Vrátenie peňazí

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
speeder541
Novice
Novice

Vrátenie peňazí

Príspevok od používateľa speeder541 »

Čaute. Pred pár dňami som si kúpil v predajni Nay Elektrodom slúchadlá. Čo sa stavu slúchadiel týka su vporiadku , len nie som s nimi tak celkom spokojný proste očakával som od nich niečo iné po zvukovej stránke. Chcel som sa len spýtať , či by bolo možné konkrétne v tejto predajni požiadať o vrátenie peňazí za tento produkt , a či mám právo na ich vrátenie aj bez toho, že by produktu niečo bolo (porucha). Máte niekto s tým skúsenosť ?
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Vrátenie peňazí

Príspevok od používateľa wladas »

Pravo na to nemas (narozdiel od internetoveho predaja). Musis len dufat ze budu ochotni.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Vyskúšaj, podľa mňa môžeš vrátiť, ale miesto peňazí Ti dajú poukážku, ktorú musíš minúť u nich.. si myslím. Takto to väčšinou robia niektoré obchody.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ak si roztrhal balenie tak, ze to bude dalej nepredajne, tak na to rovno zabudni
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Aké slúchadlá? Nieže to budeš vracať zbytočne. Ja som kupoval Beaty a zo začiatku som bol dosť sklamaný. Neskôr som ich pripojil k nejakému zázraku od Apple a hrali presne tak, ako som si predstavoval. Stálo ma to síce veľa úprav SW, ale teraz hrajú cca tak isto aj cez môj mobil. Skús ich pripojiť aj k iným zariadeniam pred tým, ako ich vrátiš.
speeder541
Novice
Novice

CheZteR napísal:ak si roztrhal balenie tak, ze to bude dalej nepredajne, tak na to rovno zabudni
Neroztrhal , mám ho taký ako keď som ho zobral z pultu v predajni , jedine pásku ktorá zabraňovala otvoreniu krabice som rozrezal.
Unkown napísal:Aké slúchadlá? Nieže to budeš vracať zbytočne. Ja som kupoval Beaty a zo začiatku som bol dosť sklamaný. Neskôr som ich pripojil k nejakému zázraku od Apple a hrali presne tak, ako som si predstavoval. Stálo ma to síce veľa úprav SW, ale teraz hrajú cca tak isto aj cez môj mobil. Skús ich pripojiť aj k iným zariadeniam pred tým, ako ich vrátiš.
Akg k514 mkii
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Akg je kvalita. Kolko hodin ti hrali ? Ci si len pripojil, popocuval a zistil, ze to nieje ono ? :) Reproduktory treba rozohrat, trva to par hodin, su na to specialne zvuky (pink noise) ale staci ti aj normalna hudba. + doladit ekvalizerom. Pripni ich niekam, pusti na hodinu nejaky zvuk na to urceny a skus popocuvat potom ;)
speeder541
Novice
Novice

Spolu asi tak do 10h. Môžeš poradiť nejaký ten ekvalizér ? Ten čo je vo win. media player tak sa mi zdalo že ten zvuk ešte viac pokazil.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

To si ich skusal len na PC ?
speeder541
Novice
Novice

Áno , len na PC. Teraz som tu mal asi 1h pustený ten Pink Noise.
Napísať odpoveď