Vzdialene ovládanie PC z androidu

Informácie o software, ankety...
BigMama
Light Expert
Light Expert

Vzdialene ovládanie PC z androidu

Príspevok od používateľa BigMama »

Čaute, potreboval by som poradiť z nasledujúcim problémom. Mám teamviewer aj na pc aj na mobile (xperia Z1), pripojil som si wireless klávesnicu cez adaptér do mobilu, a pripojil som sa na svoj PC. Klávesnica reaguje v pohode aj počas hier s menšou odozvou ale ide. Zvuk mi prenáša taktiež bez problému to včom spočíva problém je, že mi neprenáša obraz počas hier. zapol som aj wall nech sa ukazuje, keď som na ploche na webe všetko v poriadku ale akonáhle zapnem niaku hru (skúšal som na NFS MW2 a LOL) klávesnica stále reaguje, zvuk stále prenáša ale obraz je na mobile čierny...viete mi poradiť čo stým? či už to niako fixnuť ak sa dá alebo niaky iný program, cez ktorý by to išlo. Veľka vďaka vopred za rady :)
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Vzdialene ovládanie PC z androidu

Príspevok od používateľa heker »

Aky vyznam ma ta kravina co vymyslas? Vsetky tieto VNC programy prenasaju len par fps za sekundu a teda by to aj tak bolo nepozeratelne a nehratelne. Ak sa chces hrat, tak si stiahni hru do mobilu alebo tabletu, vsak su rozne hry na Android a ten zazitok bude vacsi ako hrat to tymto sposobom co vymyslas. Dnes nie je problem najst tie platene Android hry zadarmo.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

http://www.onlive.com/

vsetko je mozne :)
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Ono to bude pravdepodobne tak ako to je aj u skypu. Ak sa dá zdielať obrazovka tj. plocha a spustí sa nejaká hra tak on vidí čiernu obrazovku. Alebo tiež (moja skúsenosť) ak nahrávam s HyperCam plochu a k tomu spustím hru tak tiež čierna obrazovka.

Potreboval by si také niečo ako tu písal Forsaken.
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

BigMama
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa BigMama »

Skúšam zatiaľ to Kainy, stiahol som demo do mobilu zatiaľ, stiahol som si verziu do PC z kainy.com, opisal som údaje z PC do mobilu ako píšu na stránke a nechce ma pripojiť, čím to môže byť? :/
Napísať odpoveď