskusie na politické témy...

Koho budete voliť za prezidenta v druhom kole?

Hlasovanie ukončené 30 mar 2014, 16:03

Andrej Kiska
177
78%
Robert Fico
12
5%
Nepôjdem voliť aleb dám neplatný hlas
38
17%

Celkom hlasov: 227

retkvic
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Prezidentské voľby 2014

Príspevok od používateľa retkvic »

Tak druhé kolo je už v plnom prúde, no a do dnes mi vrátalo v hlave prečo Kiska nerobí podobné stretnutia s ľuďmi ako to robia aj iný kanidáti, no teraz už len kanidát. No a dnes sa dočítam, že sa mieni sústrediť hlavne na volebné rozhovori v TV bedni.

Neviem či je na svete nejaká vínimka, ale robia to všetci. Či v Amerike, alebo v susedných Čechách, aspoň čo sa týkalo Schwarzenberga, tak robil mítingy s mladými, a aj tí mu pomáhali v jeho kampani.
Takto čítam, že Kiska vsadil na diskusie v obrazovke. Takto môžu na povrch vystávať všakovaké konšpiračné teórie ako, že Kiska už nehodlá utrácať na kampaň, lebo vie že volby nevyhrá a podobne. Podobne ako tomu bolo na začiatku jeho kampane: "Budem chodiť po Slovensku a oboznamovať ich so svojou osobou."

Ešte v diskusií na sme a trendu 18.3 spomenul, že Hrušovského na SK pozná asi tak 95% ob. a jeho takých 80%, vsádzať na to že tých 20% sú iba voliči Fica, no neviem. Neviem aká má byť jeho kampaň posledný týždeň, ale ak to má byť len vyvracanie Ficových argumentov v TV, tak to je teda dosť málo. Tu totiž zaváži každý hlas, aby to neskončilo na konci kampane tak, že ľudia si budú vyberať medzi dvomi kanidátmi a nebudú v nich videť skoro žiadny rozdiel.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

vsetci potencialni Kiskovi volici ho poznaju, jeho jedinou aktualnou ulohou je byt na ociach a telka ma najlepsi pomer mnozstvo/cas
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Máte nízky tlak? Nech sa páči, zvýšte si ho.
https://www.facebook.com/photo.php?v=18 ... =2&theater

(Tým, čo nemajú FB účet sa ospravedlňujem, video som mimo FB nenašiel)
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Video ide aj bez účtu, takže v pohode.
No a k tej argumentácií tej 70 r. panej asi len toľko, že keď ona budovala ten štát, tak mala 6 rokov
a nastupovala do meštianky. Teraz sa jej rodičia musia obracať v hrobe, za to čo vypustila z úst :)
Že vraj budovala, to môžem rovno vyhlásiť, že aj ja som budoval :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Sice pekne video ale stare je minimalne rok.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Babka si proste hľadí svojich záujmov.... v tomto prípade sa jej záujmom rozumie idea, že Fico sa o dôchodcov postará (či je táto idea správna, odpoveď nech si domyslí každý sám) Osobne sa jej nedivím, nechápem, čo sa ľudia tak kvôli tomu v tých komentároch rozčuľujú. Jej konanie je úplne prirodzené.... či už sa to niekomu páči, či nie.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

http://www.ta3.com/clanok/1037037/fico- ... firmy.html
Je to dlhe ale tak skuste sa na to nepozerat cez "je to hranol" okuliare. Vie niekto ako sa da rychlo dostat k tym pokutam co tam nas sudruh spomina?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Pinhead napísal:Babka si proste hľadí svojich záujmov.... v tomto prípade sa jej záujmom rozumie idea, že Fico sa o dôchodcov postará (či je táto idea správna, odpoveď nech si domyslí každý sám) Osobne sa jej nedivím, nechápem, čo sa ľudia tak kvôli tomu v tých komentároch rozčuľujú. Jej konanie je úplne prirodzené.... či už sa to niekomu páči, či nie.
No, vzhľadom na to, že jej rodina (synovia, dcéri, vnuci, vnučky, pravnuci, pravnučky) žijú a vyrastajú dnes, a ona/oni myslia len na seba - tak je to u mňa hlúpy človek bez chrbtovej kosti.

To, že video je staré som nevedel,... Myslel som, že je to z tej tohtoročnej konferencie, či čo to bolo. Skrátka tá Ficova šou s vekovým priemerom publika 60+.
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa MFa »

Prave pozeram TA3, ide tam nejaka tlacovka, na nej fico. A jedine o com trepe je kydanie na Kisku, Quatro, Triangel...

