Samotny Sauron alebo Sarumanova manka, ci sam diabol zrodeny z pekelnych plamenov!mARILYN mANSON napísal:Mňa len tak napadla jedna myšlienka. Aký zlý by musel byť opozičný kandidát aby bol horší/nebezpečnejší ako Fico.
Prezidentské voľby 2014
Re: Prezidentské voľby 2014
Prezidentské voľby 2014
keby KDH najala toho nedavno zosnuleho "diabolskeho" pastora z USA, ten by mozno dokazal v zle konkurovat F**ovi
(snazim sa najst clanok v zrozumitelnej reci)
http://andrejfurik.blog.sme.sk/c/352100 ... avidi.html
(snazim sa najst clanok v zrozumitelnej reci)
http://andrejfurik.blog.sme.sk/c/352100 ... avidi.html
-
vladenko007
VIP
toto tu už bolo či nie?
Hrušovský. Toho v konečnom dôsledku nepodporili ani tí, za ktorých kandidovalmARILYN mANSON napísal:Mňa len tak napadla jedna myšlienka. Aký zlý by musel byť opozičný kandidát aby bol horší ako Fico.
Dúfam že vyhrá Fico lebo on je ten správny človek na post prezidenta. a že ho veľa nemá rado?? Ja vám poviem prečo ho nemajú radi vo vačšine prípadov sú to pravičiari ktorí su k lavici kritický a voči pravici nekritický, ano Fico slúbil postaviť dialnice do roku 2010, a pod. Ale to je tiež jedna z veci ktoré nermohol ovplyvniť kedže jeho výrok povedal pred krízou, zato vy ospevovači pravice spomente si čo vám slubovali??? Radičová povedala že nepôjdu cestou privatizácie a len tak tak ich nesprivatizovali, potom povedali že budu chciet znížit dane a oni ich zvyšili!!!
Ešte proti Ficovi sú takí čo v živote nevolili deti ktore majú pod18 rokov a médiami oblbnutí mladí ludia cca. do 25 rokov ktorí nevedia rozlíšiť pravdu od klamu a nekriticky prijmaju to čo im média podsunú!! Mladí volili v 1998 Dzurindu a na 8 rokov slovensko ovládla doba temna, bez vízie a slovenskej súdržnosti bol to on ktorí si pochvaloval to že slováci môžu cestovať za prácou do zahraničia a bolo to za čias jeho prvej vlády keď nezamestnanosť dosahovala 20 percent!!! Ale znovuzrodenie nastalo v 2006tom keď sa vlády ujal Fico za pomoci Mečiara a pomohli naštartovať slovensku ekonomiku tak že sa tu žilo v rokoch 2006 - 2010 ako v amerike, Kristove roky nahradila neistota s Radičovou a spol. A to čo predviedla v rokoch 2010 až 2012 z toho sa slovensko nespamata desiatky rokov
Ešte proti Ficovi sú takí čo v živote nevolili deti ktore majú pod18 rokov a médiami oblbnutí mladí ludia cca. do 25 rokov ktorí nevedia rozlíšiť pravdu od klamu a nekriticky prijmaju to čo im média podsunú!! Mladí volili v 1998 Dzurindu a na 8 rokov slovensko ovládla doba temna, bez vízie a slovenskej súdržnosti bol to on ktorí si pochvaloval to že slováci môžu cestovať za prácou do zahraničia a bolo to za čias jeho prvej vlády keď nezamestnanosť dosahovala 20 percent!!! Ale znovuzrodenie nastalo v 2006tom keď sa vlády ujal Fico za pomoci Mečiara a pomohli naštartovať slovensku ekonomiku tak že sa tu žilo v rokoch 2006 - 2010 ako v amerike, Kristove roky nahradila neistota s Radičovou a spol. A to čo predviedla v rokoch 2010 až 2012 z toho sa slovensko nespamata desiatky rokov
Famine ako vzdy nesklame
Ale dufam ze takychto ludi je na slovensku mensina.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Tak podľa mňa Femine iba trolluje, v skutočnosti vôbec nemusí byť taký ako je tu na fóre, dúfam. Inak Femine naozaj, zase nesklamal 
Čo sa týka Hrušovského, ten podľa mňa tiež nie je až taký zlý ako Fico, keďže Smer by víťaztvom obsadil ďalší post.
Čo sa týka Hrušovského, ten podľa mňa tiež nie je až taký zlý ako Fico, keďže Smer by víťaztvom obsadil ďalší post.
