toshiba/battlefield 4
toshiba/battlefield 4
Ahojte mam notebook Toshiba satellite L750/L755 a chcela by som vediet ci mi pojde na nom hra Battlefield 4? dakujem
Notebook - Intel Core i5 2450M Sandy Bridge, 15.6" LED TB 1366x768, RAM 4GB, NVIDIA GeForce GT520M 1GB, HDD 640GB 5400 otáček, DVD, WiFi, Bluetooth 3.0, Webkamera 1.3 Mpx, HDMI, Windows 7 Home Premium 64-bit (neviem ci su tie udaje spravne nasla som ich na nete tak snad hej )
Notebook - Intel Core i5 2450M Sandy Bridge, 15.6" LED TB 1366x768, RAM 4GB, NVIDIA GeForce GT520M 1GB, HDD 640GB 5400 otáček, DVD, WiFi, Bluetooth 3.0, Webkamera 1.3 Mpx, HDMI, Windows 7 Home Premium 64-bit (neviem ci su tie udaje spravne nasla som ich na nete tak snad hej )
-
vladenko007
VIP
Re: toshiba/battlefield 4
Podľa popisu áno. Ale spĺňa len minimálne požiadavky. Takže na full nastavenie detailov zabudni.
a do buducna si kompaitbilitu dalsich vier vies zistit tu
http://www.systemrequirementslab.com/cyri
dakujem uz budem vediet
.....a takze som si to uz stiahla a nainstalovala lenze mi to seka
neda sa v nastavenaich nastavit znizenie kvality aby mi to aspon nesekalo ? 
samozrejme,ze sa da,ale tu sa warez neriesi.kup si original!
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
toto moc neni dobry nastroj,napriklad GTA 4 mi ukazuje ze mi zvladne a seka toCheZteR napísal:a do buducna si kompaitbilitu dalsich vier vies zistit tu
-
Michaelo
Hardcore addict
Ono ti to netestuje PC benchmarkom. Len porovna tvoj PC s minimalnymi / odporucanymi poziadavkami.
Ps.: Odporucane poziadavky vacsinou nie su na max detaily ale len niekde okolo high.
Ps.: Odporucane poziadavky vacsinou nie su na max detaily ale len niekde okolo high.
-
typek61
Darca
no ved prave a to je dost zmatujuce.tam mi pisalo ze mi to pojde rychlo a nejde ani na minimale 
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak zasa GTA 4 je GTA 4.
napr.
vacsinou ak neviem, ci nejaku hru spustim, hodim do youtube: "nazov hry HD8750m" a vacsinou tam su nejake videa, kde niekto testoval tu a tu hru na mojej grafike a zistim, cca co a ako
vacsinou ak neviem, ci nejaku hru spustim, hodim do youtube: "nazov hry HD8750m" a vacsinou tam su nejake videa, kde niekto testoval tu a tu hru na mojej grafike a zistim, cca co a ako
-
Kok
Light Professional
ist ti pojde, ale ze by to bolo hratelne by som sa neodvazil povedat (hratelne pre mna znamena 60+ fps za kazdej situacie)
ahojte tak hra uz nainstalovana aj to celkom bezalo obcas to seklo, len dalsi probelm je ze po 2alebo 3 misii to vypne cele. Vypisuje : Program battlefield 4 prestal pracovat. system windows kontroluje dostupnost riesenia probelmu. Da sa to nejako spravit ci musim odinstalovat ? dakujem 
To môže byť chyba hry
Kedže ju dajme tomu nedokončili.
-
Kok
Light Professional
sak pise ze ma stiahnutu warez verziu ... a ty napises ze hru nedokoncili ..
takze co to sa ani opravit neda ? ..lebo skusala som uz niekolko crackov a nic
..ani preinstalovat nepomoze ? ci radsej sa vykaslat nato ? 
@Kok Tak já som nečítal poriadne ale aj tak čo je pomôže nejaký lepší crack alebo iná verzia hry ak chyba je priamo v hre?
crackov som uz skusala minimalne 20 a nic a stiahnut tu hru nieje take jednoduche lebo je malo funkcnych linkov 
Pokiaľ viem tak tu sa warez nerieši.
Bohužiaľ
Bohužiaľ
-
typek61
Darca
pred mesiacom tu jeden chalanisko predaval BF 4 za 15 €, tak si si ho mohla kupit