Obmedzeny retardovany imbecil, cela jeho kampan je o tom kydat nanho? Tak ubohe a primitivne. Take ako sam sudruh fico, je to jeho hodne. :)

(nie som ziadny Kiskov fanusik ci velky zastanca, ani som ho nevolil, ale jednoducho mi to neda... toto je tak obmedzene, just pojdem volit Kisku!)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

http://www.sme.sk/c/7142097/harabin-sku ... z2wVjLyD8H

Práve teraz Harabin zvažuje opätovnú kandidatúru na post predsedu Najvyššieho súdu. Ak by ho Súdna rada zvolila, potreboval by následne súhlas prezidenta.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

:D :D
Prílohy
1896930_740525875987542_110179192_n.jpg
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Keď už o tých dôchodcoch sa bavíme. Nedalo mi, nepostnuť tu toto video. Ako vždy skvelý Milan Markovič. :D

Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Chcel som akurat hodit to video z TVsme s babkami demokratkami, a vidim, ze uz je zname.
Tam by stacilo, aby Frco zacal predavat vysavace za 500Eur a biznis by isiel ako divy, od Frca si aj smrt kupia, ved to taky dobry clovek :D
Smutna ironia osudu je, ze keby tie stare jezibaby vedeli, ze ten Fraska, s ktorym sa tam bozkavaju na podiu a vidia v nom pozemskeho panaboha, ich okrada o lieky; a tie su kvoli tomu drahsie; tak ich trafi zfleku mrtvica.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

http://ludmilakolesarova.blog.sme.sk/c/ ... -Fica.html

Ono hej, je to dosť neobjektívny článok, keďže ho písala jeho podriadená, bývalá podriadená, whatever. Ale napísala to pekne.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Keď je on scientológ, každý kto chodieva na kebab by mal zvážiť či nie je moslim.

:lol:
bladeboy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bladeboy »

ked tak pozeram na tu jeho fotku, vyzera jak mimozemstan.. ovladany "jasterickami" ktore nas chcu znicit :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Innocence napísal:http://ludmilakolesarova.blog.sme.sk/c/ ... -Fica.html

Ono hej, je to dosť neobjektívny článok, keďže ho písala jeho podriadená, bývalá podriadená, whatever. Ale napísala to pekne.
Áno, keďže je to o protikandidátovi Fica (je irelevantné, že ide o Kisku), je to akceptovateľné. Nikto sa tu nad tým nebude pozastavovať, nikto to nebude zosmiešňovať. Takúto aktivitu si treba nechať na Fica. :D
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Tak minimalne to tato baba pise pod svojim menom, nie je to vcera zalozeny bloger, ci anonym z diskusie. Uz som par blogov od tejto zenskej cital a celkom sa mi pacili. Pre mna je to podstatny rozdiel. Rad si precitam na Kisku nazor cloveka, ktory bude pisat pod svojim menom, aj ked negativny.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To bolo myslené všeobecne. Všetko čo je ZA Fica sa zosmiešni, obviní z umelosti, z podplatenia a pod. Všetko čo je proti sa adoruje (presne opačne to platí, ak ide o inú osobu). Minimálne na internetovom priestore to tak zväčša platí, je úplne zábavné to sledovať ako sa ľudia dajú chytiť do propagandy z opačnej, tej "dobrej/lepšej" strany. :wink:
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Otazka je, co je dobre za Fica? okrem pripadu Skrtel; kde je skutocne otazne, preco sa Fica zastane futbalista hrajuci v UK, ktory to moze mat v prdeli; neviem nejak o dalsom pripade uprimnej podpory Fica. Tych tucet pajacov, ktori isli s nim na veceru rozhodne nebola uprimna podpora.
Tiez je rozdiel v tom, ako je pripadna podpora podana, co dany clovek povie; ludia za Fica vyzeraju dost strojene, akoby to prave citali z papiera, ktory ich nechal zaplatit.
Zaroven je otazne, co je dobre na Ficovi? Ked sa nejake individuum stavia do pozicie zachrancu republiky a provokuje druhu stranu, vymysla klamstva, hlada zamienky a lustruje cez policiiu ludi - zasluzi si nieco ine nez zosmiesnovanie?

Skutocne neviem, co dobre sa na Fica doteraz napisalo; mozes skusit nieco spomenut.
Napísať odpoveď