Nas je vačšina a vaša nenávisť voči nám nás iba posiluje! V sobotu Fico vyhrá a príde éra noveho slovenska a vám ostanú iba oči pre plač že vas ten sektár úžerník svojou prehrou sklame 
-
vladenko007
VIP
Najprv povieš
A vzápetíEšte proti Ficovi sú takí čo v živote nevolili deti ktore majú pod18 rokov a médiami oblbnutí mladí ludia cca. do 25 rokov ktorí nevedia rozlíšiť pravdu od klamu a nekriticky prijmaju to čo im média podsunú!!
Fico vyhrá a príde éra noveho slovenska a vám ostanú iba oči pre plač že vas ten sektár úžerník svojou prehrou sklame
wtf? Snáď éra starého Slovenska. Alebo sa snáď niečo zmení? A nebodaj k lepšiemu?Famine napísal:V sobotu Fico vyhrá a príde éra noveho slovenska
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Femine: Presne však ten socializmus vybudujeme, aj keby neostal kameň na kameni.
vladenko007 Čudujem sa ti že naňho vôbec reaguješ 
-
vladenko007
VIP
Nepoznám ho. Ja som bol od registrácie aktívny v sekcii Počítače možno 95 percent.
Až od decembra som v diskusii častejšie. Takže moc ho nepoznám akurát pozerám na tú červenú.

Až od decembra som v diskusii častejšie. Takže moc ho nepoznám akurát pozerám na tú červenú.
Ked sa po sobote, juni a novych parlamentnych volbach zacne diat to co sa bude podobat na '48 tak asi fakt vyskusam zivot bez obcianstva...
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
troll je to, bez ohľadov na karmu
Famine, aká kríza?? veď za tieto peniaze: www.ukradli.sk , www.zadlzili.sk mohlo byt diaľníc do každého mesta...
Mne by napr. pre rozhodnutie, komu dám môj hlas úplne stačilo sledovať kampaň. Ani keby som predtým nikdy v živote o Ficovi nepočul, tak zo spôsobu akým vedie jeho kampaň, by som si hneď spravil jasný obraz. Očierňovať oponenta formou miliónov letákov sa mi proste nevidí ako čin, na ktorý by sa mala znížiť budúca hlava štátu. Nuž a ťahať do volieb nejakých scientológov by bolo možno relevantné pri voľbe pápeža.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Matovič núka Ficovi 134-tisíc za hodinu na detektore lži
Pochybujem, ze na to vobec bude reagovat a ak ano, tak len dakymi dristami. Takuto ponuku by mohli dat asi hociktoremu vysokemu politikovi a odmietol by, pretoze by tym detektorom nepresiel.
Edit: Tak uz je doplneny aj clanok o vyjadrenie: Hovorkyňa Smeru Monika Počátková v reakcii avizovala, že Fico sa k ponuke nebude vyjadrovať. "Na hlúposti pána Matoviča reagovať nebudeme."
Pochybujem, ze na to vobec bude reagovat a ak ano, tak len dakymi dristami. Takuto ponuku by mohli dat asi hociktoremu vysokemu politikovi a odmietol by, pretoze by tym detektorom nepresiel.
Edit: Tak uz je doplneny aj clanok o vyjadrenie: Hovorkyňa Smeru Monika Počátková v reakcii avizovala, že Fico sa k ponuke nebude vyjadrovať. "Na hlúposti pána Matoviča reagovať nebudeme."
Škoda, že to aj Kiskovi neponúkol. To ma vedie k Ficovej téze, ktorá sa zdá byť celkom skutočnou, že Kiska už nie je "nezávislým kandidátom." Dalo by sa povedať, že je kandidátom pravice, proste to tak vypálilo. Rovnaká rétorika, viacmenej všetci ho podporujú - dokonca aj Matovičovci takýmto spôsobom.
-
xH4wK
Bolo mi nagrc sledovat tie debaty...
Fico celu relaciu zavadza a klame, vyrhava veci z kontextu, utoci kazdou reakciou a na konci ma tu drzost povedat aby kiska nevytrhaval veci z kontextu ale poskytoval kompletne informacie
Ak toto nevidi nadpolovicna vacsina Slovakov tak tu nemam co robit.
Fico celu relaciu zavadza a klame, vyrhava veci z kontextu, utoci kazdou reakciou a na konci ma tu drzost povedat aby kiska nevytrhaval veci z kontextu ale poskytoval kompletne informacie
Ak toto nevidi nadpolovicna vacsina Slovakov tak tu nemam co robit.